Golf

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Noniin.Päätinpä pitkän mietinnän jälkeen tämän tehdä. Eli topicin idea on puhua kaikesta golffiin liittyvästä. Onhan tuo urheilu topic jo olemassa mutta päätinpä nyt kumminkin tämän tehdä.

Kun täällä Akumies123:lla kävin (kun åystyin käyttäjällä vielä kirjautumaan),niin kuulin että kuutio-purkka ja läpä 7 (ainakin) pelaisivat lajia. Toivottavasti muistin oikein :D.

Tässä on golffin perus säännöt,jotka jokaisen golffarin tulisi tietää perinpohjin:

Golfissa peli käynnistyy avauslyöntipaikalta, tiiltä. Seuraavilla lyönneillä palloa pelataan väylältä tai karheikosta viheriölle, jossa on reikä. Pelin tarkoituksena on pelata pallo reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Täyteen pelikierrokseen sisältyy 18 reikää.

Golfissa on kaksi toisistaan poikkeavaa pelimuotoa. Reikäpelissä pelataan reiän voitosta. Lyöntipelissä voittaja on se, joka pelaa pelikierroksen vähimmillä lyönneillä.

Golfin kolme kantavaa periaatetta ovat:

* Pelaa kenttä sellaisena, kuin se on

* Pelaa pallo sijaintipaikaltaan.

* Jos ei kyetä pelaamaan kummankaan periaatteen mukaisesti, niin sitten palloa pelataan sääntöjen mukaisesti.

Pelaajan on tunnettava säännöt kyetäkseen pelaamaan sääntöjen mukaisesti. Ohessa on sääntöjen yksinkertaistettu yhteenveto.

ETIKETTI

Golfin etikettiin kuuluvat huomaavaisuus toisia pelaajia kohtaan ja etuoikeus kentällä, turvallisuus, pelaamisen nopeus sekä kentän kunnosta huolehtiminen. Etiketti on hyvin tärkeä osa peliä, vaikka sillä ei ole sääntöjen asemaa.

* Älä liiku, puhu tai seiso liian lähellä pelaajaa hänen lyödessään palloa.

* Peliä ei pidä jatkaa ennen kuin edellä olevat pelaajat ovat riittävän kaukana.

* Pelaa viivyttelemättä. Poistu viheriöltä välittömästi, kun ryhmäsi pelaajat ovat pelanneet reiän loppuun.

* Päästä nopeampi ryhmä ohitse.

* Laita irronneet turpeet paikalleen. Tasoita jälkesi hiekkaesteessä.

* Älä astu toisen pelaajan puttilinjalle.

* Älä vahingoita viheriön pintaa.

* Laita lippu huolellisesti paikalleen.

MÄÄRITELMÄT

Golfin säännöissä on yli neljäkymmentä määritelmää. Määritelmät muodostavat perustan golfin säännöille. Määritelmien osaaminen auttaa sääntöjen soveltamisessa.

Tiiauspaikka

Aloituslyöntien alue, jonka tiimerkit rajaavat.

Pelialue

Alue, jolla peliä pelataan lukuun ottamatta tiialuetta, pelattavan reiän viheriötä ja esteitä.

Esteet

Jokainen hiekka- ja vesieste.

Viheriö

Puttaamiseen tarkoitettu alue, jossa sijaitsee halkaisijaltaan 108 mm:n reikä.

Ulkona

Alue, josta ei saa pelata, joka ei ole pelialuetta. Pallo on ulkona, kun se on kokonaan ulkona.

Irrallinen haittatekijä

Luontoon kuuluvia asioita, kuten kivet, lehdet, risut, jotka eivät ole kiinnittyneet mihinkään, eivätkä kasva tai ole kiinnittyneenä palloon.

Haitta

Mikä tahansa ihmisen tekemä tai teettämä esine, paitsi

* ulkorajojen merkit,

* ulkorajojen ulkopuolella olevat kiinteiden rakenteiden osat,

* toimikunnan kentän oleelliseksi osaksi paikallissäännöissä julistama rakenne.

Tilapäinen vesi

Jokainen kentällä oleva väliaikainen veden kerääntymä, jonka pelaaja näkee asetuttuaan lyöntiasentoon tai jo ennen sitä (kaste tai huurre ei ole tilap. vettä).

Kunnostettava alue

Toimikunnan merkitsemä tällainen alue. Ilman merkintääkin poiskuljetettavaksi tarkoitetut aineskasat ja kentänhoitajan tekemät reiät ja kolot ovat kunnostettavaa aluetta.

PELAAMISEN SÄÄNNÖT

Yleistä

Ennen pelikierroksen aloittamista:

* Perehdy paikallissääntöihin.

* Merkitse pelipallosi tunnistamista varten. Moni pelaa samanmerkkisellä ja -numeroisella pallolla.

* Laske mailojesi lukumäärä. Pelaajalla voi olla pelikierroksella korkeintaan 14 mailaa.

Pelin aikana älä kysy neuvoa, lukuun ottamatta joukkueesi jäseneltä tai mailapojaltasi. Älä neuvo toisia pelaajia lukuun ottamatta joukkueesi jäseniä.

Pelatessasi reikää et voi lyödä harjoituslyöntiä pallolla.

ALOITUSLYÖNTI

Pallo on pelattava tiimerkkien sisäpuolelta. Tiiauspaikka jatkuu kaksi mailanmittaa tiimerkkien etureunasta taaksepäin.

- Pelaaminen tiiauspaikan ulkopuolelta: reikäpelissä ei seuraa rangaistusta, mutta vastustaja voi vaatia lyönnin uusimisen. Lyöntipelissä pelaaja saa kahden lyönnin rangaistuksen ja pallo on pelattava tiiauspaikalta.

PALLON PELAAMINEN

Pelaa pallo sijaintipaikaltaan. Älä paranna pallon asemaa, lyönnin vaatimaa aluetta tai pelilinjaa. Pelaaja ei saa liikuttaa, taivuttaa tai katkaista mitään kasvavaa tai kiinteää. Pelaaja saa asettaa jalkansa tukevasti asettuessaan lyöntiasentoon. Lyöntiasentoa ei saa keinotekoisesti parantaa. Ruohoa tai maata ei saa painaa alaspäin tai tasoittaa.

Pallon ollessa esteessä pelaaja ei saa koskettaa esteen maapohjaa tai vesiesteen vettä ennen kuin hän lyö palloa.

Palloa on lyötävä kunnolla. Palloa ei saa työntää, kauhoa tai laahata.

Väärää palloa pelattaessa (lukuun ottamatta esteistä pelattua palloa) pelaaja menettää reikäpelissä reiän ja lyöntipelissä saa kahden lyönnin rangaistuksen. Lyöntipelissä on pelaajan tämän jälkeen pelattava alkuperäistä palloa.

VIHERIÖLLÄ

Pelaaja voi korjata viheriöllä pallon alastulojäljet ja vanhan reiän kohdan puttilinjaltaan. Muita viheriön vauriota ja piikinjälkiä ei voi korjata.

Viheriöllä pelaaja voi merkitä pallon paikan, nostaa pallon ja puhdistaa sen. Pallo on asetettava tarkasti alkuperäiseen paikkaansa.

Viheriön pintaa ei voi testata raaputtamalla sen pintaa tai vierittämällä palloa siinä.

Kun pallo on viheriöllä ja se osuu putattaessa lipputankoon, siitä seuraa reikäpelissä reiän menetys ja lyöntipelissä pelaaja saa kahden lyönnin rangaistuksen.

PYSÄHTYNYTTÄ PALLOA LIIKUTETAAN

Jos pelaaja, hänen joukkuetoverinsa tai mailapoikansa liikuttaa pelaajan palloa, kun säännöt eivät sitä nimenomaan salli, seuraa lyönnin rangaistus ja pallo on asetettava paikalleen. Samoin pelaaja saa lyönnin rangaistuksen, jos pallo liikkuu lyöntiasennon ottamisen jälkeen. Pallo on asetettava takaisin paikalleen.

Rangaistusta ei seuraa, jos palloa liikuttaa joku muu tai toinen pallo. Pallo asetetaan takaisin paikalleen.

LIIKKUVAN PALLON SUUNTAA MUUTETAAN TAI PALLO PYSÄYTETÄÄN

Jos pelaaja, joukkuetoveri tai mailapoika pysäyttää pallon tai muuttaa sen suuntaa tai pallo osuu näihin, seuraa reikäpelissä reiän menetys ja lyöntipelissä kahden lyönnin rangaistus. Pallo pelataan siitä, mihin se jäi.

Kun reikäpelissä pallon pysäyttää, sen suuntaa muuttaa tai pallo osuu vastustajaan tai hänen mailapoikaansa, pelaaja voi uusia lyönnin tai pelata pallon siitä mihin se jäi. Muutoin pallon osuessa muihin henkilöihin reikäpelissä pallo pelataan siitä mihin se jäi ilman rangaistusta.

Lyöntipelissä pallo pelataan paikaltaan ilman rangaistusta. Jos pallo on pelattu viheriöltä ja se osuu johonkin henkilöön, on lyönti uusittava.

Jos lyödyn pallon suuntaa muuttaa tai sen pysäyttää toinen paikallaan oleva pallo, ei rangaistusta seuraa ja pallo pelataan siitä mihin se jäi. Lyöntipelissä viheriöltä lyödyn pallon osuessa toiseen palloon viheriöllä pelaaja saa kahden lyönnin rangaistuksen.

NOSTAMINEN, PUDOTTAMINEN JA ASETTAMINEN

Nostettaessa palloa on sen paikka merkittävä, jos se asetetaan takaisin paikalleen. Jos pallo on pudotettava tai asetettava johonkin muuhun paikkaan (esimerkiksi vapauduttaessa kunnostettavalta alueelta) suositellaan pallon alkuperäinen paikka merkittäväksi.

- Pudottaminen Pudota pallo suorana seisten ja suoran käsivarren päästä olkapään korkeudelta. Jos pudotettu pallo osuu pelaajaan, joukkuetoveriin tai mailapoikaan, on pudotus uusittava.

Kahdeksassa eri tapauksessa pudottaminen on uusittava ? katso sääntö 20-2c.

PELIÄ HAITTAAVA TAI AUTTAVA PALLO

Voit nostaa pallosi, jos katsot sen auttavan toista pelaajaa.

Voit vaatia minkä tahansa pallon nostettavaksi, jos katsot sen haittaavan sinun peliäsi tai auttavan muita pelaajia.

IRRALLINEN HAITTATEKIJÄ

Irrallisen haittatekijän voi poistaa. Jos kosketat irrallista haittatekijää ja pallosi liikkuu, saat lyönnin rangaistuksen ja pallo on asetettava takaisin paikalleen. Jos pallosi ja irrallinen haittatekijä ovat esteessä, et voi poistaa irrallista haittatekijää. Viheriöllä ei rangaistusta seuraa, jos pallosi liikkuu poistaessasi irrallista haittatekijää.

HAITTA

Tarkista aina kentän paikallissäänöistä, onko niissä kiinteistä haitoista eri mainintaa ( tiet, polut jne.).

Liikuteltavat haitat (haravat, tölkit jne.) voi poistaa koko kentän alueella. Jos pallo liikkuu, se siirretään rangaistuksetta takaisin paikalleen.

Jos kiinteä haitta (esim. kastelulaitteen kansi) häiritsee pelaajan lyöntiasentoa tai hänen lyöntiään, pallon voi pudottaa mailan mitan päähän lähimmästä paikasta, jossa vapaudutaan haitasta ja joka ei ole lähempänä reikää. Pelilinjalla olevasta haitasta ei voi rangaistuksetta vapautua. Viheriöllä puttilinjalla olevasta kiinteästä haitasta voi rangaistuksetta vapautua.

TILAPÄINEN VESI, KUNNOSTETTAVA ALUE jne.

Jos pallo on tilapäisessä vedessä, kunnostettavalla alueella, maatakaivavan eläimen kolossa (esim. myyrän kolo), pallon voi pudottaa rangaistuksetta mailan mitan päähän lähimmästä paikasta, jossa vapaudutaan olosuhteiden vaikutuksesta ja joka ei ole lähempänä reikää.

VESIESTEET

Tarkista aina kentän paikallissäännöistä, onko niissä erityisiä määräyksiä vesiesteistä.

* Pallo vesiesteessä (keltaiset paalut) Pallo pelataan paikaltaan ilman rangaistusta. Yhden lyönnin rangaistuksin voidaan:

a) pudottaa pallo mihin tahansa lipun linjassa taaksepäin kohdasta, jossa pallo leikkasi vesiesteen rajan

b) pelata pallo kohdasta, josta löit pallon vesiesteeseen

* Pallo sivuvesiesteessä (punaiset paalut) Käytössäsi on kaikki äskeisen vesiesteen vapautumisvaihtoehdot. Lisäksi voit pudottaa pallon enintään kahden mailanmitan etäisyydelle:

a) kohdasta, josta pallo meni sivuvesiesteeseen

b) kohdasta, joka on yhtä kaukana reiästä vesiesteen vastakkaisella puolella

PALLO KADONNUT TAI ULKONA

Tarkista aina kentän paikallissäännöistä, onko niissä erityisiä määräyksiä kentän rajoista.

Jos pallosi on kadonnut vesiesteen ulkopuolelle tai ulos, on uusi pallo pelattava yhden lyönnin rangaistuksella edellisen lyönnin paikalta (matkan ja lyönnin menetys). Pallo on kadonnut, jos sitä ei kyetä löytämään tai tunnistamaan viiden minuutin kuluessa.

Jos epäilet, että pallo on kadonnut vesiesteen ulkopuolelle tai ulos, voit pelata varapallon. Sinun pitää ilmoittaa selkeästi pelaavasi varapallon. Varapallo on pelattava ennen kuin lähdet etsimään alkuperäistä palloa. Jos alkuperäinen pallosi on kadonnut tai on ulkona, sinun on jatkettava varapallolla yhden lyönnin rangaistuksin. Jos alkuperäinen pallo löytyy eikä ole ulkona, on peliä jatkettava alkuperäisellä pallolla ja varapallo on hylättävä.

PALLO PELAAMATTOMASSA PAIKASSA

Lukuun ottamatta vesiestettä voit julistaa pallosi olevan pelaamattomassa paikassa (sinulla on yksinomainen ratkaisuvalta asiassa). Yhden lyönnin rangaistuksin voit

a) pudottaa pallon enintään kahden mailanmitan päähän pallon sijaintikohdasta, ei kuitenkaan lähemmäksi reikää.

b) pudottaa pallon sijaintikohtansa taakse miten kauas tahansa pitäen pallon sijaintikohtaa suoraan pudotuskohdan ja reiän välissä.

c) pelata pallon edellisen lyönnin paikalta. Hiekkaesteessä pallo on pudotettava a ja b-kohdissa bunkkeriin.

YHTEENVETO

Reikäpelissä voi hävitä ja lyöntipelissä tuhota hyvän tuloksen, jos ei tunne sääntöjä tai osaa soveltaa niitä oikein. Tämän sääntölyhennelmän hallinta saattaa auttaa ongelmatilanteissa. Kiistanalaisissa tilanteissa on käytettävä uusinta Golfin säännöt -kirjan laitosta.

Mutta yksinkertaisesti täällä voi kaikki "golf hullut" ja ihmiset jotka aikovat golffin olaittaa puhua,tai ihan kuka vain.

Mutta asiaan: Tänään on pelattu isps handa wales openin kolmas päivä.

Tässä näette leaderboardia (ei kokonaan) ;):

1 JAIDEE, Thongchai -7 18 -4 71 68 67 - 206

1 72 87 ?+18 T2 LUITEN, Joost -6 18 -7 74 69 64 - 207

1 109 157 ?-1 T2 FISHER, Ross -6 18 Par 70 66 71 - 207

1 172 592 ?+2 4 SLUITER, Tim -5 18 -3 68 72 68 - 208

1 111 358 ?+15 T5 DEL MORAL, Carlos -4 18 -5 75 68 66 - 209

1 16 120 ?+15 T5 SIEM, Marcel -4 18 -5 68 75 66 - 209

1 21 69 ?+5 T7 COETZEE, George -3 18 -3 71 71 68 - 210

1 117 160 - T7 FOSTER, Mark -3 18 -2 72 69 69 - 210

1 140 374 - T7 MCEVOY, Richard -3 18 -2 71 70 69 - 210

1 101 104 ?+23 T10 LYNN, David -2 18 -4 73 71 67 - 211

1 24 37 ?+10 T10 BJÖRN, Thomas -2 18 -3 71 72 68 - 211

1 121 164 ?+10 T10 BOURDY, Grégory -2 18 -3 74 69 68 - 211

1 48 319 ?+2 T10 STERNE, Richard -2 18 -2 73 69 69 - 211

1 43 236 ?+2 T10 MCGRANE, Damien -2 18 -2 71 71 69 - 211

1 18 61 ?+18 T15 MANASSERO, Matteo -1 18 -3 76 68 68 - 212

1 64 56 ?+5 T15 FDEZ-CASTAÑO, Gonzalo -1 18 -2 69 74 69 - 212

1 25 105 ?-8 T15 OLESEN, Thorbjørn -1 18 Par 73 68 71 - 212

1 62 93 ?-8 T15 VAN ZYL, Jaco -1 18 Par 72 69 71 - 212

1 144 197 ?+42 T19 GAGLI, Lorenzo Par 18 -5 77 70 66 - 213

1 54 175 ?+20 T19 WATTEL, Romain Par 18 -3 73 72 68 - 213

1 66 189 ?+20 T19 HORNE, Keith Par 18 -3 79 66 68 - 213

1 103 334 ?+1 T19 SJÖHOLM, Joel Par 18 -1 69 74 70 - 213

1 167 919 ?-7 T19 GRILLO, Emiliano Par 18 Par 73 69 71 - 213

1 82 145 ?-12 T19 JACQUELIN, Raphaël Par 18 +1 76 65 72 - 213

1 52 207 ?-16 T19 WOOD, Chris Par 18 +3 72 67 74 - 213

1 152 453 ?+35 T26 COLOMBO, Federico +1 18 -4 79 68 67 - 214

1 136 429 ?+35 T26 FLOREN, Oscar +1 18 -4 78 69 67 - 214

1 36 143 ?+13 T26 LAWRIE, Peter +1 18 -2 72 73 69 - 214

1 89 280 ?+7 T26 RUMFORD, Brett +1 18 -1 74 70 70 - 214

1 85 252 ?+7 T26 CARLSSON, Magnus A +1 18 -1 77 67 70 - 214

1 5 29 ?-6 T26 LAWRIE, Paul +1 18 Par 74 69 71 - 214

1 49 239 ?-6 T26 DRYSDALE, David +1 18 Par 72 71 71 - 214

1 33 79 ?-6 T26 LARRAZÁBAL, Pablo +1 18 Par 69 74 71 - 214

1 106 331 ?-14 T26 COLES, Robert +1 18 +1 73 69 72 - 214

1 96 285 ?-23 T26 ZANOTTI, Fabrizio +1 18 +4 70 69 75 - 214

1 104 209 ?-24 T26 SLATTERY, Lee +1 18 +5 67 71 76 - 214

1 134 426 ?+24 T37 ZIONS, Matthew +2 18 -3 76 71 68 - 215

1 133 275 ?+15 T37 MURRAY, George +2 18 -2 75 71 69 - 215

1 88 410 ?+2 T37 MCGINLEY, Paul +2 18 -1 72 73 70 - 215

1 230 625 ?-25 T37 O'HARA, Steven +2 18 +2 70 72 73 - 215

1 156 256 ?+11 T41 HEND, Scott +3 18 -1 80 66 70 - 216

1 10 32 ?-21 T41 MOLINARI, Francesco +3 18 +2 74 69 73 - 216

1 141 536 ?+18 T43 FASTH, Niclas +4 18 -1 74 73 70 - 217

1 90 165 ?-4 T43 LEWIS, Tom +4 18 +1 74 71 72 - 217

1 122 344 ?-31 T43 HOWELL, David +4 18 +4 73 69 75 - 217

1 214 455 ?+15 T46 JOHNSTON, Andrew +5 18 Par 75 72 71 - 218

1 29 90 ?+15 T46 FRASER, Marcus +5 18 Par 70 77 71 - 218

1 77 127 ?+15 T46 HAVRET, Grégory +5 18 Par 75 72 71 - 218

1 157 409 ?+6 T46 MONTGOMERIE, Colin +5 18 +1 74 72 72 - 218

1 169 689 ?+6 T46 LAFEBER, Maarten +5 18 +1 74 72 72 - 218

1 205 623 ?-7 T46 BEEM, Rich +5 18 +2 77 68 73 - 218

1 135 695 ?-13 T46 LAGERGREN, Joakim +5 18 +3 72 72 74 - 218

1 119 194 ?-13 T46 HORSEY, David +5 18 +3 71 73 74 - 218

1 53 226 ?-26 T46 GONNET, Jean-Baptiste +5 18 +4 74 69 75 - 218

1 78 208 ?+6 T55 MORRISON, James +6 18 +1 77 70 72 - 219

1 -- -- ?-3 T55 TINNING, Steen +6 18 +2 73 73 73 - 219

1 67 310 ?-3 T55 ELSON, Jamie +6 18 +2 71 75 73 - 219

1 110 411 ?-16 T55 KHAN, Simon +6 18 +3 75 70 74 - 219

1 189 408 ?-43 T55 THORNTON, Simon +6 18 +6 69 73 77 - 219

1 112 376 ?+1 T60 FISHER, Oliver +7 18 +2 76 71 73 - 220

1 147 441 ?-8 T60 WILSON, Oliver +7 18 +3 73 73 74 - 220

1 179 988 ?-21 T60 SAXTON, Reinier +7 18 +4 74 71 75 - 220

1 193 435 ?-21 T60 DENISON, Daniel +7 18 +4 78 67 75 - 220

1 199 260 ?-21 T60 HEBERT, Benjamin +7 18 +4 73 72 75 - 220

1 115 183 ?-4 T65 PAVAN, Andrea +8 18 +3 76 71 74 - 221

1 30 60 ?-4 T65 JIMÉNEZ, Miguel Angel +8 18 +3 76 71 74 - 221

1 184 533 ?-13 T65 MARSHALL, Andrew +8 18 +4 72 74 75 - 221

1 55 200 ?-26 T65 GONZALEZ, Ricardo +8 18 +5 73 72 76 - 221

1 237 721 ?-26 T65 BORSHEIM, Knut +8 18 +5 74 71 76 - 221

1 123 203 ?-45 T65 FLEETWOOD, Tommy +8 18 +7 75 68 78 - 221

1 23 96 ?-10 T71 GALLACHER, Stephen +9 18 +4 77 70 75 - 222

1 170 406 ?-32 T71 MOUL, Jamie +9 18 +6 78 67 77 - 222

1 93 158 ?-21 73 ANDERSSON HED, Fredrik +12 18 +8 71 75 79 - 225

1 74 277 ?-13 74 STORM, Graeme +14 18 +9 80 67 80 - 227

1 118 602 - T75 HEDBLOM, Peter +6 - - 78 70 - - 148

1 266 855 - T75 CAMPBELL, Michael +6 - - 73 75 - - 148

1 70 116 - T75 MOLINARI, Edoardo* +6 - - 77 71 - - 148

1 71 311 - T75 WARREN, Marc +6 - - 75 73 - - 148

1 17 97 - T75 WIESBERGER, Bernd* +6 - - 75 73 - - 148

1 125 159 - T75 EDFORS, Johan +6 - - 77 71 - - 148

1 -- 718 - T75 McGOWAN, Ross* +6 - - 73 75 - - 148

1 56 184 - T75 LARA, José Manuel* +6 - - 73 75 - - 148

1 31 129 - T75 KJELDSEN, Søren +6 - - 74 74 - - 148

1 44 210 - T75 CAÑIZARES, Alejandro* +6 - - 76 72 - - 148

1 200 604 - T75 DIXON, David* +6 - - 74 74 - - 148

1 86 304 - T75 BALDWIN, Matthew* +6 - - 77 71 - - 148

1 139 339 - T87 ORR, Gary +7 - - 77 72 - - 149

1 91 357 - T87 PRICE, Phillip* +7 - - 75 74 - - 149

1 255 912 - T87 HAASTRUP, Mark F +7 - - 76 73 - - 149

1 41 51 - T87 HANSEN, Anders* +7 - - 77 72 - - 149

1 79 294 - T87 GOYA, Estanislao +7 - - 82 67 - - 149

1 32 92 - T87 RAMSAY, Richie* +7 - - 71 78 - - 149

1 46 190 - T87 WILLETT, Danny +7 - - 78 71 - - 149

1 126 573 - T87 ILONEN, Mikko* +7 - - 75 74 - - 149

1 61 264 - T87 MAYBIN, Gareth* +7 - - 73 76 - - 149

1 107 528 - T87 DODT, Andrew +7 - - 75 74 - - 149

1 186 215 - T87 LEVET, Thomas +7 - - 78 71 - - 149

Huhhhu :D. Mikko Ilonenkin on pelaamassa ja hän on pelannut +7 eli ei erikoisemmin hyvin.

Pistän nyt linkin myös mistä voi katsoa ilmaiseksi golffia: //free-tv.dk/golfveetle.html.

Memorial Tournament presented by Nationwide Insurance kisaa on myös pelattu. Rory Sappatini johtaa sitä nyt.

Tässä lé leaderboard:

POS START CTRY PLAYER TO PAR TODAY THRU R1 R2 R3 R4 TOT

1 1 Rory Sabbatini -6 - 1:30 PM 69 69 - - 138

T2 2 Scott Stallings -5 - 1:20 PM 66 73 - - 139

T2 2 Tiger Woods -5 - 1:20 PM 70 69 - - 139

T2 2 Spencer Levin -5 - 1:30 PM 67 72 - - 139

T5 5 Jim Furyk -4 - 1:11 PM 72 68 - - 140

T5 5 Daniel Summerhays -4 - 1:11 PM 69 71 - - 140

T7 12 Bo Van Pelt -3 -1 4 73 69 - - 142

T7 7 Kyle Reifers -3 E 1 71 70 - - 141

T7 23 Ryan Moore -3 -2 5 70 73 - - 143

T7 7 Aaron Baddeley -3 - 12:52 PM 69 72 - - 141

T7 7 Trevor Immelman -3 - 12:52 PM 71 70 - - 141

T7 7 Troy Matteson -3 - 1:01 PM 72 69 - - 141

T7 7 Jonathan Byrd -3 - 1:01 PM 71 70 - - 141

T14 12 Greg Chalmers -2 E 4 71 71 - - 142

T14 12 Lucas Glover -2 E 1 74 68 - - 142

T14 23 Steve Stricker -2 -1 5 73 70 - - 143

T14 12 Henrik Stenson -2 E 1 74 68 - - 142

T14 12 Erik Compton -2 E 3 67 75 - - 142

T14 12 Rickie Fowler -2 E 2 71 71 - - 142

T20 12 Dustin Johnson -1 +1 1 71 71 - - 142

T20 27 Matt Every -1 -1 7 69 75 - - 144

T20 27 Brendon de Jonge -1 -1 8 73 71 - - 144

T20 12 Ryo Ishikawa -1 +1 3 72 70 - - 142

T20 12 David Mathis -1 +1 4 71 71 - - 142

T25 27 Johnson Wagner E E 6 72 72 - - 144

T25 27 Stewart Cink E E 7 71 73 - - 144

T25 34 Vijay Singh E -1 12 72 73 - - 145

T25 27 Jeff Overton E E 8 72 72 - - 144

T25 34 Kevin Stadler E -1 8 72 73 - - 145

T25 12 Andres Romero E +2 4 69 73 - - 142

T25 12 Adam Scott E +2 2 70 72 - - 142

T32 34 David Hearn +1 E 9 70 75 - - 145

T32 27 Luke Donald +1 +1 8 71 73 - - 144

T34 50 Branden Grace +2 E 15 74 72 - - 146

T34 50 Davis Love III +2 E 16 74 72 - - 146

T34 34 Chris DiMarco +2 +1 12 73 72 - - 145

T34 34 Ernie Els +2 +1 11 70 75 - - 145

T34 34 K.J. Choi +2 +1 11 74 71 - - 145

T34 50 Rod Pampling +2 E 16 72 74 - - 146

T34 60 Ryuji Imada +2 -1 F 75 72 71 - 218

T34 50 Blake Adams +2 E 15 69 77 - - 146

T42 34 Seung-yul Noh +3 +2 14 72 73 - - 145

T42 50 Cameron Tringale +3 +1 13 72 74 - - 146

T42 34 John Huh +3 +2 11 71 74 - - 145

T42 60 Pat Perez +3 E F 74 73 72 - 219

T42 23 Greg Owen +3 +4 5 72 71 - - 143

T42 34 Justin Rose +3 +2 10 73 72 - - 145

T42 34 Brian Davis +3 +2 10 73 72 - - 145

T49 34 Geoff Ogilvy +4 +3 10 71 74 - - 145

T49 34 Scott Piercy +4 +3 11 70 75 - - 145

T49 34 Hunter Mahan +4 +3 10 72 73 - - 145

T49 34 Chris Kirk +4 +3 13 75 70 - - 145

T49 50 Nicolas Colsaerts +4 +2 15 72 74 - - 146

T49 34 Charl Schwartzel +4 +3 13 73 72 - - 145

T55 60 Brendan Steele +5 +2 F 72 75 74 - 221

T55 27 Ricky Barnes +5 +5 6 72 72 - - 144

T55 60 Ben Crane +5 +2 F 72 75 74 - 221

T55 60 J.B. Holmes +5 +2 F 72 75 74 - 221

T55 34 Jimmy Walker +5 +4 9 72 73 - - 145

T55 60 Nick O'Hern +5 +2 F 74 73 74 - 221

T55 50 Charlie Wi +5 +3 17 71 75 - - 146

T62 60 Jhonattan Vegas +6 +3 F 74 73 75 - 222

T62 50 Mark Wilson +6 +4 16 70 76 - - 146

T62 60 Marc Leishman +6 +3 F 72 75 75 - 222

T65 50 Bud Cauley +7 +5 16 70 76 - - 146

T65 60 Fred Couples +7 +4 F 74 73 76 - 223

T67 50 Harris English +8 +6 15 71 75 - - 146

T67 60 Robert Allenby +8 +5 F 73 74 77 - 224

69 60 Brandt Jobe +9 +6 17 73 74 - - 147

70 60 Robert Garrigus +10 +7 F 71 76 79 - 226

71 60 Camilo Villegas +13 +10 F 73 74 82 - 229

Toivottavasti topic menestyy ja jos menestyy niin pistän lisää ilmaisia golf stream linkkejä,ja lisää leaderboardeja, ja kaikenlaista muuta kivaa!

*Akumies123 kiittää*

Kommentit (11)

Don Rosa1
Seuraa 
Liittynyt11.2.2011

Pelaan Talmassa, ja händärini on 7.7. Paras sijoitukseni kansallisissa kilpailuissa oli viides sija Etelä/Itä-alueen alle 15-vuotiaiden sarja. Leso leso.

Voi se topan tekijäkin kertoa omasta pelistään.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Golf

Don Rosa1 - 02.06.12 08:51 (ID 940061)

Pelaan Talmassa, ja händärini on 7.7. Paras sijoitukseni kansallisissa kilpailuissa oli viides sija Etelä/Itä-alueen alle 15-vuotiaiden sarja. Leso leso.

Voi se topan tekijäkin kertoa omasta pelistään.

Kiva kuulla että täällä on innokkaita golffaajia.

Mutta joo.Kerron vähän omasta pelistäni:

Händäri: 6.5,ja pelaan R11-mailoilla. SMT raudat kylläkin ovat. Niillä pelattiin vuonna 2003 pga-tourilla ja voitti pisin lyönti kilpailussa tämä mailasarja.

Jäsenenä olen Golf Pirkkalassa,ja lempikenttäni suomessa on kytäjä. Olen pelannut 4-vuotiaasta asti.

Draiverilla lentää joku 230,ja väyläpuulla 200.

Tämmöstä :D.

Vierailija

Moikka, itse pelaan golfia, koska vanhemmat pakottaa, en ole siinä hyvä, enkä pelaa usein, joten tasoitus on edelleen 52.

Ja tosi hyvä aloitusviesti!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Golf

@nsku! - 02.06.12 09:22 (ID 940090)

Moikka, itse pelaan golfia, koska vanhemmat pakottaa, en ole siinä hyvä, enkä pelaa usein, joten tasoitus on edelleen 52.

Ja tosi hyvä aloitusviesti!Joo aloitus viesti oli kyllä pitkä.

Vierailija

Itseäni ei golf kiinnosta, muuta en varmaan tiedä kuin mikä on tii, kuka on kuuluisin golfari (Tiger Wood vai miten kirjoitetaan) ja mitä hole-in-one tarkoittaa.

Aloitusviesti oli luultavasti kopioitu, itseasiassa aika varmastikin.

Star-10

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Golf

niklas29 - 03.06.12 09:46 (ID 940141)

Golf ei ole kyllä urheilua, mutta itse olen pelannut golfia. Ihan kiva lajihan se on, kun olen hyvä siinä.

Väärin! Golf luokitellaan urheiluksi. Sitäpaitso jos +30 asteen helteessä pelaat koko 18-reikää niin kyllä siinä hiki tulee. Ja kyllä jos bägiä kannat niin tulee hiki siinäkin. Ja golf on hyväksi terveydelle koska siinä kävellään paljon!

PS:Aloitusviesti ei ollut kopioitu! Tein sitä vain tosi kauan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat