Akkarin taso laskussa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Akkarin taso on laskenut roimasti 2000-luvulle tultaessa, esim. Rosaa ja Barksia on todella vähän kun vertaa esim.90-lukuun. Nyt ollaan siinä tilanteessa että huippupiirtäjät ovat jo vanhoja ja lopettelevat uraansa (esim. Cavazzano, W.Van Horn ja Rosa). Sukupolvi on vaihtumassa nuorempiin, toivoa sopii että nuoret uudet piirtäjät pitävät Aku Ankan tason yllä, mitä se oli esim.90-luvulla.

Olipa pönttö viesti, mutta kertokaa kuitenkin omia mielipiteitänne.

Sivut

Kommentit (66)

Vierailija

Akkarin taso todella on laskussa. Toivottavasti uusi sukupolvi on kuitenkin hyvä. Aikoinaan Martina, Pezzin, Scarpa ja Carpi saivat jatkajansa ja ne osoittautuivat ihan hyviksi. Kyseessä ovat lähes kaikki nykyiset italialaistekijät. Asia on kuitenkin eri, sillä nyt on kyseessä Aku Ankka-lehti. Tosin myös taskarin taso on laskussa, mutta se johtuukin siitä, että tekijätiimissä on aina vain useammin Akkarin käsikirjoittajia. Toivottavasti uusia nimiä tulisi, sillä Wanda Gattinokin alkaa jo tuntua vanhalta. Missä viipyvät uudet piirtäjät? Uusia käsikirjoittajia näkee jatkuvasti, mutta uudet piirtäjät huomaisi helpommin. Ehkä Akkariin tulee piristystä, kun uusia nimiä tulee. Toivottavasti taso kuitenkin nousee.

Vierailija

Todellakin olen samaa mieltä uivelon kanssa. Barks on kuollut, Rosa, Cavazzano, W. Van Horn, Marco Rota ja Daan Jippes ovat vanhoja... Rosalla ei ole jatkajaa!!:s

Vierailija

Tällä hetkellä parhaita piirtäjiä ovat vanhat piirtäjät, mitä sitten käy kun ne lopettavat? toivon mukaan hyviä piirtäjiä tulee hyvällä tahdilla lisää.

Vierailija

Aivan samaa mieltä Barks ja Rosa ovat parhaita piirtäjiä, mutta kyllä Rosa vie. Kuitenkin on hyvä, että suomalaisistakin löytyy piirtäjiä mutta toivoisin että Rosa tekee vielä satoja tarinoita.

Vierailija

Rosa ei välttämättä tee enää yhtään tarinaa, edellinen tarina vuodelta 2004, jatko on Rosan mukaan kuitenkin mahdollista.

Vierailija

Tää vuosi on ollut aika huono vuosi Aku Ankka lehdessä... Ei mitään klassikoita paljookaan eikä mitään hauksaa

Vierailija

Kyllähän niitä hyviä piirtäjiä tulee lisää. Itsekin pidän eniten Rosasta ja Barksista, mutta ei se estä sitä, ettenkö voisi pitää myös nuoremmista piirtäjistä ^^ tosin se ei nyt tainnut olla pointti, jota tässä haettiin. Mutta kyllähän ne kehittyvät siitä. Ja sitä paitsi, eikö se vasta oliskin tylsää, jos kaikki piirtäis ja tekis samanlaisia tarinoita kuin mainitsemasi piirtäjät? Sitten he eivät olisi yhtä ainutlaatuisia. Ja karu fakta on kuitenkin se, että maailma uudistuu ja muuttuu jatkuvasti hieman yleisemmästikin ajatellen. Ei se Akkarin taso minnekään laske, lehti vain muuttuu ajan mukana niin kuin on jo tehnytkin ^^

Vierailija

Minusta taso ei ole muuttunut paljoa vanhasta. Taso on samaa, mutta tarinat hieman erilaisia. Minusta vanhat piirtäjät ovat ainakin nyt parempia, mutta kun nämä uudet piirtäjät vanhenevat, hekin varmaan kehittyvät paremmiksi. Toivoa on ja jos Akkarin taso laskee, en ole sitä huomannut.

Vierailija

Eikö kaikki vanhat piirtäjät ole ollu nuorena paljon huonompia(paitsi Barks). Vaikka esimerkiksi Rosan ensimmäiset tarinathan on keskitasoa huonompia, ja uudemmat Ankkamaailman parhaimmistoa. Minusta Akkarin taso on noussu, ainaki toimituksen osalta. Paljon on tullu uudistuksia, parempia palkintotehtäviä, taiteilijoiden nimet lukee tarinan alussa, lehden alussa näkyy toimituksen kaikki tiedot, ekalla sivulla oikeassa alareunassa lukee Akkarin numero ja vuosi, ja sitte nämä nettisivut, vaikkei Akkariin kuulukkaan niin silti upea suoritus..

Vierailija

Olen itsekin ajatellut taiteilijoiden ikää, mutta ei se oikeastaan niin ihmeellistä ole, taidot kehittyvät iän mukana. Mielestäni nuoremmatkin esim. Korhonen ovat hyviä.

Vierailija

Minustakin Akkarin taso on laskenut. Kaikkien hyvien piirtäjien tarinat esim. Rosan ja Barksin tarinat ovat samoja, vanhoja, miljoona kertaa luettuja uusintoja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat