roope ankan elämä ja teot osa 1

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kerro mikä on albumin paras tarina? oletteo löytäneet kaikki d.u.c.k. teksit kirjoittakaa kaikkea albumiin liittyvää

Sivut

Kommentit (23)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aivan mahtava kirja on ihan kokonaisuudessaan, ja en muista tällä hetkellä kaikkia tarinoita jotta parhaan osaisin nimetä. Sanotaan, että kaikki ovat yhtä mainioita. Olen lukenut sen ainakin kolme kertaa kannesta kanteen, mutta viimeksi jo monta, monta vuotta sitten.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Kyllä se kirja hyllystä löytyy ;), kyllä kaikki D.U.C.K omistuskirjoitukset olen etsinyt niiltä sivuilta mistä se löytyy.

Vierailija

Musta paras tarina on joku niistä klondike jutuista.

En oo löytäny ku varmaan pari D.U.K.C:ii albumia kohden.

Kuka Roopen sukulaisista paras? Minusta Hortnesia, se on niin kiukkuinen.

Vierailija

Mirkku on oikeassa, yllätyin kuinka noin moni ei ole lukenut sitä :O Ja muuten judoka, et varmaan ole lukenut kirjaa kun Aku Ankka ja Zombi on Barksin sarja ja Roope Ankan Elämä ja Teot on tunnetusti Don Rosan tekemä...? En osaa päättää kaikkein parasta juttua, mutta Klondiken Keisari, Transvaalin Tuittupää ja Ankkapurhan viimeinen valtias on loistavia =D (Kuten tietysti kaikki muutkin!)

Vierailija

En osaa sanoa parasta tarinaa... Ehkä Ankkapurhan uusi valtias, Mississippin mestari tai Klondiken keisari. Myös Ankkalinnakkeen valloittaja on superhauska tarina:D. Suosittelen kirjaa ehdottomasti kaikille, eikös se kuulu yleissivistykseen lukea maailman rikkaimman ankan elämänkerta???;)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat