Kauhutarinat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tänne saa siis kertoa jotain kauhutarinoita.

Joko pääsäkeksittyjä, tai oikeasti tapahtuneita.

Katotaan miten tää jakselee, niin koitan itekki keksiä jotain.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

No niinpä minäkin kerron omakeksimänitarinan.

Kolme tyttöä katsoi telkkaria, eikä kukaan muu ollut kotona. Yhtäkkiä telkkariin tuli varoitus. Varoituksessa sanottiin, että heidän kulmilla liikkui mielisairaalasta karannut mies. Ne kaks tyttöä meni kaappiin piiloon, mutta ei pästäänyt kolmatta sinne. Yhtäkkiä se tyttö herää jota ei ollut päästetty kaappiin. Eli se oli ollu niinkuin unta. Tyttö meni sille kaapille mihin ne kaksi muuta oli piiloutunut, ja avasi sen. Kaappi oli verinen, ja kaapissa oli lappu, jossa luki: Palaan vielä.

-Hifk, jos sydämesi on punainen-

Vierailija

Eräs tarina tulee tässä:

Mies ja nainen olivat olleet automatkalla, kunnes keskellä metsäistä tietä bensa loppui. Radiossa oli juuri varoitettu mielisairaalasta karanneesta miehestä. Mies sanoi vaimolleen, että kun hän lähtee laittaa ovet lukkoon. Erityisesti, koska oli keskiyö. Mies sanoi myös että kun hän tulee takaisin hän koputtaa kattoon kolme kertaa näin: Kop kop kop. Nainen sanoi ymmärtävänsä ja mies otti bensakannun ja lähti etsimään bensa-asemaa. Kun nainen odotteli miestä hän luki vähän kirjaa ja söi leipää. Yht´täkkiä nainen kuuli kun kattoon koputettiin. Yksi. Kaksi. Kolme kertaa. Juuri kun nainen oli avaamassa ovea, kuului neljäs koputus. Nainen häkeltyi ja kuuli, kun poliisiauto tuli paikalle.

Poliisi sanoi, että nainen ei saa tulla pois autosta, koska näky oli karmaiseva. Nainen halusi välttämättä nähdä, ja nousi autosta. Kun hän katsoi ylös, hän näki miehensä hirtettynä omaan vyöhönsä. Mies roikkui puussa, ja aina kun tuuli miehen jalka osui kattoon. Nainen vietiin sairaalan, koska hän pyörtyi nähdessään miehensä. Mielisairaalasta karannut mies löydettiin metsästä, ja hän todisti, että oli murhannut miehen.

HYH! :(

-Eve

Vierailija

seppotaalasmaa - 12.05.12 11:28 (ID 928391)

tässä yksi tositapahtuma: olin yksin kotonani eräänä päivänä. istuin sohvalla katsomassa jännittävää aaveohjelmaa. yhtäkkia televisio pimeni, ja siihen tuli teksti: tule!. televisioon ilmestyi kirkas valo. se hypnotisoi minut tulemaan mukaansa. aamulla heräsin sohvaltani. televisiossa luki: minä palaan vielä.

Joo ihan varmasti totta! Heko heko!

Vierailija

Tällainen kauhutarina... Joskus joltain kamulta kuulin

Noin kahdeksanvuotias tyttö oli yksin kotonaan. Paikalla oli hänen lisäkseen vain koira, jota tyttö rakasti kovasti. Tyttöä pelotti hiukan, joten hän meni yläkertaan, missä hänen koiransakin oli.

Tyttö kuuli alhaalta askelia.

-Ei, minä vain kuvittelen, tyttö ajatteli ja kuunteli hiljaa.

Mutta se ei ollut kuvitelmaa. Alhaalta kuului lisää askelia. Tyttö tiesi, että hänen oli mentävä katsomaan, mutta hän ei uskaltanut. Tyttö työnsi kätensä sängyn alle, missä hänen koiransa oli. Koira nuolaisi tyttöä käteen, ja tyttö sai siitä rohkeutta, ja lähti kapuamaan portaita alas.

Pitkään etsittyään tyttö alkoi jo nauraa koko jutulle. Eihän alakerrassa ollut ketään!  Tyttö kipusi takaisin ylös.
 Mutta kun hän astui huoneeseensa, häntä odotti karmea näky.

Hänen koiransa makasi kuolleena maassa, ja koiran verellä oli kirjoitettu seinään:

Osaa sitä ihmisetkin nuolla.

Huu...

Taikkis1
Seuraa 
Liittynyt3.7.2012
seppotaalasmaa

tässä yksi tositapahtuma: olin yksin kotonani eräänä päivänä. istuin sohvalla katsomassa jännittävää aaveohjelmaa. yhtäkkia televisio pimeni, ja siihen tuli teksti: tule!. televisioon ilmestyi kirkas valo. se hypnotisoi minut tulemaan mukaansa. aamulla heräsin sohvaltani. televisiossa luki: minä palaan vielä.

        En usko!

Vierailija

No tällänen:

Nainen katsoi televisiota olohuoneessa. Televisio oli 1,5 metrin päässä sohvasta, jolla nainen istui. Naisen takana oli 2 metrin päässä ikkuna, joko ylsi attiasta kattoon.

Televisiossa ilmoitettiin, että vaarallinen vanki on karannut vankimielisairaalasta. Nainen jatkoi television katsomista, ja nukahti. Kun hän heräsi, hän huomasi, että se vanki seisoi hänn ikkunansa takana. Hän ajatteli, että jos hän ei kiinnitä vankiin huomiota, hän lähtee.

No,tunti kului, mutta vanki ei lähtenyt. Nainen soitti poliisille. Siellä sanottiin:

"Älä missään nimessä lähde talostasi. Odota siellä, niin me tulemme sinne hakemaan vangin pois."

Kun poliisit tulivat nainen meni ulos. Poliisit sanoivat:

"Vanki ei ollut ikkunan takana, vaan sohvan.."

Ja toinen:

Metsästäjä

Kerran eräs metsästäjä eksyi metsään. Tuli yö, eikä hän löytänyt autoaan. Hän lähti kävelemään eteen päin, ja vastaan tuli pieni mökki. Hän kokeili ovea, ja se oli auki. Hän meni sisään.

Mökissä oli pelkästään sänky. Metsästäjä pani merkille maalaukset;Ne näyttivät aivan oikeilta kasvoilta. Ne vain olivat vääntyneet outoihin ilmeisiin.. Hän päätti tutkia niitä aamulla, koska oli väsynyt.

Aamulla kun metsästäjä heräsi, hän huomasi ettei talossa ollut maalauksi vaan..Ikkunoita.

Laitan joskus lisää:)

Vierailija
seppotaalasmaa

tässä yksi tositapahtuma: olin yksin kotonani eräänä päivänä. istuin sohvalla katsomassa jännittävää aaveohjelmaa. yhtäkkia televisio pimeni, ja siihen tuli teksti: tule!. televisioon ilmestyi kirkas valo. se hypnotisoi minut tulemaan mukaansa. aamulla heräsin sohvaltani. televisiossa luki: minä palaan vielä.

joo iha heti uskonki

Rapkissa
Seuraa 
Liittynyt19.7.2012

täs tulis yksi                                                     oli pimeä yö  sudenpennut olivat nuotiolla kunnes yhtäkkiä heidän taakseen tuli jokin mutta se katosi yht äkkiä. sudenpennut ajattelivat että näkivät harhaa.aamulla herättyään yksi sudenpennuista oli kadonnut ja sudenpennut menivät marjoja hakemaan metsästä.sitten tuli yö eikä he olleet palanneet. seuraavana aamuna he lähtivät metsään hakemaan itse marjoja. he löysivät luolan jossa oli hullu tiedemies ja monta veitsellä viillettyä ja tapettua ruumista.elossa olevat sudenpennut hoksasivat oitis heidän olleen kadonneiten sudenpentujen ruumiita.hullu tiedemies hoksasi sudenpennut ja lähti ajamaan heitä takaa veitsi kädessä sudenpennut juoksivat niin pitkään että pääsivät läpi metsästä autotielle jossa poliisi oli antamassa ylinopeus sakot kaahajalle poliisi hoksasi tiedemiehen ja sudenpennut ja pysäytti tiedemiehen ja vei tämän vankilaan sudenpentujen kerrottua että mitä hän oli tehnyt ja tekemässä. loppu     t:rapkissa

Bubbleduck
Seuraa 
Liittynyt24.12.2014

Kerran tytön vanhemmat menivät konserttiin ja tyttö jäi pikkuveljensä kanssa kotiin. Tyttö avasi radion ja kuuli tiedotteen mielisairaalasta karanneesta jalattomasta naisesta. Tyttö laittoi radion kiinni ja meni nukkumaan kerrossängyn yläpetiin ja pikkuveli meni alapetiin. Tyttö heräsi yöllä, mutta kuuli laulua joka sai hänet nukahtamaan uudelleen. Aamulla tyttö löysi pikkuveljen verisinä riekaleina sängystään ja löysi lattiasta naarmuja. Seinällä oli kirjoitettu verellä: En voi kiivetä yläpetiin koska... nuku ensi yö alapedissä niin olet kiltti tyttö!

Bu matn tarjima qilingan

Ankkaiisalmelainen
Seuraa 
Liittynyt1.12.2013

Tales from my mindEpisode I:

Istuin kaverini kanssa kotonani television ääressä. Olimme juuri katsoneet Blair witch projectin. Meitä pelotti erittäin paljon ja pelko vain lisäsi se,että pihan vieressä oli toinen tontti jossa oli autiotalo. Olimme monesti käyneet kesällä pelleilemässä sen autiotalon pihassa. Lähdimme takapihalle,koska juuri viime viikkolla oli lumet satanut maahan. Heittelimme toisiamme lumipalloilla ja telmimme muutenkin. Sitten alkoi tulla pimeää ja kaivoimme taskulamput esiin. Kaverini meni piiloon ja yritin löytää hänet. Huomasin hänen jalanjäljet ja lähdin seuraamaan niitä.Kun huomasi jälkien vievän aidan yli autiotalon pihaan aloin epäillä olivatko jäljet kaverini. Yhtäkkiä kaverini säikäytti minut takaani. Hyppäsin kauhusta ilmaan,mutta kun näytin jäljet kaverillenikin häntäkin alkoi pelottaa. Otimme selvää jäljistä ja kiipesimme aidan yli. Pian toinen askel jäljistä hävisi ja näytti kuin joku olisi nilkuttanut yhdellä jalalla kainalosauvoja käyttäen. Pian toinenkin jalanjälki hävisi ja sen edessä oli jälki joka näytti sille kuin siihen olisi kaatunut joku. Seuraava jäljet pelottivat meitä eniten. Maassa alkoi näkyä verisiä kädenjälkiä. Aivan kuin joku olisi yrittänyt raahautua jonnekkin. Pian olimme autiotalon ovella. Ovikelloa oli soitettu niillä samoilla verisillä käsillä.Ovi oli auki joten astuimme sisään. Kuljimme eteisen toiselle laidalle,kunnes huomasimme kääpiön joka istui penkillä jalaton mies sylissään.

-näh no nunmi inukkers. Kääpiö sanoi

Lähdimme pakoon niin nopeasti kuin mahdollista. Kaverini jäi meille yöksi jotta voisimme pohtia asioita. Seuraavana aamuna äitini herätti meidät sanomalla että naapurin autiotalossa on kääpiö. Juoksimme pihalle katsomaan kuinka poliisit hääräsivät talon pihassa. Pihalle kannettiin paareilla kääpiö jonka jalat oli katkaistu. Kääpiö oli vielä elossa. Kun hän huomasi meidät hän alkoi huutaa ja halusi tavata meidät. Hän sanoi että jalaton mies voi taas kävellä. THE END 

 

Owls are not what they seem.

Ankkaiisalmelainen
Seuraa 
Liittynyt1.12.2013

Nyt tällainen lyhyt tarina uuden vuoden kunniaksi.

Tales of my mind: new years special

Oli uusi vuosi ja vajaa tunti siihen että menisimme ampumaan raketteja. Tänä vuonna olimme saaneet raketit halvalla. Kun aika koitti lähdimme ampumaan raketteja läheiseen puistoon. Itse olin ylpeä valtavasta padasta jonka olimme hankkineet pienestä putiikista. Sadat ja taas sadat raketit räjähtelivät yötaivaalla. Viimeisenä oli padan vuoro. Se oli suorastaan hiuksetnostattava esitys. Kun padastakin loppui kuti lähdimme kotiin. Noukin padan maasta,mutta sieltä kuului outoa helinää. Revin laatikon auki ja katsoin pohjalle. Siellä oli pieni metallirasia, jonka sisällä oli pieni paperilappu. Lapussa oli päivämäärä: 01.01.2015. Se tarkoitti seuraavaa aamua. En paneutunut asiaan sen enempää,koska olin jo melko väsynyt. Aamulla kun heräsin en muistanut eilisestä mitään. Koko päivä meni niin etten muistanut mitään. Kun seuraavana aamuna heräsin oli 02.01.2015. En taaskaan muistanut mitään. Muistin vain eilisen. Aloin ymmärtää etten enää ikinä muistaisi muuta kuin eilisen. Aloin itkemään ja jäin vain kyhjöttämään siihen. THE END.

Owls are not what they seem.

taikaviitta0007
Seuraa 
Liittynyt7.4.2016

olipa kerran poika joka katsoi ikkunaa. yhtäkkiä poika näki zombeja jotka halusivat syödä pojan mutta niin kävi juuri ja juuri. silloin tapahtui että talo romahti ja zombit kuolivat.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat