Jos joutuisit yhtäkkiä Ankkalinnaan, kenen luokse menisit tai mitä tekisit?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos joutuisit yhtäkkiä Ankkalinnaan, kenen luokse menisit tai mitä tekisit? No, mitäs sinä tekisit?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

no varmaan liittoutuisin karhukoplan kanssa ja yrittäisimme murtautua säiliön ja sitten tilaan ja ostan niillä rahoilla lisää aku ankkaa roopesetää iines lehteä ja muita

Vierailija

kävisin ainakin hessun luona. ja sit varmaan kaikkien muittenkin hyvien tyyppien luona. sit menisin mikin ja hessun kanssa zapotekin ja marlinin luo ja aikakoneella jonnekin. sit menisin uimaan roopen rahoissa testaamaan, et onks se oikeesti hauskaa. sit tietty pyytää pelleltä jotain lentohärvelii, jolla kävisin mummon luona syömässä sen kakkuu. sit menisin ostaa jonkun matkamuiston ja pyytäisin pellee lähettää mut kotiin. sitä ennen vois kyl lähtee ettii aarteita roopen tai indiana hopon kanssa. sais maistaa niitä tuju-lakujakin. tietty oisin kuvannu kaikkee myös.

Vierailija

Ensin mensisin tapaamaan "tuttuja", Akua perheineen, Iinestä Roopea jonkun hyvän tekosyyn nojalla ja tietenkin Pelleä. Sen jälkeen yrittäisin vähentää Hannun ylpeyttä ja päästä Kaino-Vienon luokse herkuttelemaan ja Hansua hoputtamaan. Jos mahdollista olisi kiva päästä myös Ankanpään ala-asteelle ja Ankkalinnan ulkopuolelle, Millaa tapaamaan varomatkan päästä ja Kultulle.

Vierailija

mä menisin Akun luo ja tekisin jotain kivaa Tupun Hupun ja Lupun kanssa sitten menisin Roopen luo kerjäämään rahaa joka ei varmaan onnistu sen jälkeen menisin varmaan Pellen luo kattomaan keksintöjä ja menisin vielä Mikin luo se veis mut varmaan jonneki rikoksia tutkimaan:$

Vierailija

Olisi monta paikkaa missä kävisin, tietty sukeltamassa Roopen rahoissa ja ehkä joku lantti jää housunpuntteihin..sit Akulle ja olemaan Tupun Hupun ja Lupun kanssa, varmaan veisivät jonnekkin sudenpentuleirille, ja tottakai Pellen luona on piipahdettava, jospa rakentais lentohärvelin jolla pääsisi kätevästi maalle, Mummo Ankan luokse potkaisemaan Hansua peräpäähän, ja syömään Mummon kakkuja! :D:D

Vierailija

Menisin varmaan Akun luo. En kyllä ihan tiedä mitä siellä tekisin. Sitten menisin Roopelta kerjäämään rahaa, joka tuskin onnistuisi, ja sen jälkeen Pelle Pelottoman luo pyytämään jotain kulkuvälinettä.

Vierailija

Menisin Pellen pakeille ja selittäisin tapahtuneen ja pyytäisin häntä siirtämään minut takaisin Suomeen, mutta tottakai pyytäisin samalla toivomusgeneraattoria.

Vierailija

MENISIN AKUN LUO JA SITTEN VARMAAN TUPUN, HUPUN JA LUPUN KANSSA KOULUUN KOSKA OLEN VIELÄ SEN VERRAN NUORI. OLISI KIVA TUTUSTUA MYÖS IINEKSEEN JA LIITTYÄ HÄNEN KERHOONSA. OLISIN MIELUUSTI MYÖS HÄNEN KAVERINSA.JA MUUTEN JÄÄTELÖ HYVÄ KYSYMYS OOT HAUSKA.

Vierailija

kynsilaukka2 kirjoitti:Menisin Pellen pakeille ja selittäisin tapahtuneen ja pyytäisin häntä siirtämään minut takaisin Suomeen, mutta tottakai pyytäisin samalla toivomusgeneraattoria.

Ja voisinkin pyytää saman tien minut siirtävän vempeleen itselleni ja vastauspilleritkin olis kivoja ja lentoreppu ja hypnoosilasitkaan ei olisi pahitteeksi...

Vierailija

Jaa-a...ensin tsekkaisin kaikki nähtävyydet ja paikat...sitten menisin morjenstaan roopea ja uisin rahoissa ja...sitten varmaan akun luo kattoon futista ja...sitten yöllä heittäisin tiilen mikin ikkunasta sisään ja soittaisin sille uhkavaatimuksia ja pilasoittoi ja haukkuisin sitä luuseriks ja sellasta...sit tappaisin sen... >:D muahhahhaaa!!!!!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat