Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

Kysely
20.12.2017

Tervetuloa Aku Ankka -foorumin nettishakkiin! Täällä pelataan shakkia niin, että yksi käyttäjä haastaa toisen pelaamaan shakkia tai käyttäjät sopivat yhdessä pelivuorot.

To 17:27

Suunnilleen numeron 25 tienoilla taskarien sissä kanssisa oli lista aikaisemmin ilmestyneistä taskareista.
Tämä lista oli kaikissa taskareisa numeroon 421. On minusta sääli että klassinen lista lopetettiin. Tiedättekö miksi se lopetettiin?

9.1.

Taskareita painettiin kaikkein eniten 2010.Sillon se oli keskimäärin yli 80000 kappaleta. 2011 alkoi radikaali laskeminen myyntiluvuissa. Olen seurannut tilannetta inducksisa ja vuoden 2016 lopussa keskimääräinen oli suunnilleen 20000. Minä olen tästä huolissaan.

Kysely
21.10.2017

Ankka-lehtien perheeseen on tulossa uusi tulokas, nimittäin DuckTales-lehti, jonka ensimmäinen numero julkaistaan jo 28.12. tätä vuotta. Lehti juontaa juurensa tietenkin Yhdysvalloissa jo käyntiin pyörähtäneeseen uuteen DuckTales-animaatiosarjaan, tutummim Ankronikkaan.

10.5.2010

Eli mitä mieltä olette Arild Midthunista.

Minusta kaikkien aikojen paras Piirtäjä ja hänellä on hienot ankat. :I:D

En löytänyt tämmäistä topaa eli eikun vastailemaan. Ja jos tälläinen topa kuitenkin on tän voi laittaa lukkoon.

4.6.2008

Henk. koht. en pidä liian modernista piirrostyylistä, jota harjoittaa yleensä italialaiset. En myöskään pitänyt Taikaviitta vs-sarjiksen piirrostyylistä... Enkä pidä liiemmin Van Hornien piirrostyylistä. Sen sijaan pidän Don Rosan, Carl Barksin, Lara Molinarin jne jne piirrostyyleistä.

6.1.

Kerro lempi Aku ankka hahmosi ja kysy sitä seuraavalta niin saamme tietää mikä se on. Minun on hessu koska se on välillä vähän hassu.

Kysely
14.3.2017

Täällä on Off-Topic, jossa voi keskustella yleisesti suomeksi, sekä Chat in English, jossa samaa voi harjoittaa englanniksi, mutta tässä ketjussa ei rajoiteta millään tasolla, millä kielellä kommunikointi tapahtuu. Voit siis jutustella vapaasti, samalla syventäen kielitaitoasi.

29.4.2013

Onko täällä muita mikronationalistejä?

Mikrovaltiot ovat kuin pieniä valtioita, joita ei ole tunnustettu. Ne saattavat olla joko vakavia tai vitsillä perustettuja.

23.9.2010

Säännöt ovat yksinkertaiset, kysy kolme kysymystä seuraavalta käyttäjältä. Esim. 1. Lempiruokasi? 2. Koska pesit viimeksi hampaat? 3. Mitä teit viimeksi kun olit ulkona?

Seuraava vastaa ja laittaa uudet kolme. Ei mitään tietokilpailukysymyksiä esim. Milloin Carl Barks syntyi tms.

26.8.2008

Eli keksikää lempinimi viimeksi kirjoittaneelle. Ei keksitä mitään haukkumanimiä vaan mahdollisimman hauskat. Ensimmäinen keksi minusta ja sitten joku hänestä ja niin edelleen. Tajusitteko?

10.8.2010

En oo varma onko tällaista jo mutta ihan sama...

Siis tän leikin/pelin ideana on antaa edelliselle kirjoittajalle mitättömästä asiasta bannit. HUOM : kenellekään ei siis anneta oikeasti banneja (toivottavasti).

Esim.

Kysely
20.5.2017

Tervetuloa Kieliklubiin!
Tämä on näin aluksi Aku Ankka.fi ositteessa pyörivä pieni internet-kerho, johon voi liittyä jos kielet kiinnostavat.

Kieliklubin jäsenet ovat kieliklubilaisia.

4.12.2008

No niin, tämän tein, jotta säästyttäisiin yksittäisiltä lehtiarvostelu-keskusteluilta. Ei ole mitään ideaa, kun tehdään jokaisesta lehdestä uusi topic. On jo ennenkin ollut tällä nimellä keskusteluita, mutta niihin on sitten kommentoitu vain siitä yhdestä "uusimmasta" lehdestä.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 991232
  • Viestiketjuja yhteensä 24732
  • Käyttäjiä yhteensä: 48522
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä11704