voisko joku neuvoa mua akuankka universumin sankari pelissä

Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Olen jumittunut miillaan (päävastus) tietäisikö joku miten siitä päästään läpi

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Omistan tuon pelin ja tahkonnut läpi monta kertaa, ainakin PS2:lla, mutta tietokoneellako tuota pelaat? Senkus vaan kikkailee siinä oman aikansa niin Milla on kukistettu.

Vierailija

Ekaks pitää tiputtaa ne Millan taikomat kurpitsat alas nyrkkeilemällä, ja sen jälkeen väistellä millan taikoja.Sen jälkeen hyppää "edessä oleviin juttuihin" ja väistele piikkejä.Samalla eteesi ilmestyy pommeja, joita sinun pitää lyödä kohti ristikkoa.Tee tämä kolme kertaa, niin olet kukistanut millan.

Vierailija

Vedin tuon pelin läpi pari kolme vuotta sitten. Tai on siitä enemmän aikaa. Tahkosin minäkin millaa aikani, mutta kyllä mää sen sit lopulta pääsin. Milla kyllä on pelin vaikein vastus.

Tupu&Hupu&Lupu
Seuraa 
Liittynyt2.6.2008

Akun on suoritettava seuraavat kolme tehtävää läpäistäkseen Aku Ankka Universumin sankari -pelin menestyksekkäästi. 5. kesäkuuta kuuluisa reportteri Iines ilmoitetiin eilen kadonneeksi sen jälkeen kun hänen uransa uskaliaimman raportin lähetys katkesi yllättäen. Kaikkien ihmetykseksi Iines oli joutunut kammottavan taikuri Merlokin salaiseen temppeliin. Eilisaamuna miljoonat televisiokatsojat seurasivat paikalliskanavalta hänen suorana lähetettyä raporttiaan. yllättäen yhteys katkesi, eikä kukaan tiedä, missä hän on. &. kesäkuuta urhea Aku oli lähtenyt etsimään häntä. Pelissa on neljä päätasoa, joissa on viisi pienempää tasoa ja yksi päävastus. Akun pitää suorittaa kaikki tasot päästäkseen pelin loppuun ja pelastamaan Iineksen.

Vierailija

Mullaki oli aikoinani ongelmia juuri Millan vetämisessä. Piti kysyä apua kaverilta, mutta kyl se siitä sit lähti:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat