Selviytyjät: kausi 6

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

On siis kuudennen kauden aika. Fort Tripla ei ole näköjään vetäny koko 5. kautta.

Ohjeet:

1. Ilmoittaudu mukaan ensimmäisellä viestilläsi. Tällä kaudella voit valita mihin heimoon menet (Sankarit tai Konnat). Muista täyttää nämä! Tähdellä olevat merkinnät ovat pakollisia

Nimi: -

Ikä: -

HUOM. Omaa käyttäjänimeä ei saa valitettavasti kirjoittaa "nimi"-kohdalle. Mutta toki saa muotoilla sen nimeksi :/.

2. Tämä peli muodostuu haasteista, jotka suunnittelen itse. Ensimmäinen haaste tulee, kun heimot ovat täynnä. Haasteessa olevaan tehtävään on aikaa vastata 1-3 päivää. Jos kaikki mukanaolijat ovat vastanneet haasteeseen, tuloksia tulee aikaisemmin.

Haasteiden pisteidenlasku: Lasken jokaisen heimon jäsenen pisteet yhteen ja siitä muodostuu pisteenne haasteessa. Haasteen voittaa enemmän pisteitä kerännyt heimo. Tasapisteissä voiton ottaa aktiivisemmin haasteeseen vastannut heimo.

3. Pelaajien tiputus: Haasten hävinnyt heimo äänestä jäsenistään jonkun ulos pelistä. Silloin ulos äänestetty henkilö ei voi enää osallistua haasteisiin vaan hänen pelinsä on päättynyt. Äänestyksessä voit taktikoida äänestämällä heikoimmin menestyneen kilpailijan ulos ajatellen heimon parasta tai sitten voit ajatella omaa peliäsi, ja äänestää pihalle parhaiten haasteessa menestyneen heimon. Eniten ääniä saanut putoaa pelistä pois. Äänten mennessä tasan putoaja ratkeaa arvalla. Yritä viestissäsi perustella putoajan valintaasi jollain tavalla. Jossakin vaiheessa peliä voi tulla yllätyksenä tuplapudotus.

4. Toinen haaste: Toisessa haasteessa edellisen haasteen voittanut heimo jättää yhden jäsenistään ulos haasteesta (jonka ylläpitäjä oikeastaan arpoo), jotta haasteeseen osallistuu sama määrä jäseniä kummastakin heimosta. Haasteen sivuun jättänyttä heimon jäsentä ei voi äänestää pois, jos hänen heimonsa häviää. Haasteen jälkeen hävinnyt heimo joutuu pudottamaan yhden kilpailijoista pihalle ja peli jatkuu samalla tavalla kunnes jäljellä on enään yhteensä 8 kilpailijaa.

5. Tässä kaudessa voit löytää talismaaneja. Ylläpitäjä kirjoittaa: BONUS-tehtävän, johon kilpailioitten ei tarvitse vastata. Jos kaikki menee oikein saa talismaanin. Nopein oikein vastannein saa talismaanin, joka auttaa heimoneuvostoissa. Voit käyttää sen milloin tahansa. Jos putoat kisasta, ja sinulla on talismaani käyttämättä niin saat antaa sen kenelle tahdot (PAKOLLINEN). (HUOM. voit käyttää talismaania kun heimoneuvosto on päättynyt, saat tunnin aikaa käyttää sitä)

Aiempiin kausiin poiketen, jos jättää vastaamatta kolmeen peräkkäiseen haasteeseen, pelaaja korvataan toisella. Jos mainitsee että ei pääse poissaolon takia vastaamaan, on suojassa putoamiselta. Tällä yritetään välttää aiemmilta kausilta tuttu antiaktiivisuuteen tippuminen.

6. Heimovaiheen päättyminen: Heimovaiheen päätyttyä, kun jäljellä on enää kahdeksan kilpailijaa, alkaa yksilökilpailu. Haasteita tulee normaaliin tapaan.

7. Yksilövaihe: Yksilövaiheessa äänestykseltä on turvassa ainoastaan haasteessa parhaiten menestynyt kilpailija. Kilpailijat äänestävät aina pois yhden kilpailijan ja silloin pelissä saatetaan nähdä todellista taktikointia. Voit huijata kanssakilpailijoita menestymällä haasteissa huonosti(jos katsot asemasi hyväksi) tai voit solmia liiton jonkun kanssa.

8. Pelin päättyminen: Peli päättyy voittajan äänestämiseen, jossa äänestää jury. Katso lisää kohdasta 8. Finaaliin pääsee kolme kilpailijaa, joista juryt äänestää voittajan.

9. Jury: On pelin ylin tuomari lukuunottamatta pelin vetäjää. Juryyn pääsee mukaan poisäänestetyt kilpailijat yksilövaiheessa, kun jäljellä on kahdeksan kilpailijaa.

Säännöt:

§1.1 Haasteeseen antamaasi vastausta ei saa muuttaa toiseksi. Ainoastaan vastauksessa saa muuttaa sen asian mistä pelin vetäjä on mahdollisesti huomauttanut, koko vastauksen muokkaamista ei hyväksytä. Vastauksen muokkaamisesta seuraa rangaistus, riippuen sen vakavuudesta.

§1.2 Myös äänestyksessä äänen vaihtaminen toiseksi on kielletty, rangaistuksena on kirjallinen varoitus.

§2. Lunttaaminen haasteissa on ehdottomasti kielletty. Henkilö, joka jää kiinni siitä saa rangaistuksen.

§2.2 Myös toiselta avun pyytäminen on kiellettyä oli toinen kuka tahansa henkilö ja se lasketaan lunttaamiseen.

§3. Kopiointi: Toisen vastausta ei saa kopioida. Vastaus on tiedettävä itse tai sitten arvattava. Kopioinnista kiinnijäänyt saa rangaistukseksi kirjallisen varoituksen.

§4. Älä vaihda topicin otsikkoa ilman lupaa toiseksi, edes piloillasi. Tästä seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§5. Älä kerro vastauksia ennen haasteen virallisia tuloksia. Jos sanot tietäväsi yhden varmasti, niin sen voi sanoa. Sitä minkä tietää varmasti ei saa sanoa. Tästäkin seuraa rangaistuksena kirjallinen varoitus.

§6. Kirjallinen varoitus: ensimmäisestä lievemmästä rikkeestä saa kirjallisen varoituksen, toisesta varoituksesta tulee porttikielto. Kirjallinen varoitus-teksti säilyy kilpailijan nimen perässä aloitusviestissä. Varoitus häviää uuden kauden alkaessa. Vakavammasta tulee suoraan porttikielto.

§7. Porttikielto eli erotus: porttikiellon saa suoraan vakavammasta rikkeestä, johon luetaan lunttaus. Porttikiellon saanut ei voi osallistua haasteisiin tai äänestää pois ketään entisen heimonsa hävitessä. Hänen pelinsä on siis päättynyt.

Muutama muistutus:

Pelissä ei ole mitään kuviteltuja haasteita.

Jos on kysyttävää tai joitain muita ongelmia, apua saa kysymällä.

Jos heimot ovat täynnä ja vielä haluaa mukaan, on mahdollista päästä mukaan. Kuitenkin, jotta pääsee vielä mukaan, tarvitsee kaksi kilpailijaa, jotta heimot ovat tasaväkisiä lukumääriltään heti alussa.

Haasteen säännöissä sanon aina miten vastaus tulee antaa, jos vastaus ei ole annettujen ohjeiden mukainen, se joudutaan hylkäämään. Vastauksen sääntöjenvastaisuuden voi muuttaa jälkeenpäin, jos huomaa sen itse tai pelin vetäjän annettua muistutuksen. Jos ei vastausta kuitenkaan korjata, se hylätään.

Onnea kaikille mukanaolijoille ja hyviä taktikointihetkiä tämän topicin parissa. Jos putoat aikaisessa vaiheessa, älä välitä. Tämä on pohjimmiltaan vain peliä eikä sitä tarvitse ottaa niin vakavasti. Tervetuloa kaikille mukaan.

Osallistujat:

Sankarit: TÄYNNÄ

Perhos-Pixie-Kuningatar-Alisa

Jack O'Brian

Alexander "Alex" McGeady

J.P Parsson

Frederick Sixty

Tyson "Try" Coolson

Jack Dawson

Ernesti Kovalainen

Konnat: TÄYNNÄ!

Lukas Firenze

X Unknown

Jason Not-super-man

James Hoggie

Hans Moleman

Simpsoneitten Luoja

Pepe Almani

Jack Crimer

Voittaja joukkue:

Voittaja:

Toinen sija:

Kolmas sija:

-Lenovo

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

Konnissa on enään 4 paikkaa vapaana, Sankareissa 6. Tänään ei tule tehtävää mutta, huomenna SAATTAA tulla.

-Lenovo

Vierailija

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/24656/_aa_n_sivuj...

Hahhah, katsokaas tätä! Fort Triplaa ei muutenkaan nää täällä näillä sivuilla, ilmeisesti kadonnu. No en mää tän takii tullu vaan määki haluun osallistuu.

Nimi: Hans Moleman

Ikä: 75

Oon aika vanha, vaikken todellisuudessa ees oo. Hans Moleman on sitten yks simpsoneissa oleva hahmo. Tällä kertaa vois mennä Sankareihin... eiku sitten konniin.

Vierailija

Hyvä. Hans haluaisitko mieluummin mennä Sankareihin? Siellä on aika tyhjää, mutta omapa on valintasi. Kohta saadaan Konnat-heimo täyteen, ja ehkä huomenna Sankaritkin vielä :).

-Lenovo

Vierailija

BartSimpsonUGH, unohdit täyttää tiedot:

Nimí: -

Ikä: -

Et kerran laittanut niitä, joten päätän itse kyhätä nimesi. Sinun nimeksi voisi tulla olkoot ... Simpsoneitten Luoja. Ja päädyt heimoon ... Konniiin.

-Lenovo

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat