Mikä piirrostyyli ärsyttää Sinua?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Henk. koht. en pidä liian modernista piirrostyylistä, jota harjoittaa yleensä italialaiset. En myöskään pitänyt Taikaviitta vs-sarjiksen piirrostyylistä... Enkä pidä liiemmin Van Hornien piirrostyylistä. Sen sijaan pidän Don Rosan, Carl Barksin, Lara Molinarin jne jne piirrostyyleistä.

Mikä vihastuttaa ja mikä ihastuttaa? Avaa mieltäsi tässä keskustelussa! :D

Sivut

Kommentit (131)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Salwer1st/ kirjoitti:Van Hornien ja Bernadón piirrostyyli on kamalaa. Italilaisten sekä Rosan piirros tyyli ovat sitten huippuluokkaa. Amerikkalaisten Stroblin, Murryn, Jippes jne. piirrostyyli taas ei oikein miellytä minua. Ei italialaisista Hyvän piirrostyylin omaavat vain Rosa, Rodriquez ja Vicar sekä jokunen muu jotka eivät juuri nyt tule mieleen.

Ja ne jokunen muu joka ei tullut äsken mieleen ovat Heymansit.

Vierailija

Bernadón ja Stroblin piirrostyyli ei oo kauhean ihastuttavaa.:O Mutta Rodriquez miellyttää! Ja tietenkin Rosa on paras. :D

Vierailija

Risut: Bernadón tyyli on jokseenkin lörppö. Mäkään en tykkää näistä "taskaripiirtäjien" tyylistä. Ankat on liian pyöreitä ja se vaan ei sovi silmään. Wan Hornint on ihan OK, mutta ankoilla on aika usein semmonen vähän tyhjä katse. Saatta johtua siitä etteivät he piirrä valopilkkuja silmiin ankoille.

Ruusut: Menee Don Rosalle, Barksille ja Rodriquesille. Pidän myös mm. Daan Jippesin, Arlid Midhunin tyylistä. (Pystytte varmaan tästä päättelemään, mistä tyylistä pidän ja mistä en niinkään pidä...) Näillä ankoilla on sentään normaalit muodot ja ne liikkuvat hillitysti venyen. Rosan tarkasti tehdyt taustat ja ankat ovat nannaa silmälle, vaikka joidenkin mielestä se "rasittaa" ja hidastaa lukemista. (Pidän myös siitä, että Rosan historia-seikkailu tarinoiden jutut ovat faktaa)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ehkä William van Hornin, se on vähän outoa. En osaa selittä miten, mutta kuitenkin. Muita ei tule mieleen. Kari Korhosen tyyli ei ainakaan ärsytä.

Vierailija

Minun mielipiteeni ovat piirtäjien suhteen aika neutraaleja, mutta William Van Hornin ja Bernadon tyylit pistävät aika usein vihaksi. Myös Carl Barksin, Marco Rotan ja Daan Jippesin piirrosjäljet ovat mielestäni aika tunkkaisia, mutta tarinat toisaalta ovat erinomaisia. Paras käsikirjoitus ja piirros löytyy kuitenkin niistä tarinoista, joiden kanteen ja aloitusruutuun on kätketty omistuskirjoitus D.U.C.K.!

Vierailija

Bernadon piirrostyyli ärsyttää minua, samoin Van Hornien tyyli. Bernado piirtää hahmot liian notkeiksi ja vähän ehkä lihaviksikin. Van Hornien piirtämät hahmojen kasvot on oudon näköisiä.

Vierailija

DogType1 kirjoitti:Henk. koht. en pidä liian modernista piirrostyylistä, jota harjoittaa yleensä italialaiset. En myöskään pitänyt Taikaviitta vs-sarjiksen piirrostyylistä... Enkä pidä liiemmin Van Hornien piirrostyylistä. Sen sijaan pidän Don Rosan, Carl Barksin, Lara Molinarin jne jne piirrostyyleistä.

Mikä vihastuttaa ja mikä ihastuttaa? Avaa mieltäsi tässä keskustelussa! :D

mul on jus toi sama mielipide:(

Vierailija

En hirmusesti tykkää Bernadon tyylistä piirtää, tuntuu kun kaikki kuvassa kaatuisi :D. Enkä myöskään Van Hornien piirtämisestä, tai tarinoistakaan ):

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat