Tarina ohjeiden mukaan

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä topicissa täytyy kirjoittaa edellisen ohjeiden mukainen tarina. Jokainen laittaa seuraavalle yhden sanan ja ohjeet/rajaukset/kriteerit tarinasta. Seuraava kirjoitta edellisen antamasta sanasta oman lyhyen tarinan. Tarina on siis oltava oma, lyhyt tarina. Seuraava ei jatka edellisen tarinaa, vaan kirjoittaa tarinan edellisen antaman sanan ja ohjeiden mukaan.

Tässä esimerkki:

Käyttäjä A: kevät

käyttäjä A samassa viestissä: Tarinan pituus on oltava enimmillään 10 lausetta, ja sana kevät pitää saa esiintyä enintään 3 kertaa.

Käyttäjä B: ---tarina tulee tähän----

käyttäjä B: ---ohjeet seuraavalle---

HUOM! Tarinoiden, ohjeiden ja sanojen on oltava sivuston sääntöjen mukaisia ja tarinat, ohjeet ja sanat on oltava järkeviä ja muutenkin soveliaita.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Kommentit (54)

Vierailija

aloitanpa. sana: skeitboard

sen täytyy olla vähintään 5 lauseen mittainen ja sana saa esiintyä 2 kertaa.

näinkö?

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Esimerkiksi noin, mutta ohjeiden ei tarvitse olla pelkästään tuon tyylisiä. Ohjeet saa olla minkälaisia vaan, kunhan ne rajaavat ja ohjeistavat tarinan kertomista jotenkin järkevästi. RoniN:n esimerkki oli ihan kelpo malli.

Seuraava kirjoittaa siis sanan skeiboard mukaan tarinan.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

D.U.C.K_37
Seuraa 
Liittynyt1.4.2012

Robin oli jälleen skeittaamassa. Hänellä oli tuliterä skeitboard. Pian paikalle sattui Tommi, joka rikkoi hänen skeitboardinsa. Robin suuttui ja hajotti Tommin oman skeittilaudan.

Siinä viisilauseinen tarina Robinista ja hänen skeitboardistaan. Seuraava tekee tarinan tietokoneesta. Tarinan on oltava 7 virkettä pitkä, ja siinä saa ja on esiinnyttävä sanan tietokone 3 kertaa. Siinä ei saa esiintyä sanaa näppäimistö (Saahan tällaisen ohjeen antaa? Jos ei, niin ei tarvitse ottaa tuota huomioon).

Vierailija

Nenäliina halusi leikkiä tietokoneella ja hän meni sivulle nimeltä www.sniff.net. sitten tuli sähkökatkos ja tietokone sammui.

-Voi, ei tietokone sammui! nenäliina kiljaisi ja alkoi itkeä. Kaikki räät valuivat lattialle. Sitten sähköt tulivat takaisin ja nenäliina jatkoi chattailua ystäviensä kanssa. Yöllä nenäliina päätti mennä yöpalalle, koska hän ei ollut syönyt koko päivänä mitään. Valitettavasti ruoka oli loppu.

Seuraava kertoo tarinan Akusta ja sen nimen pitää esiintyä tarinassa viisi kertaa, ainakin yksi vuorosana ja kahdeksan lausetta pitkä.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Aku kävi kaupassa.

Myyjä kysyi: -Mitä haluat?

Aku osti pihvin.

Sen jälkeen hän lähti lenkille.

Aku juoksi ennätyksen, ja sai Aku-palkinnon.

Aku iloitsi ja osti Texasin.

Sinne hän muutti.

Hän eli elämänsä loppuun saakka onnellisena.

--------------------------------------------------

Seuraava tarina pitää olla sci-fi-aiheinen, ja tasan kaksisataa merkkiä ohjeidenantoa lukuunottamatta.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

D.U.C.K_37
Seuraa 
Liittynyt1.4.2012

Oli vuosi 2300. Aria heräsi pimeästä kapselista, jossa ei ollut ikkunoita. Pian oven avasi mies, joka näytti mustekalalta. Sitten koko maailma räjähti, ja kaikki kuolivat. Maailmanloppu oli koittanut.

Sori jos tuo oli outo, mutta tuo on minun käsitykseni science-fictonista :D. Seuraava tekee tarinan tiskikoneen tyhjäyksen ainaisesta ikävyydestä. Tarinassa pitää mainita tiskit, pyykit, ruuanlaitto ja jääkaappi. Tarinassa ei saa esiintyä alieneita eikä mörköjä. Sen pitää olla 321 merkkiä pitkä, ja siinä ei saa olla kirjainta ö.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Tiskikoneen tyhjennys, pyykkien pesu ja ruoanlaitto ovat todella tylsiä puuhia. Jääkaapissa on hyvä pitää ruokia, mutta se pitää sulattaa joskus.

Osta siis Über-machine 3000, se tekee kotihommat täysin ilmaiseksi!

Puolet laitteista ei toimi, palautusmaksu 500€, ei takuuta.

Myydään hyvin varustelluissa robottikaupoissa.

Uusi aihe, pihvi valkosipulivoilla.

Väh. 20 lausetta, pitää mainita myös että Kia K pitää niistä.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Olipa kerran ruoka nimeltä Valkosipulipihvit. Se oli hyvä ruoka. Kerrassaan mahtava! Oli myös Aku Ankan käyttäjä nimeltä Kia K. Eräänä päivänä valkosipulipihviä kannettiin kadulla. Se lepäsi hopeisen kuvun alla lautasella. Lautasta kantoi erään rikkaan mörön hovimestari. Vastaan tuli kissa, joka törmäsi hovimestarin jalkaan. Hän kaatui ja valkosipulipihvi tipahti maahan. Nyt pihvi oli aivan likainen ja yksinäinen. Vastaan tuli tietokone. Sieltä pomppasi esiin linkki. Pihvi klikkasi linkkiä. Se vei pihvin toiseen ulottuvuuteen. Pian pihvi huomasi joutuneensa Aku Ankan nettisivuille. Hän näki listan käyttäjisät, joiden nimie vieressä oli isoja numeroita. Ylimpänä oli Kia K. Pihvi klikkasi hänen profiilia, ja pääsi sinne. Profiilin jokaisessa täytettävässä kohdassa luki "Minä rakastan sinua " (XD). Pihvi tajusi että hän oli löytänyt rakastajansa. Kia K ja valkosipulipihvi elivät onnellisina elämänsä loppuun saakka. Ainakin melkein, sillä joskus heillä oli riitoja. Tämä on loppu.

Seuraava tarinassa täytyy olla tasan 29 tavua. Sen päähenkilön pitää kuolla, ja siinä mainitaan Elvis Presley.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

O-li-pa ker-ran El-vis Pres-le-y.

Hän kui-ten-kin sat-tui kuo-le-maan.

Hän-tä muis-te-li-vat kaik-ki.

Lop-pu.

Toivottavasti laskin oikein.

Seuraavassa stoorissa pitää olla vähintään kolmetoista päähenkilöä, ja sen pitää olla uskonnollinen.

Jotkut tietävätkin jo, keitä oli 12 + heidän opettajansa.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Olipa kerran kaksitoista henkilöä nimeltään Antti, Pekka, Matti, Jaakko, Tuomas, Henkka, Mikael, Henri, Olavi, Ville, Pertti ja Yrjö. He kävelivät kaupungilla. He näkivät että torin keskelle oli rakennettu kirkko. He menivät kirkkoon ja tekivät rukouspiknikin. Yhtäkkiä heidän keskelle ilmestyi joku hahmo. Hän oli Jeesus. Pojat juhlivat Jeesusta. Jeesus ja pojat menivät kauppaan ja ostivat itselleen Raamatut. He menivät lukemaan ne läpi Pekan kotiin. Loppu.

Jee.

Seuraavan tarinassa saa olla ainoastaan partikkeleita ja a-kirjaimella alkavia sanoja. Enintään viisi sanaa aa olla, jotka eivät ala aalla. Tarinassa täytyy olla tasan 35 sanaa.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Ajattelin Jeesuksen opetuslapsia, mutta menköön...

En kyllä keksi tarinaani noilla ehdoilla, laittaisit vaikka että partikkeleita TAI a: lla alkavia sanoja, a: lla alkavia partikkeleitakaan ei ole paljoa :/

//I HATE THE VALMISHYMIÖT!!!!!

snʇıoɾɹıʞǝll∀

kjjsvvscyifod
Seuraa 
Liittynyt18.8.2009

Siis kaikkien sanojen pitää olla a'lla alkavia. Väleihin saa laittaa partikkeleita, joiden ei tarvitse alkaa aalla. Ja tarinassa saa olla enintään viisi sanaa, jotka eivät ala aalla.

Lucar, et maininnut mitään opetuslapsista, niin en tehnyt. Olisit vaan sanonut, kyllä mä tajusin ketä tarkoitit.

D.U.C.K_37
Seuraa 
Liittynyt1.4.2012

Apua! Aivan avuton Aatu auttaa auttamattomia, mutta ankaria akselinkatkojia. Aatu askeltaa aina arvelluttavasti ja arvaamattomasti ankkojen alla. Aatua auttaa Angus. Antti ei aio auttaa Aatua. Aasialainen alli arvelee Aatun asumukseksi autiotaloa. Ai, Aku astui areenalle!

Seuraava tekee tarinan siitä, miltä tuntuu hypätä kerrostalon katolta. Hän saa käyttää tarinassaan ainoastaan näppäimistön ylimmän rivin kirjaimia, ja tarinan tulee olla vähintään 100 merkkiä pitkä.

//Muutan ohjeistusta, ylintä riviä EI saa käyttää.

Lucar
Seuraa 
Liittynyt10.3.2012

Juujuu.

Aatssiuuu! Aapo aivasti.

-Aika aamiaselle, Aapo ajatteli.

Aapo aavisteli avaruuksia, mutta ajatteli sitten ahmia ahvenrullia.

-Aivan armasta! Aapo avarsi ajatuksiaan.

Aapo asteli sitten alakertaan.

-Aivan! Aapo avarsi Apetina-purkille.

Aapo ajatteli sitten aivastaa, muttei aivastanutkaan.

-Aatsiuuu!!!!

Seuraavaksi hirviötarina, jossa on tasan 27 sanaa, joista joka toinen on erisnimi. =D

//Rekkasin samalla koululaiseen, niin arvasin että myöhästyisin.

snʇıoɾɹıʞǝll∀

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat