miksi aku on huono tuurisempi kuin hannu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kertokaa se miksi aku on huono onnisempi kuin aku eikö voi olla toisin päin?

Kommentit (14)

Vierailija

Hannun onekkuus voi liittyä myös "mustaan neliapilaan". Ainakin eräässä sarjassa kerrotaan, että Hannu löysi sen pienenä.

Myöhemmin Aku varasti sen Hannulta ja Aku tuli onnekkaaksi ja Hannu huonotuuriseksi. Hannu sai sen kyllä sitten takaisin. Akun huonoon onneen en tiedä syytä.

Vierailija

no katsos hannulla on hatunsa alla neliapila jolla on hyvä tuurinen.

Akukin olisi jos saisi sen... muttakun ei saa koska hän on huonotuurinen... muut eivät havittele sitä kuin Aku joissain tarinoissa. XD yksin kertaista. Akukin sanoo yhdessa tarinassa että "me tavalliset pulliaiset tarvitsemme joitakin onnen kaluja kuten apiloita tai hevosen kenkiä mutta Hannulla on hyvä tuuri" Ei Hannukaan olisi niin hyvä tuurinen kuin nyt on jollei olisi onnen kaluja...

Vierailija

Siihen on ainakin 2 eri selitystä : 1. Hannulla kasvaa hiuksissa minimaalisia neliapiloita(eli hannu ei voinut leikata tukkaansa, onni olisi lähtenyt pois) 2.(lue tarina "Kolmoistikliaisen merkki",don Rosa) eli hannun onni perustui jotenkin latoon maalattuun onnen juttuun, kun hannun äiti syntyi ja _Hannu on perinyt onnensa äidiltään dora Ankalta_.eli pitäisi kai miettiä, miten Hannun äiti on onnensa saanut, koska hannu on perinyt onnensa äidiltään.

Vierailija

Olen samaa mieltä "Hämäyksen Hurrikaani", jotenkin se liittyi ladon seinän kuvaan, ja Hannun Onnen-tähteen. Sitä en tosin tienny, että Hannu peri onnensa Äidiltään, tai sit en vaan muista. Siitä meikäläisellä ei kyl oo hajuakaan, miksi Aku on huonotuurinen.

Vierailija

hannulla on ainakin usein paljon kaikkii onnekaluja. jossain tarinassa se liitty jotenkin sen synttäreihin mut en muista miten.

joskus akulla on kyllä parempi tuuri kuin hannulla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat