Miten kohtelet akkareitasi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ovatko akkarisi siististi kansioissa tai kauniissa pinossa vai lojuuko niitä kenties pitkin lattiota? Kerro. Meillä lehtiä usein hujanhajan ja jos tarvitsisi jotain tiettyä lehteä, pitää kääntää koko talo ylösalaisin. Monista Aku Ankka-lehdistä on mennyt kannet. Itse maksamiani kirjoja yritän suojella, mutta silti melkein kaikissa on taittuneita kansia ja revenneitä sivuja.

Sivut

Kommentit (126)

Vierailija

Heh, tässä muutama viikko takaperin tuli tehtyä parannus ja ostettua omat laatikot jokaiselle vuosikerralle (kansioista kun en hinnan takia juuri perusta). Ennen tätä oli Akuja kyllä ties missä muovipömpeleissä sun muissa (=lattialla).

Taskareita on ollu tapana säilyttää hyllyssä, tosin hyllytilakin alkaa pikkuhiljaa käydä vähiin ja joku uusi (väliaikainen) ratkasu pitäs keksiä. Eipä sitä uutta hyllyäkään nyt ihan heti lähetä ostamaan..

Onkos muilla muuten kokemuksia taskareiden "kuihtumisesta"? Siis, että liimat vaan ajanmittaan menee siihen kuntoon, että sivuja alkaa irtoilla, vaikka kirja olisi muuten erinomaisessa kunnossa. Kyllä sapettaa, kun lähes jokaisen lukukerran jälkeen aina huomaa, että taas repsottaa pari sivua.

Vierailija

niinpä.ei oikein mihinkään.ihan sama minne nää keskustelut työntää.ja kyllä tää jonkin verran keräilyyn liittyy.

Vierailija

Lehdet on kansioissa samoin sarjisekstrat.Taskarit on siististi hyllyssä ja Roopet myös.Erikoiskirjat ovat myös hyllyssä.

Vierailija

Taskareita pidän hyllyssä,mutta kun olen lukenut yhden taskarin,niin heitän ne vain johonkin ja siihen jätän.Akkareita taas voi olla vähän hujan hajan,mutta suurin osa niistä on kaapissa.Roopet ovat taas ihan siististi kasassa.Muut sitten menee hyllyn viereen,mutta ne eivät ole lattialla.terv.Remy23

Vierailija

Tarvittaisiin joku arvostelija sillä en ole yhtään varma, miten kohtelen akkareitani. Mielestäni kohtelen akkareitani aivan normaalilla tavalla. (Siis en mitenkään hullunlailla.)

Vierailija

no meillä ne on sikin sokin josain sohvan alla ja meillä jos tarvitsee jotain tiettyä ei sitä löydy mistään kaikki muut aina löytyy. Kaikki vuoden 2006 akkarit ovat olkkarissa siistissä pinoissa kun äidilt meni hermot kun ne oli aina sikin sokin8)

Vierailija

Taskukirjat ja Roope-sedät ovat numerojärjestyksessä kirjahyllyssä ja Aku Ankka- lehdet ovat numerojärjestyksessä laatikossa. Kaikki ovat ainakin vielä pieniä pintaruhjeita lukuun ottamatta ehjiä.

Vierailija

Akkarit on kansioissa, uudemmat tosin on jossain pöydällä tai lehtikorissa... Taskarit ja muut Aku-kirjat on siististi hyllyssä. Ainakin yritän pitää niitä oikein hyvässä kunnossa...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat