Koiria enemmän kuin ankkoja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kun lukee ankka seikkailuja huomaa, että jo tunnettujen ankka-henkilöiden lisäksi (Aku, roope,vejenpojat,iines,milla jne.) tarinoissa esiintyy huomattavan vähän ankkoja. Lähes kaikki tarinoiden pienet sivu-hahmot esim. ohikulkijat kadulla ovat koiria.

Miksiköhän?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Oon joskus itekki miettiny. Vähän outoo ku kaupungin nimi on Ankkalinna mut silti siel on paljo enemmän koiria ku ankkoja. Ne piirtäjät taitaa tykätä koirista.

Vierailija

Koiria kyllä on enemmän kuin ankkoja....Tulppukin on koira, sekä Hessu. Olisi kyllä kivempaa jos olisi enemmän ankkoja ja muita lintuja sivuhenkilöinä.

Vierailija

Minusta siel ei niin paljoo koiria ole, ja lehmiäkin löytyy possuja ja muita, Ankkoja riittää, mutta siksi se on Ankkalinna kun Ankat on ykkösii muut hiiret yms.tulee niiden jälkeen.

Asuuko Hanhivaarassa sitten pelkkiä hanhia..ja miksei Hannu asu siellä..hehh.

Vierailija

Totta, mutta esim. Kriten de Graafin ja Mau Heymansin tarinoissa on välillä muita ankkoja päähenkilöinä(esim. Mirkku(en muista missä tämä tarina oli) ja Pierre/Ekstra 5/2008)), keitä ei ole missään muissa tarinoissa.

Vierailija

Siellä kulkee niitä tyyppejä, joiden kuonon pää on musta pallo ja en kyllä tiedä miks ku kaupunkiki on nimenomaan ''Ankkalinna''.

Vierailija

Niin, oon jo aikaisemmin miettiny tätä itekkin, sivuhenkilöt on enimmäkseen koiria tms. Useat piirtäjät eivät piirrä ankkoja sivuhenkilöiks. Ja kaupungin nimi pitäis olla joku Koiralinna, koska kadulla kulkee paljon koiria.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat