kuka on paras supersankari ankkalinnassa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli taikaviitta, superhessu tai joku muu

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Cakku kirjoitti:1. Taikaviitta 2. Superhessu 3. Viitatar ja tietääkseni ei supersankareita taida muita ollakkaan. (Supersilinteristä en ole kuullutkaan)

supersilinteri on roope. roope ryhty supersankariksi kun taikaviitta eikä viitatar ei tullu suojelemaan sen rahalähetystä. siit ei tullu mitään kun karhukopla tuli ryöstää sitä panssari autoo. roopella (siis supersilinterillä) oli vann joku vanha minikanuuna. taikaviitta ja viitatar tuli sit kumminkin apuun.

Vierailija

niin ja superhessu on paras. se on oikeestikin supersankari, toisin kuin muut. Taikaviitta on melkein yhtä hyvä. sit en osaa sanoo, et onks viitatar vai supersilinteri parempi.

Vierailija

Kyllä supersankareita on kymmenittäin, he tosin ovat vain niitä yhden sarjan hahmoja. Paras on joka tapauksessa Taikaviitta.

Vierailija

Niin kovin montaa supersankaria ei siel oo, Taikaviitta ykkönen Superhessu kakkonen.Nyt ei tuu mieleen ketä muita onkaan.

Vierailija

No, aidoista supereista kyllä Teräsmiehen Ankkalinnalaisvastine Superhessu on paras, mutta muista Batmanin vastine Taikaviitta.

viitatarkin on mahtava.

Järjestys olisi:

1. Taikaviitta

2. Superhessu

3. Viitatar

On niitä muitakin mutta nuo ovat parhaita.

Vierailija

Luultavasti Taikaviitta. Ei Ankkalinnassa kyllä kauheesti supersankareita oo, ettei valinnanvaraa ole kauheesti ja vaikka oliski nii luulisin että vastaisin kuitenki Taikaviitta.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat