Ennätys

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Nyt aiheena olisi saada mahdollisimman paljon keskustelua ja tehdä näitten sivujen keskustelu ennätys. Eli kaikki kertomaan omaa mielipidettä ihan mistä vaan Aku Ankkaan liittyvästä asiasta!

Sivut

Kommentit (70)

Vierailija

Joo, Taikaviitta Rosvot heittää häkkiin ja Superhessu palauttaa saaliin takaisin. Kuka kävi muuten äänestämässä uusintaottelua Taikaviitan kanssa ja ketä äänesti?

Vierailija

Muuten, kuka haluaisi Viitatar-tarinoita Aku Ankka lehteen? Taikaviitta on kylläkin parempi kuin Viitatar koska on esiintynyt Aku Ankassa useammin.Superhessukaan ei ole niin hyvä koska esiintyy aika harvoin.Onneksi Taikaviitan salainen henkilöllisyys on Aku eikä vaikka Mikki.Olisiko hauskaa jos Mikki Hiiri olisi supersankari? Ei sitä koskaan tiedä.Kuitenkin pidän edelleen eniten Akusta Ja Taikaviitasta.

Vierailija

matami mimmi ja milla magia on kumpikin ihan hvii hahmoi. mimmi on kummimkin kivempi. miks nää sivut ei toimi kunnolla? äskenkin joutusin kirjautuu uudestaan sisään kun tulin tähän keskusteluun. sit tulee koko ajan niitä himphamppurin säkäväkävimpauksia.ja oon yrittäny lähettää viestii vaik kuinka monta kertaa eikä onnistu. ei pääse ees kaikille sivuille ekalla yrittämällä, vaan vasta monen yrityksen jälkeen. jossain välissä nää toimi ihan hyvin niin miks ei nyt?

Vierailija

Mielestäni Matami Mimmi on yks huonoimpia hahmoja, joten pidän siitä vähäsen enempi Milla Magiasta.

Nää sivut jumiutui joo tipahdin pari kertaa ulos, ja säkäväkäpimaus iski, ainoo mitä huomasin on sivujärjestys toisel puolel kun hiiri menee kokoajan oikeelle vanhasta tavasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat