Akupediaan nopeanpaa toimintaa

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eikö teistäkin?

Tarkoitan sitä,että monia vanhojakaan kirjoituksia ei ole hyväksytty.

Oon kirjottanu sinne aika kauan sitten yhen artikkelin, ja sitä ei ole vielä hyväksytty.

Mutta voihan se johtua siitäkin että artikkeleita on niin paljon.

Kommentit (11)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akupedia-artikkeleita tursunnee sellaisia määriä, että on mahdottomuus yrittää järkätä niitä nopeasti sivuille. Ja mitä tuohon nopeuteen tulee, ylläpidolla on varmasti muutakin tähdelisempää hommaa kuin lueskella ja poistella Akupedia-artikkeleita. jos ylläpito tarvitsisi modeja, olisin vapaaehtoinen : ) Eipähän olisi turhia keskusteluja, kuulkaas, kun meikä pääsisi poistelemaan ja lukottamaan viestejä/keskusteluja sekä jakelemaan banneja >: )

Vierailija

On varmasti _hyvin_ vaikeaa tarkistaa joka ikinen vuosiluku ja muu pikkufakta jos on metrin pituisia artikkeleita. Kuitenkin mielestäni ainakin ne, mihin tarvitsisi lisää asiaa voisi yrittää hyväksyä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mirkku kirjoitti:On varmasti hyvin vaikeaa tarkistaa joka ikinen vuosiluku ja muu pikkufakta jos on metrin pituisia artikkeleita. Kuitenkin mielestäni ainakin ne, mihin tarvitsisi lisää asiaa voisi yrittää hyväksyä.

Tuskin ne kovin tarkasti niitä lukee.

Vierailija

Onhan artikkeleita paljon,mutta mun mielestä ne pitäis tarkistaa siinä järjestyksessä missä ne on tehty,ettei toisia laiteta toisten edelle :D Jos ymmärsitte mitä tarkotan :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat