(74dc1b7e-470e-4c6a-9a08-9095754109fa) - 74dc1b7e-470e-4c6a-9a08-9095754109fa

Vierailija

This thread contains comments for topic "74dc1b7e-470e-4c6a-9a08-9095754109fa" (id=74dc1b7e-470e-4c6a-9a08-9095754109fa) which can be found in the [XXXX] portal.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Onnea Sepe ja possut! Akkari oli kaskimäärin jälleen tavallista huononpi. Marco Rota ei esitellyt parhaita puoliaan huonossa tarinassaan. Sepen tarina oli ihan kiitettävä ja lehden viimeinen tarinakin heikko esitys. En liiemmin tykännyt. Toivotaan ensi viikolta parempaa.

Vierailija

Se porkaninmetsästäjä tarina oli tosi hyvä.Laittakaa ihmeessä Sepe tarinoita lisää Akkariin.Koko lehti ja artikkelit oli hyviä!

Vierailija

Joo laittakaa ihmeessä lehteen lisää Sepe -tarinoita, mutta mielellään Suomessa ennen julkaisemattomia, kiitos ;)

Vierailija

Barksin ja Jippesin tarina vaikuttaa todella hyvältä. Rota taaseen on keskittynyt viimeisen kymmenen vuoden sisällä ehkä liikaakin kulkuneuvoihin. Lukaisin äskettäin erään 2001-vuoden Ankka-lehden Rota-tarinan, joka oli todella jännittävä seikkailu. Rotalta hoituu seikkailut parhaiten. Niitä enemmän! Joka tapauksessa odotan jostain syystä nyt enemmän syksyn Ankka-lehtiä kuin kesän. Kesällä ilmestyy omien tutkimuksieni mukaan parhaat lehdet, mutta mielestäni yksi todella hyvä lehti on parempi kuin joukko hyviä. Katsotaanpa mitä Inducks sanoo tuosta Barks/Jippes-tarinasta. Veikkaan, että tarina tulee ylittämään odotukseni. Vanhat "Kolme possua, Sepe ja Pikku-hukka"-sarjan tarinat ovat kuin ovatkin kelvollisia ja niitä täytyisi ehdottomasti olla lehdessä enemmän. Kuukauden klassikko-osuus voisi olla täysin omistettu vanhoille "Sepe jahtaa possuja"-sarjan tarinoille. Uudemmat ovatkin sitten jo aika...ihmeellisiä. Porkani-tarina oli paras "Possut vs Sepe"-sarjan tarina vuosiin. Hyvä, hyvä. Ankka-lehden taso nousee raketin lailla. Odotellaan josko taskarikin vielä yllättäisi. Hyvältä vaikuttaa tämä Ankka-vuosi vaikka onkin pahasti viime vuotta jäljessä.

Vierailija

ne vanhat sepe tarinat on hyviä. niitä vois olla enemmänkin akkarissa. alko kiinnostaa toi barksin tarina, et mikäköhän se on?

Vierailija

Jep, se Porkani-tarina oli mielenkiintoinen:) Niistä vanhoista tarinoista saisi olla vaikkapa jokin teemanumerokin... Ihan kiva kun välillä oli jokin Marco Rotan tarinakin, sarja ain loppui ihan yht'äkkiä.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat