Mortti, Vertti ja ?

Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Eli katselin tuossa eilen vanhoja Disneyn animatioita ja huomasin erään seikan. Jossakin sirkus animaatiossa oli KOLME pientä hiirenpoikaa kiusaamassa Akua. Mikki oli siinä sivussa. Nämä kolme oli helposti tunnistettavissa Mortiksi, Vertiksi ja joksikin kolmanneksi. Kuka tämä kolmas on? Jos jollain on tietoa voisiko hän kertoa sen tänne.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Jos se oli "vanha" Disney animaatio niin tuollaiset seikat on hyvin mahdollisia. Esim. joissain vanhoissa piirretyissä ankanpojilla on kaikilla keltaiset lakit.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Eli katselin tuossa eilen vanhoja Disneyn animatioita ja huomasin erään seikan. Jossakin sirkus animaatiossa oli KOLME pientä hiirenpoikaa kiusaamassa Akua. Mikki oli siinä sivussa. Nämä kolme oli helposti tunnistettavissa Mortiksi, Vertiksi ja joksikin kolmanneksi. Kuka tämä kolmas on? Jos jollain on tietoa voisiko hän kertoa sen tänne.

Minäkin kerran näin sellaisen piiretyn.Itse en tiedä kolmannen nimeä.

Vierailija

Lainaus:
Mortti, Vertti ja ?

Salwer1st/ - 03.06.08 08:55 (ID 85513) Eli katselin tuossa eilen vanhoja Disneyn animatioita ja huomasin erään seikan. Jossakin sirkus animaatiossa oli KOLME pientä hiirenpoikaa kiusaamassa Akua. Mikki oli siinä sivussa. Nämä kolme oli helposti tunnistettavissa Mortiksi, Vertiksi ja joksikin kolmanneksi. Kuka tämä kolmas on? Jos jollain on tietoa voisiko hän kertoa sen tänne.


Vai niin, joissain vanhoissa piirretyissä voi hyvinkin löytyä se "kolmas" tuntematon hahmo. Voi olla, että se on tehty virheeksi tai sitten se on vain tehty.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Mortti, Vertti ja ?

00 saituri - 30.05.10 03:06 (ID 539892) hä?


00 saituri, ei ole mahdotonta, että vanhassa piirretyssä on kolme hiirtä, Mortti, Vertti ja "kolmas" hiiri. Siinä voi olla joku virhe tai se on tarkoituksella tehty. Voihan olla, että se "kolmas" on Mortin ja Vertin serkku.

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Vierailija

Mäkin oon nähnyt tuollaisen animaation. Tosiaan, voi olla että kun se on vanha animaatio, niin se voi olla joku Mortin ja Vertin serkku. Olikohan sen animaation nimi "Orpojen hyväksi"? :)

Vierailija

Empäs kuule tiiä... :( Itsekin olen huomannut kyseisessä animaatiossa, että Mortin ja Vertin kanssa oli kolmas hiirulainen. Kuka lieneekään??

Ja kommenttia jonkun (en muista kuka) huomautukseen: nii-iin, vanhoissa sarjoissa ankanpoikien lakkien värit olivat keltaiset. Nykyäänhän se on: Tupulla sininen, Hupulla vihreä ja Lupulla punainen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat