Disney-roolipeli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

LUE ALOITUSVIESTI KUNNOLLA, JOS TAHDOT MUKAAN!

Okei, en ole ihan varma onko tänne luvallista tehdä tämmöistä, mutta jos poistetaan niin sitten poistetaan. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni osallistuu tähän roolipeliin.

Peliin luodaan omat hahmot, vaihtoehtoina ankka, kissa, koira, hiiri, sisilisko, kana, susi ja pöllö. Jos haluat jonkin muun, esitä toiveesi. Omasta hahmosta tehdään sitten esittely, josta kerron myöhemmin tässä tekstissä.

Ja hahmosta kannattaa tehdä kuva galleriaan tai muualle, jonne kerrotaan linkki tai hakusana. Myös minä voin piirtää kuvan.

//Akuankka.fi:n Ankallisgalleriaan on tullut sääntö, ettei sinne saa lähettää kuvia roolipelihahmoista. Jos tahdot piirtää hahmostasi kuvan, tee tunnus Sumopaint.com:iin tai muualle, ja lähetä tänne osoite. Poista linkistä http -osa, sillä suorat linkit akuankka.fi:n ulkopuolelle ovat kiellettyjä.

Pelin tarinassa voi tapahtua kaikkea yliluonnollista, muttei mitään epäreilua kuten: /Jumalien annettua voimansa, Erkistä tuli koko maailman hallitsija./

Pelissä on kaksi kaupunkia/kylää joista voi aloittaa: Kyöpelivuoren lähellä oleva Noitakylä ja Ankkalinna. Ankkalinnassa käytetään euroja ja Noitakylässä salpuntia.

On myös paljon muita kaupunkeja, joita voi itse keksiä. Jos tahdot luoda New Yorkin tai Ankkalinnan tapaisen modernimman kaupungin, siellä käytetään euroja, kun taas ns. keskiaikaisissa kylissä tai kaupungeissa yksikkönä käytetään

salpuntia.

Keksittyjä kaupunkeja*:

-Teirm

-Valkysia/Valkyria(?)

(*= Näistä kaupungeista ei voi aloittaa, vaan niihin voi ainoastaan mennä. En myöskään suosittele muuttamaan niihin, sillä keksityissä kaupungeissa on yleensä vähän väkeä, ja lisää tuskin tulee)

Pelissä voi (tai oikeastaan on pakko, sillä rahatkin loppuvat joskus)hankkia työpaikan.

Noitakylä on paljon pienempi kuin Ankkalinna, joten siellä on mahdollisesti vähemmän töitä.

Ankkalinnassa voi mennä töihin esim. nakkikioskille, jolloin palkkaa saa 5e tunnilta, mutta jos ostaa kahdellasadalla eurolla luvan myydä ja oman kioskin, voi hinnat määritellä itse, ja rahat saa kaikki itselleen. Apulaisenkin voi hankkia, ja vähimmäispalkka on 5e. Kun rahaa on tarpeeksi, voi ostaa vaikka firman itselleen, jos sen omistaja tohtii myydä.

Eli Ankkalinnassa on aluksi vapaana seuraavat työpaikat:

Paikkoja apulaisille:

Marketin juoksupoika 5e per tunti

Siivooja margariinitehtaalle 7e per tunti

Ahkeria työskentelijöitä haetaan:

Kahvilanmyyjälle paikka 9e per tunti

Tarjoilija ravintolaan 13e per tunti

Desinger-Studion sihteeri 50e per tunti (Vain kokeneille, menestyville)

Valokuvaaja 100e per hyvä kuva (Kokenut, hyvä aihe kuvassa)

Lupa myydä (+ puotipaikka/kioski):

Nakkisämpylöitä 205e

Jäätelöitä 200e

Karamelleja, suklaata ym. 300e

Aurinkolaseja tms. lomakrääsää 400e

Sekalaista tavaraa 1000e (aluksi tavaroita on lippalakkeja, pikkupatsaita, koruja ja laukkuja. Muu tavara on ostettava itse.)

Lemmikkejä 1000e

Työehdotuksia otetaan vastaan!

Suuria liikkeitä ja firmoja tulee myyntiin kun joku yltää tarpeeksi korkealle ja keksin sopivia nimiä ja hintoja.

Noitakylän työpaikat:

Työläisiä:

Kassan taakse ruokakauppaan 10s per tunti

Pukupuoti 30s per tunti

Kirpputori 8s per tunti

Lupa myydä (+puotipaikka/kioski):

Taikarohtoja 700s

Taikasauvoja 900s

Luutia 3000s

Noitaherkkuja 1000s

Loitsuja 900s

Lemmikkiapulaisia 3005s

Kahvia, pullaa(kahvila) 1200s

Jokaisessa liikkeessä riittää tavaraa 10 hengelle. Sitten tavara on "muka" loppu ja uusi tavara maksaa 100e/100s.

Paitsi siis jos keksit, mistä sitä saa, esim. vihanneksia puutarhasta, yrttejä vuorilta, eläimiä metsästä/löytökodeista, kauniita kiviä rannalta, jotka vaikka sitten kootaan koristeeksi tms...

Jos ostat lemmikin, se osaa ruokkia itse itsensä, mutta sinun pitää ostaa ruoka. Yksi pussillinen lemmikinruokaa maksaa 10-25s siitä riippuen, mikä eläin on.

Mutta tärkein pitää muistaa, totta kai.

Hahmosi. Lähetä seuraavanlainen esittely:

(esimerkki*)

Erkki Aamunkoi

SP(sukupuoli*): Mies

Ikä: 23v.(Huom! Pelissä on ihmisten iät.*)

Laji: Koira

Elementti: (Laita tämä kohta vain, jos hahmo on noita/velho/maagikko*)Tuli

Kyvyt: Hyppää pitkälle, on hyvä laulamaan ja osaa puhua muurahaisille.(*Keksi mieluiten vain kolme kykyä JA jos tahdot erikoiskyvyn, esim. hahmosi osaa kaikkia kieliä ennestään, niitä pitäisi olla korkeintaan yksi)

Asuu: Ankkalinnassa

Muuta: (kerro tähän kohtaan hahmon menneisyydestä, tarkemmasta asuinpaikasta, perheestä, ongelmista, kohtalosta, unelmista, ulkonäöstä tms.*)

(*)-Näitä ei tietenkään tarvitse kirjoittaa.

Uudet pelaajat: Tehkää infopötkylä hahmostanne. Se lisätään aloitusviestiin muiden joukkoon.

nimi/sp/ikä/laji/nimimerkki - sivunumero

Esimerkki:

Erkki Aamunkoi/Mies/23/Koira/dataaja12345000

Hahmo ei saa olla yli 50-vuotias.

Elementit:

Valo(Sis. auringonsäteiden asettelu, lamput ym.)

Sähkö(Sis. elektroniikka, sähkövirrat, salamat)

Ilma(Sis. tuuli, ilmanpaine)

Vesi(sis. jää, vettä sisältävät nesteet)

Maa(Sis. kasvit, kivet, maa)

Tuli(Sininen, valkoinen ja tavallinen, ei sisälly laavaa, siihen tarvitaan maan-ja tulentaitaja)

Voima(Sis. Esineiden leijuttaminen, ajatusten luku * ym.**)

Värit(Sis. mm. värien ottaminen pois, niiden muuttaminen ja kirkastus, elävälle olennolle näin tekeminen voi heikentää sitä)

Valo(?)

(*= Et voi lukea esimerkiksi mitä hahmo ajattelee noin suoraan, mutta voit nähdä, ovatko ajatukset vihamielisiä sinua kohtaan ym. **= Mihin Voimaa Star Warsissa käytetään?)

Lisää elementtejä voi keksiä itse.

Huom!: Elementtejä voi hahmolla olla _vain yksi_.

Jokaisella on alussa 20e/20s. Toki voit ottaa vähemmänkin, jos haluat, mutta ilmoita siitä esittelyssäsi.

//Tämä sääntö ei päde enää, mutta on silti näkyvillä. Hahmolla voi olla enemmänkin rahaa, jos hän on esimerkiksi rikkaan perheen lapsi tai on perinyt rahaa.

Heti esittelyn perään voi lisätä työhakemuksen jos haluaa, mutta sen voi lähettää myöhemminkin.

Tapahtumia kerrotaan esim. näin:

Tapahtuu Ankkalinnassa: /Erkki juoksi nopeasti Kattivaaran margariinitehtaalle./

Tuota "Tapahtuu Ankkalinnassa/Noitakylässä"-juttua ei tarvitse välttämättä lisätä, jos se tiedetään.

Kaikki kauttaviivojen ulkopuolella oleva teksti ei kuulu tarinaan. Paitsi siis jos aikoo pyytää työpaikkaa. Tuossa on nyt vain yksi lause, mutta toivon että te kirjoitatte pitempiä. Tulisi muuten aika lyhyitä viestejä sivut täyteen.

Eli ensin kirjoitetaan tapahtumakaupunki/-kylä(tämä ei ole pakollista, kunhan muut ymmärtävät missä olet) ja sitten kauttamerkkien väliin tapahtunut. Kirjoita imperfektissä(eli hetki sitten tapahtuneessa) aikamuodossa. Jos sinulla on useampi hahmo, ilmoita roolausviestissäsi millä pelaat.

Esimerkki:

/Hän istahti huteralle tuolille ja katsoi ylös tähtitaivaalle./ < --Näin

/Hän istahtaa huteralle tuolille ja katsoo ylös tähtitaivaalle./ < --Ei Näin

/Hän oli istahtanut huteralle tuolille ja oli katsonut tähtitaivaalle./ < --Ei Näin

/Hän on istahtanut huteralle tuolille ja on katsonut tähtitaivaalle./ < --Ei Näin

HUOM!:

Muista myös oikeinkirjoitus!

Muista laittaa isot kirjaimet jokaisen virkkeen alkuun, välit pisteiden, pilkkujen, huuto- ja kysymysmerkkien jälkeen ja tarkista aina, ettet ole unohtanut mitään kirjaimia sanoista ja niin edelleen.

Tässä oma lomakkeeni:

Rosa Mae Lumiere

SP: Nainen/Tyttö

Ikä: 15

Laji: Kissa

Elementti: Ilma

Kyvyt: Laulaminen, piirtäminen, pianonsoitto,

Asuu: Noitakylässä

Muuta: Rosa on "jästisyntyinen", valkoinen loitsijakissa, joka syntyi Ankkalinnassa. Hän ei kuitenkaan sopeutunut sinne, ja päätti vanhempana muuttaa Noitakylään asumaan. Hänen tätinsä oli myös noita, joten hän asui hetken tämän kanssa, mutta täti Ciusse kuitenkin potkaisi tyhjää jo varhain, ja Mae jäi yksin asumaan. Kun tyttö oli pieni, kotka kävi hänen kimppuunsa ja turmeli oikeanpuoleisen korvalehden. Hänen silmänsä ovat syvänsiniset ja tummat. Hiukset ovat valkoiset ja noin olkapäihin ulottuvat, ja etutukka on epätasainen ja hajanainen. Hän on perso herkuille, vaikka onkin melko hoikka. Rosa vierailee joskus Ankkalinnassa vanhempiaan tapaamassa. Maea/Rosaa voi kutsua molemmilla nimillä. Hänellä on koru, jossa on hiomaton kristalli, joka hohtaa heikosti sinistä valoa. Joskus valo muuttuu todella kirkkaaksi, mutta kukaan ei tiedä miksi. Rosalla on oma mökki Noitakylän laidalla, ja siellä asuu muutama hänen ystävänsä. Mökissä on pieni tila, johon on erillinen ovi. Tilassa Rosa pitää rohtopuotia, ja tienaa sillä elantonsa.

Toinen, uudempi hahmoni:

Raccoo

SP: Nainen/Tyttö

Ikä: Muutaman viikon ikäinen, ulkoisesti kuitenkin n. 14-15 -vuotias.

Laji: Pesukarhu

Kyvyt: ?

Asuu: Noitakylässä (Ainakin väliaikaisesti)

Muuta: Raccoo oli alunperin androidi, joka pakeni eräänlaiselta laitokselta hetkellisen vian vuoksi. Hän oli kylmä ja sydämetön, korjasi virheitä ja oli täsmällinen. Hän oli kone. Valittu, Penelope Cooper muutti hänet ihmiseksi sauvallaan, ja Raccoosta tuli hauska pieni tyttö, jolle ihmisten elämässä moni asia on uutta. Raccoo osaa tietokoneisiin ja sähköön liittyvät jutut ja on kiinnostunut taikuudesta ja tunteista. Hän sai sielun Valitunsauvan kautta ja on hyvin tunteikas. Raccoolla on vaaleahkot, punertavat lyhyet pörröiset hiukset ja tällä hetkellä hän käyttää suurta keltaista villapaitaa, mustaa hametta ja valkoisia sukkia. Raccoo sai väliaikaisen kodin Penelopen luota, ja käy töissä Donan kirjapuodissa.

Ja TAAS uusi hahmo, josta saattaa tulla vakituinen. Roolaan kuitenkin muillakin.

Nimi: Quintana Bria Namie Wrathnozzle

Ikä: 16

Sukupuoli: Tyttö

Laji: Kani

Elementti: Maa; luonto

Muuta: Brialla on keltaiset, pyöreät silmät ja pisamia kasvoissaan. Hänellä on vaaleat, ihan vähän punertavat pörröiset hiukset ja luonnonvalkea turkki. Otsatukka on suora ja hiukset ovat aika lyhyet ja kerroksittain. Torson alueella yläselässä Brialla on suuri ruskea alue ja korvanpäät ovat samansävyiset. Hän pitää yleensä vaaleansinistä, yksinkertaista mekkoa, sen päällä beigeä kangastakkia ja keltaisia kumisaappaita. Hän on kotoisin Uudesta Seelannista, mutta he muuttivat Ankkalinnaan tämän ollessa seitsemän. Taikavoimien herätessä Bria muutti asumaan Noitakylään serkkunsa taloon. Serkku kuoli, ja Quintana oli hänen lähin sukulaisensa, joten hän peri kookkaan talon. Talo on suuri ja täynnä tutkimattomia huoneita, joista yksikään ei ole ollut Quintanan käytössä. Hän pelkää suurta taloaan eikä uskalla tutkia sitä yksin, ja käyttää vain kahta, kolmea huonetta vakituisesti: Kylpyhuonetta, keittiötä ja yhtä makuuhuonetta. Puutarha on iso ja rehottaa, ja Quintana viettää siellä paljon vapaa-ajastaan. Hän tienaa jonkin verran rahaa käyden päivittäin auttamassa keittiötavarakauppiasta kadun toisella puolen. Talo on lähellä keskustaa.

Hahmojen kuvat:

Rosa Mae Lumiere:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/5743/rosa_valkoinen#5743 - http://www.akuankka.fi/galleria/media/5514/rosa_valkoinen#5514

Lilian Vihersilmä:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/6900/_lilian_vihersilma_ -

http://www.akuankka.fi/galleria/media/6865/lilian_vihersilma - http://www.akuankka.fi/galleria/media/5651/lilian_vihersilma#5651

Saturnia:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/6860/saturnia

Maikki Mäkelä:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/6858/malla_makela

Hellu Husula:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/6878/herlokki_nesquik

Eva:

www.sumopaint.com/image/?id=1690326

Penelope Cooper:

www.sumopaint.com/image/?id=1689295

Eragon:

www.sumopaint.com/image/?id=1689297

Vore Kuunvalo:

www.sumopaint.com/image/?id=1689320

Ahora Golden:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/5650/ahora_golden#5650

Vaurien Green:

http://www.akuankka.fi/galleria/media/5533/vaurien_ja_rosa#5533

Veronica Blee:

www.sumopaint.com/image/?id=1692130

Päätin, että hahmojen tiedot voisi laittaa osittain aloitusviestiin, joten keksin pötkyläsysteemin. Ohessa siis kaikkien pötkön tehneiden infopatut, joihin sisältyy perustiedot(nimi, sukupuoli, pelaaja, laji jne...) sekä sivunumero, jolta löytää hahmon lomakkeen.

Rory Briggs/Mies/17/Sorsa/Mikael McDonald - 472

Vernon Zabreas/Mies/20/Lucar/ - 464

Maikki(lempinimi May)/tyttö/16/kissa/sirppu/ - 28

Raccoo/Tyttö/14/Pesukarhu/Roussa/ - AV*

Rosa Mae Lumiere/Tyttö/16/Kissa/Roussa/ - AV

Bria Wrathnozzle/Tyttö/16/Kani/Roussa/ - AV

Penelope Cooper/tyttö/16-17/kissa/Kia K

Aya/tyttö/?/sieni/Kia K

Meryl Clearwater/tyttö/17/kissa/Kia K

Todi /poika/?/sieni/sirppu

Maisku /poika/?/sieni/Lucar

Maike/tyttö/?/sieni/Roussa

Vlad/poika/?/sieni/Lucar

Veronica Blee/tyttö/15/kissa/Saikku XD XD/

(*=Aloitusviesti)

Tilannepäivitys:

------------------

Ankkalinna -> Normaali

Noitakylä -> Normaali, varjoja ym. jossain

HUOMAA!

SÄÄNNÖT:

-Ei hyppyytellä toisten hahmoja tai alisteta niitä kettuilumielessä

-Raakuus pidetään aisoissa, ei saa liioitella ettei kenellekään tule paha mieli tai pelottavia unia

-Tunteita saa olla, hempeilyäkin, mutta sitä ei mielellään selosteta kovin yksityiskohtaisesti... Ei saa humpsahtaa yli soveliaiden rajojen!

-Ei päätetä isoista asioista itsekseen

-Liian kettumainen käyttäytyminen voi koitua kohtalokkaaksi

-Korkeintaan lievää kiroilua

-Ei liikaa kuvapyyntöjä, osan voi tehdä itsekin

-Pakkopakkopakko noudattaa sääntöjäsääntöjäsääntöjä

-Älä laita hahmollesi härskiä, typerää tai myyntituotteen nimeä

-Ei pikkumodeilua

-Älä tapa toisten hahmoja roolauksissasi, tai tee rakkaudentunnustuksia tai vastaavia toisten hahmoilla ilman lupaa

-Älä tee mielellään hahmostasi muita "ylempiarvoisempaa," ja jos niin teet, sovi hahmosta muiden roolaajien kesken

-Hahmoja saa olla niin monta kuin tahtoilee

--------------------------------------------------

Viim. päivitys 25.4.-12 klo 15:47

--------------------------------------------------

HUOM:

25.4:

-Lucarin henki on yhä läsnä, bänneillä ja nuo kestää kuun loppuun.

-Tietopötkylät, laittakaa!

UUSI DISNEY-ROOLIPELI: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/viestiketju/27365/disney_rool...

Sivut

Kommentit (5000)

Vierailija

Kuulostaa hauskalta! Tulen mukaan.

Hahmoni:

Nimi: Sipsu Suloinen

SP: Nainen/tyttö

Ikä: 13v.

Laji: Hiiri

Kyvyt: Osaa muuttua näkymättömäksi, ja hännällä voi taikoa loitsuja. Sipsu osaa myös juosta todella nopeasti.

Muuta: Vaikka Sipsu asuu Ankkalinnassa, hän osaa taikoa. Sipsun koti sijaitsee isossa puussa kaupungin keskustassa, eli työpaikoille on lyhyt matka. Sipsu asuu kodissaan Sissi-siskonsa kanssa.

Haluaisin hiirelleni nyt heti työpaikan. Voisin ottaa tuon kassamyyjän paikan supermarketista.

Onko kuva välttämättä pakollinen?

Vierailija

Kuva ei ole pakollinen, mutta se olisi kiva.

Saat sen paikan. Muista, että työaikaa on muka 4 tuntia päivässä, ja sinä aikana ei saa tehdä muuta. Työaikana kannattaa ilmoittaa, jos menet pelistä pois. Mutta niin... Jos haluat, voit nyt tällä hetkellä pitää vielä joululomaa. Jos haluat, viimeinen päivä olisi 7. päivä tätä kuuta.

Kiitti kun osallistuit! ;)

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Erittäin pitkä aloitusviesti, kuulostaa hauskalta, tulen mukaan : D.

Naksu Naakuttaja

SP: Mies

Ikä: 10 vuotta

Laji: Lokki

Kyvyt: Pystyy piirtämään hyvin, hyvä matiikassa sekä pystyy juoksemaan erittäin nopeasti.

Muuta: Naksu asuu lähellä Aku Ankkaa Ankkalinnan keskustan lähellä isänsä, äitinsä sekä pikkusiskonsa kanssa. Hän on erittäin hyvä piirtämään (voittanut monia piirrustuskilpailuja), hän on hirveän hyvä laskemaan sekä monet ovat kehuneet hänen nopeutta. Hänen ulkonäköönsä kuuluu yleensä sininen kauluspaita, sekä hänen silmänsä ovat erillään nokasta, samalla lailla kuin ankanpojilla. Naksulla on kohtuupitkät, ruskeat hiukset. Hän ei siis käy töissä, vaan opiskelee tällä hetkellä Ankanpään ala-asteella samalla luokalla kuin Tupu, Hupu ja Lupu. He ovatkin Naksun kavereita. Naksu harrastaa partiota Sudenpennuissa sekä uimista.

Se on ehkä vähän saman tyylinen kuin minä oikeassa elämässä ; D. Piirrän siitä kuvan ja lähetän galleriaan ; ).

~ Tapsa

Vierailija

Oho! Joo, koulu unohtu. :o

Niin, mun tyyppi käy Velhoakatemian Ala-astetta, kuuluisaa noita- ja velhokoulua, joka on parin kilometrin päässä Noitakylästä.

Kiitti kun osallistuit! ;)

Vierailija

Hauskalta kuulostaa! (vaikka en ihan tajunnutkaan)

Nimi: Nopsa Kolottaja

SP: Poika

Ikä: 13v

Laji: Lokki (oikeasti Nopsa on tikka)

Kyvyt: pystyy nakuttamaan minkälaiseen materiaaliin hyvänsä minkälaisen kolon/ aukon hyvänsä.

Muuta: Nopsa asuu Roope- Sedän kukkulan takana edestä katsottuna.

Hänet hyljättiin juuri kun hän oli kuoriutunut. Sitten eräs vanha lintu tuli adaptoimaan hänet. Kun vanha lintu kuoli, hän joutui pärjäämään omillaan.

Nopsalle ei ole näköjään tarjolla kykyihin sopivia töitä, joten tarvittaisiinko alaan sopivaa tointa?

Vierailija

Todella loistava aloitusviesti! Kuulostaa jännältä, vaikka en aivan täysin tajunnutkaan sääntöjä. Tulen kuitenkin tähän mukaan.

Jezper Dicklin

SP: Mies/Poika

Ikä: 12 vuotta

Laji: Koira 4

Kyvyt: Haukkuu kovaa, puree (tarvittaessa) kovaa ja osaa vartioida. Haukku osaa myös puhua. Haukun taitoihin kuuluu myös nämä: Se voi halutessaan liikkua täysin äänettömästi ja se pääsee ihmisten mieleen hetken keskittymisen jälkeen.

Muuta: Haukku ei asu perheessä, vaan se elelee Suomessa, eräässä metsässä. Haukku on piki-musta, mutta sillä on vaalean ruskeat korvat. Haukun perhe hylkäsi sen jo pienenä huikean kovan haukunnan takia.

Katsotaan osaanko piirtää koiraa... Saako Galleriaan muuten edes lähettää ei-ankka-aiheisia kuvia? Työhäkemusta en vielä tee, mutta ehkä huomenna. Saa nähdä...

//:

Lainaus:
Roussa: Joup! Pistä vaan kuvaukseen että se on sun hahmo Disney-ropessa.
Kukas tuollaisen luvan on antanut? No, kuitenkin, näin aion sitten tehdä. Voisin ehkä sittenkin alkaa miettiä työhäkemusta... Laitan sen sitten varmaankin tähän samaan viestiin. Tarjoilijan paikka voisi olla hauska, joten otan sen.

>XRoke>

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Disney-roolipeli

Elsaki - 04.01.11 08:40 (ID 688403)

Hauskalta kuulostaa! (vaikka en ihan tajunnutkaan)

Nimi: Nopsa Kolottaja

SP: Poika

Ikä: 13v

Laji: Lokki (oikeasti Nopsa on tikka)

Kyvyt: pystyy nakuttamaan minkälaiseen materiaaliin hyvänsä minkälaisen kolon/ aukon hyvänsä.

Muuta: Nopsa asuu Roope- Sedän kukkulan takana edestä katsottuna.

Hänet hyljättiin juuri kun hän oli kuoriutunut. Sitten eräs vanha lintu tuli adaptoimaan hänet. Kun vanha lintu kuoli, hän joutui pärjäämään omillaan.

Nopsalle ei ole näköjään tarjolla kykyihin sopivia töitä, joten tarvittaisiinko alaan sopivaa tointa?

Juuh, unohdin sanoa, että työehdotuksia otetaan vastaan jos ei löydy sopivaa työtä ja että kun menee pois työaikana, työtunnit menevät itsestään ohi. Eli hahmosi jää tekemään sitä mitä viimeksi teit.

Voisiko mennä vaikka luonnonsuojeluliiton jäseneksi, linnunpönttöihin reikiä naputtamaan? :D

Palkka olisi vaikka 12e per tunti. Käykö? :)

Niin ja neljässä tunnissa eli työpäivässä saat yhteensä 48e. Pitäkää kaikki mielessä, paljonko teillä on rahaa.

Vierailija

Joup! Pistä vaan kuvaukseen että se on sun hahmo Disney-ropessa. :D

Ja saat sen tarjoilijan paikan. Niitä on sitten useampi, joten ei ole pelkoa että semmoisen napataan nenän edestä. ;)

Töissä voi sitten sattua vahinkoja, kompastelua sun muuta, mutta siitä ei saa potkuja. Tulee vaan jännempää, kun kirjoittaa töiden kommelluksista. xD

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Vaurien Green

SP:Mies/Poika

Ikä: 14

Laji:Koira

Kyvyt:Halitsee tuulen käytön jalon taidon. Lisäksi voi muuttua näkymättömäksi

Muuta:Käy Velhoakatemian 8:tta luokkaa ja opiskelee tulenkäyttäjien ryhmässä. Vaurienilla on vanhemmat jotka työskentelevät Loitsukirja kaupassa. Vaurien on melko tumma koira/poika. Hahmoni on keskipitkä ja luonteeltaan aika rauhallinen mutta osaa pitää myös hasukaa. Hän räjähtää vihaisena kuin tulivuori.

Sopiiko Roussalle että olisi tuo Velhoakatemia? Se yhdistäisi kaikki koulut sopivasti.: )

Vierailija

Lainaus:
Re: Disney-roolipeli

Kroisos -99 - 04.01.11 09:01 (ID 688430)

Vaurien Green

SP:Mies/Poika

Ikä: 14

Laji:Ankka

Kyvyt:Halitsee tulen käytön jalon taidon. Lisäksi voi muuttua näkymättömäksi

Muuta:Käy Velhoakatemian 8:tta luokkaa ja opiskelee tulenkäyttäjien ryhmässä. Vaurienilla on vanhemmat jotka työskentelevät Loitsukirja kaupassa. Vaurien on melko tumma koira/poika. Hahmoni on keskipitkä ja luonteeltaan aika rauhallinen mutta osaa pitää myös hasukaa. Hän räjähtää vihaisena kuin tulivuori.

Sopiiko Roussalle että olisi tuo Velhoakatemia? Se yhdistäisi kaikki koulut sopivasti.: )

Jee! Hyvä idea. Sopii näin. :)

Vierailija

Öö... Siis, ootko koira vai ankka? O.O ?

Ja hyvää yötä kaikille, huomenna jatkuu... Ja toivottavasti kirjoitellaan jo tarinoita.

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Disney-roolipeli

Roussa - 04.01.11 09:18 (ID 688441)

Öö... Siis, ootko koira vai ankka? O.O ?

Ja hyvää yötä kaikille, huomenna jatkuu... Ja toivottavasti kirjoitellaan jo tarinoita.

Oh, sori! Tuossa tuli nyt pikku ajatuskatkos! : D Olen siis koira ja muoksin sen tuohon pikapuoliin.: )

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat