Missä keskustelussa einiten viestejä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin. Siinä oli se kysymys. Itse ehkä veikkaisin ensimmäistä ns. tarinaa.

Kommentit (15)

Vierailija

Kyllä se taisi olla tehdään ennätys tai ei se olikin se tykkäämis/inhoomisjuttu, kun silakan kone jumiutui...tuli yli 500 postia vain silakalta.

Vierailija

No niissä tehdään ennätys -jutuissa oli tosi paljon,mutta niistä suurin osa on poistettu sivuilta.Ja sitte niissä Miten suurennetaa/pienennetää/värjätää tekstii -keskusteluissa oli kans paljon väkeä!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ankka313 kirjoitti:No niissä tehdään ennätys -jutuissa oli tosi paljon,mutta niistä suurin osa on poistettu sivuilta.Ja sitte niissä Miten suurennetaa/pienennetää/värjätää tekstii -keskusteluissa oli kans paljon väkeä!

Niin olikin, eli kaikissa mitkä ei liity Aku Ankkaan on aina eniten viestejä.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

kynsilaukka2 kirjoitti:Tehdään ennätys ja se keskustelu, jossa silakka313:lla sekos tietsikka ja sen viestit tuli sata kertaa ja lopputulos oli viisisataa viestiä tunnissa!

Ei se ollut tehdään ennätys jossa sillä sekos kone, vaan se oli tykkäämis/inhoamisjuttu.

Vierailija

Tosiaan Duke Duck, se naurukeskustelu oli täysin älyvapaa, ehkä surkein keskustelu. Eniten oli varmaan "tehdään ennätys" keskustelussa.

Vierailija

*huoh* Ja mikäs älyttömän järkevä aihe tääkin on ... siinä "tehdään ennätys" -keskustelussa oli tietääkseni eniten viestejä.

Vierailija

Tehdään ennätys ja se keskustelu, jossa silakka313:lla sekos tietsikka ja sen viestit tuli sata kertaa ja lopputulos oli viisisataa viestiä tunnissa!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat