minkälaisen hahmon tekisit jos tekisit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

minä ehkä:nimeltään satu ankka tai eero hanhi: satulla olisi silmälasit ja mekko ja eerolla lippa-lakki ja 100000000000000¬ rahaa!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Tekisin varmaan Milla Magialle kilpailijan. Jonkun joka haluaisi myös Roopen ensilantin:)ja silläkin olisi taikavoimia:)

Vierailija

Jesse rankka jolla on toinen henkelisyys nimeltään ValkoNinja

joka pysäytää varkaita ninja maisesesti ja katooaa kun roistot on kiini!

Vierailija

djlordi kirjoitti:

adz kirjoitti:Jaa-a mikähän hahmo sieltä puuttuisi, Akulle kaveri sitä ei taida oikeen olla, sellanen Akumainen.

Touhohan on sen hyvä kaveri :)

Joskus vaan, ja toisekseen ei mielestäni Akumainen ollenkaan.

Vierailija

öhh... jonkun pahiksen, jonka taikaviitta voittas vaan tuurilla ja joka ei oliskaa helppo nakki ja sit se karkais.. nainen. naispahikset on niin vähissä. ja sit sen pitää olla sellanen, jolla olis voimaa ja kaikkee eikä sellanen, kellä olis ihan järetön suunnitelma.. niiku esim yhes taskaris mikkiä vastassa oli joku ihan latvasta laho nainen, kuka halus vallottaa aavikon ja alistaa ihmiset orjuuteen. ja sillä oli käärme liittolaisena nimeltä Mäkinen! kaiken lisäks Mäkisen pysty vaa sormia napsauttamalla hypnotisoimaa...

Vierailija

ööö... jonkun miljonäärin, mikä olis ainakin yhtä rikas kuin roope ja yhtä hyvä liikemiesvaisto. ne kilpailis maailman rikkaimman tittelistä. sen pitäis olla nainen, koska kaikki miljonäärit siellä miljonääriklubilla on miehiä. siitä olis roopelle kunnolla rehellistä vastusta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat