Muuta osio

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Keskusteluun vois tulla muuta osia, sinne vois kirjoittaa kaikkee muuta mikä ei liity Aku ankkaan.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Internet on täynnä kaikenlaisia keskustelupalstoja eri aiheista ja aiheiden vierestä. Kaiken lisäksi jos osaa eri kieliä, voi keskustella eri kielisten kanssa. Täällä puhutaan vain Aku Ankasta ja muista akkariin liittyvästä.

Olen aivan tyytyväinen siihen, ettei sivustoa haluta tukkia kaikenmoisilla "mikä sun lemmikki on"-tyyppisillä jutuilla. Ei sillä etteikö olisi kiva tutustua muihin täällä oleviin, mutta valitettavasti tämä on suuri riski juuri sen takia, koska moni täällä olevista on alaikäinen.

Siis tietoturvan takia on hyvä keskustella vain akkarista.

Vierailija

Ankkafani1 kirjoitti:Et oo ollu täällä yhtä päivää niin miten voisit tietää niin hyvin mitä nämä sivut tarvitsee? 4h:n sivulla on kunnon keskustelu mene sinne tai ihan mihin vaan, tämä on hyvä näin.

Mielestäni tämä oli ihan asiallinen ehdotus. Ei sitä tarvitse heti lyttyyn lytätä. Ja varsinkin kun Bunny on vasta liittynyt, niin millaisen kuvan luulet hänen saavan meistä??

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Et oo ollu täällä yhtä päivää niin miten voisit tietää niin hyvin mitä nämä sivut tarvitsee? 4h:n sivulla on kunnon keskustelu mene sinne tai ihan mihin vaan, tämä on hyvä näin.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tästä on puhuttu aiemminkin, ja kannatan asiaa yhä. Perustelu, että Aku Ankan sivuilla puhutaan vain Aku Ankasta ei mielestäni ole kovin hyvä. Sillä kaavalla Suosikin sivuilla tulisi puhua vain Suosikista, Demin sivuilla Demistä, Last.fm:ssä Last.fm:stä, Aapelissa Aapelista jne. Ei kovin järkevää.

Vierailija

Ankkafani1 kirjoitti:Jansku, juuri siksi kun hän on vasta liittynyt, miten hän voi tietää asiaa, ja tästäkin on puhuttu paljon.

Voihan täällä sivuilla selailla ilman liittymistäkin. Ei se liittymispäivä mitään kerro!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat