uusi hahmo akkariin

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos saisit sunnitella uuden hahmon akkariin niin millaisen hahmon tekisit?

Kommentit (11)

Vierailija

Kiperä kysymys. Mutta hahmo onkin jo valmiina sillä olen piirtänyt oman hahmoni one vuosi sitten. En tiedä missä piirrustus on mutta muistan sen ulkonäön ja nimen ja luonteen läpikotaisin:

Saanko tiedottaa:

Nimi: Vankka Iivari Harri Ankka

Osoite: Vanhan renkaan kuja 100

Luonne: Vähän ärhäkkä

Ulkonäkö:

Takki: Nahkaa

Hattu: Litteä ja leveä

Kengät: (ei kenkiä)

Muu: (ei muuta)

Auto: Rättisitikka

Vierailija

Ennemmin Hiiri. Hiiriä on paljo vähemmän kuin ankkoja (ym. muita lintuja). Ankkoja on jo tarpeeksi. Mutta joku hiiri olis varmaan kiva. Riippuen sen luonteesta.

Mutta voi olla vaikea keksiä joku uusi vakituinen hahmo. Nyt on jo rikas ja kitsas, onnekas, epäonnekas ja herkkähermoinen, utelias ja nokkela, keksijä(t),tohelo...ym.... Luonteenpiirteet jotka korostuvat paljon on melkein kaikki käytetty. Uusi hahmo saattaisi helposti muistuttaa joitain/jotain vanhaa hahmoa, eikä se toimi. Hahmon luonne pitäisi olla "käyttämätön".

Vierailija

Hessulle pitäs tulla pysyvä veli.

Nimi:Seppo Hopo

Osote: Hopo katu 7

Ulkonäkö:saman näkönen kun Hessu

Rikkaus: Miljardi mies

Onnekkuus: Akun ja Hannun väliltä

Työ:Pysyvä vaate kauppias

Sellane tyyppi pitäs musta tulla akkareihi pysyvästi.

Vierailija

adz kirjoitti:Tuotahan pitäisi miettiä tovi! Voisi olla mukavaakin keksiä uusi hahmo Akkariin helpompi olisi jos joku vierailija kuin kestotähti. En osaisi heti sanoa millainen olisi, ankka? Koira? Hanhi? Hiiri? Vai? Varmaan joku Ankka se ois.:)

adz, samat sanat:s

Vierailija

Tuotahan pitäisi miettiä tovi! Voisi olla mukavaakin keksiä uusi hahmo Akkariin helpompi olisi jos jok "vierailija" kuin kestotähti. En osaisi heti sanoa millainen olisi, ankka? Koira? Hanhi? Hiiri? Vai? Varmaan joku Ankka se ois.:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat