Tietoa Aku ankka hahmoista

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli aattelin semmoista että aku ankka hahmoista tehtäisiin uusi juttu sivulle. Saattaa olla turha mutta ei kuitenkaan maailman turhin:D Kommentteja kiitos:D

Kommentit (13)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Täällä on jo tämmöne... mut Aku on kovan onnen kundi ja sen sisarenpojat asuu sen luona, sen osoite on Paratiisitie 13 ja naapurit on Teppo Tulppu ja Antero Luiru (eri piirtäjillä eri naapurit) kummankin kans sotaa.. Akulla on kauheesti velkoi esim. entisille työpaikan tyypeille ja Roope Ankalle, sen sedälle. Ja Tupu Hupu ja Lupu on "kivoi" pikku poikii, ja aina kun Aku ja pojat lyö vetoo niin ne lyö vetoo tiskauksesta. Tuossa vähän juttuu. Ja Taavi on Akun eno ja professori, Pelle Peloton on keksijä ja se on keksinyt Pikku Apulaisen, en kirjoita tälle illalle enempää.

Vierailija

Onnen enkeli kirjoitti:Eli aattelin semmoista että aku ankka hahmoista tehtäisiin uusi juttu sivulle. Saattaa olla turha mutta ei kuitenkaan maailman turhin:D Kommentteja kiitos:D[/lainaus

Vierailija

Ankkafani1 kirjoitti:Se haluu tietää Ankkalinnan hahmoista.

Niin että sivuille tehtäisi semmoinen missä niistä kerrottaan :)

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Oliko tuo mun juttu hyvä tälle illalle?? Tietty, Roope on pihi pohatta ja Miljardöörikerhon puheenjohtaja, Pennonen on sen kiero kilpailija jolla on yhtä kiero apuri, ja Riitta Hanhi on Roopeen rakastunu tyyppi. Iines on Akun/Hannun typy, ja Hannu on niinkuin Touhokin Akun serkku, onnekas sellainen, aika loppuu kohta.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Onnen enkeli kirjoitti:

Ankkafani1 kirjoitti:Se haluu tietää Ankkalinnan hahmoista.

Niin että sivuille tehtäisi semmoinen missä niistä kerrottaan :)

Aha. Touho Ankka on Ankkalinnan pahimpia säheltäjiä. Hän kiusaa tietämättään serkkuaan Akua. Suurimman osan tiedoistaan ja taidoistaan hän on hankkinut erilaisilla kirjekursseilla. Kuten Aku myös Touhokin on mukana kahdessa salaisessa järjestössä eli PAM:issa ja ATP:ssä. Touhon veljen nimi on Sisuvius.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Ankkafani1 kirjoitti:Ja, sanon äkkii, Mummo Ankka on kuten kuuluu "mummo", mut ei Akun äiti, vaikka kaikissa Pikku-Aku-tarinoissa se huolhoo sitä.

Älä unohda, että mummon nimi on Kaino-Vieno (se kun puuttui viestistäsi)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat