mikä on hauskin/pahoin tulpun pila akulle

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

minä en tiedä

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Sori kun kirjoitan näin lähekkäin, mutta keksin nyt. Se oli paras kun Tulppu kirjoitti elokuvan käsikirjoituksia Akun ja Tulpun kinoista ja ansaitsi sillä hirveästi rahaa(Akun kustannuksella).:D

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kynsilaukka kirjoitti: Kerran Teppo pyysi Akulta ooikein kauniisti, että saisi Akun omenapuusta Tepon pihalle pudonneet omenat. Aku suostui. Yöllä Teppo kaatoi omenapuun hänen pihalleen ja aamulla Aku ei keksinyt mitään sanottavaa, kun kaikki omenat olivat Tulpun pihalla.

Djlordi: Joo muistan tuon.

Vierailija

Kerran Tulppu piilotti pommin Akun Wc:seeseen, mutta Aku sattui löytämään sen ja heitti sen Tulpun pönttöön ja siitä syntyi iso pamaus ja Tulpun talo täyttyi vedellä.Tuo oli ehkä enemmän Akun tekemä pila.

Vierailija

Kerran Teppo pyysi Akulta ooikein kauniisti, että saisi Akun omenapuusta Tepon pihalle pudonneet omenat. Aku suostui. Yöllä Teppo kaatoi omenapuun hänen pihalleen ja aamulla Aku ei keksinyt mitään sanottavaa, kun kaikki omenat olivat Tulpun pihalla.

Vierailija

Se kun aku täyttää oman (tai tulpun, en muista kumman) pihatien märällä sementillä ja tulppu tippuu sinne. se on jossain barksin tarinas

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat