Fantasia-roolipeli

Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Juu, se on minun vuoroni vetää rope. Toivottavasti kelpaa, tämän eteen on nähty vaivaakin. : )

Tästä se sitten lähtee.: D

Maailmankuva ja yleistilanne:

Pimeys on vallannut maaiman. Rauha, joka laskeutui vihdoin Ensimmäisen aikakauden päättäneen Suuren sodan loputtua, on rikkoutumassa. Tasavallan nujerrettua Lauman joukot kaikkialla, valtasi ihmisten mielen valheellinen ajatus lopullisesta rauhasta. Sanat, jotka Lauman johtaja huusi ilmaan suurella uhrikivellä juuri ennen kuolemaansa, ovat käymässä toteen. ”Me palaamme vielä!” Silloin kukaan ei jaksanut välittää sanoista, mutta nyt ne ovat taas muistuneet mieleen. Selittämättömiä katoamisia, murhia ja kaappauksia. Valmistautuminen sotaan on alkanut...

Rodut:

Tasavalta

Ihminen- Ihminen on rotu, joka on muodostanut enemmistön maailman väkiluvusta jo vuosisatoja. Ihmiset pystyvät lähes kaikkeen, mutta eivät ole erityisiä missään asiassa. Ihmiset asuvat suurissa kaupungeissa ja valtakunnissa.

Haltia- Haltiat ovat salaperäinen rotu, joka on piilotellut metsiensä kätköissä tuhansia vuosia. Haltiat ovat sopusoinussa luonnon kanssa ja kykenevät käyttämään luonnon energiaa magiassaan.

Kääpiö- Kääpiöiden historia ulottuu kauas menneisyyteen. Kääpiöt ovat aina olleet vähän sivuun vetäytyvä laji, eikä heitä liiemmälti kiinnosta kanssakäyminen muiden rotujen kanssa. He ovat maineikkaita seppiä ja kaivostyöläisiä.

Draenei- Tämä mystinen rotu elää vesistöjen äärellä ja on aina rakastunut vettä. He kykenevät tekemään ihmeellisiä asioita eri elementeillä ja he pysytvät käyttämään luonnonvoimia taiosaan. Draenei on ulkonäöltään hieman ihmistä muistuttava, mutta sen iho on sinertävä ja sillä lyhyt häntä.

Lauma

Örkki- örkki on Lauman perusrotu, joka on hyvin paljon ihmisen kaltainen. Örkit elävät suurissa joukoissa, yleensä jonkin autiomaan reunalla.

Epäkuollut- on nimensä mukaisesti pimeyden taikuudella henkiin herätetty olento. Ovat luurankomaisia ruumiinrakenteeltaan, eivätkä ole hyviä käyttämään magiaa. Epäkuolleet elävät kuolleiden metsien kekskellä.

Hiisi- pieni olento joka on aina rakastanut merta. Asuvat meren rannalla ja suurissa laivoissa.

Peikko- peikot asuvat suurissa luolastoissa ja muissa kosteissa paikoissa. Ne ovat hieman eristyksissä muista lajeista, mutta taistelevat sitkeästi Pimeän puolella.

++Ihmissusi- ovat puoleettomia. Voivat vaihtaa muotoaan joko täydenkuun yönä, tai voimakkaan tunnepurkauksen yhteydessä.

* * *

Hahmoluokat:

*******

Soturi- Voimakas lähitaistelija. Kestää paljon, mutta ei pysty käyttämään magiaa. Käyttää kilpiä ja isoja miekkoja.

Muodonmuuttaja- Muodonmuuttajat pystyvät valitsemaan kaksi eläinmuotoa, joita he voivat käyttää. On suurimmaksi osaksi lähitaistelija. (Voit siis valita itse kaksi eläinmuotoa ja käyttää niitä. Tämä epäreiluuden estämiseksi. Valittu muoto voi olla myös jokin taikaolento, mutta ei lohikäärme.) Mudonmuuttajat pystyvät käyttämään hyvin heikkoa magiaa, kuten hoitamaan haavoja ja ruhjeita, mutta eivät pysty tekemään mitään sen kummempaa. Tämä rotu on erityisen altis kaukotaistelijoiden hyökkäykselle, sillä eläinmuodossa suojaus on huono. Moodonmuuttajat eivät voi käyttää varsinaisia aseita, eläinhahmo on itsessään ase.

Maagi- Maagit ovat kaukotaistelijoita. He pystyvät käyttämään monenlaisia taikoja, jotka perustuvat ajatusten hallintaan, selviytymiseen jaa yksinkertaiseen tuhoon. Maagi voi valita halutessaan yhden peruselementin ja käyttää sitä.

Maageilla on huono kesätvyys. Maagit voivat halutessaan myös käyttä puusauvaa aseena, sekä taikojen tekemiseen.

Manaaja- Käyttää erilaisia tauti- ja ruttotyyppisiä loitsuja. Voi vaikuttaa paljon vihollisen kestävyyteen. Pystyy herättämään herättämään henkiin kuolleita, ja manaamaan hirviötä. Manaaja on maagin tavoin heikko kestävyydeltään. Manaajat käyttävät myös sauvoja.

Metsästäjä- Metsästäjät taistelevat jousilla, lingoilla ja muilla kaukoaseilla. Metsästäjä ei ole lähitaistelija, mutta voi kesyttää itselleen lemmikin. (Hahmoa pitää kuitenkin pelata jonkun aikaa ennen sitä.)

Parantaja- Käyttävät voimakkaita parannus- ja vahvistusloitsuja. Ovat huonoja taistelijoita, mutta hankalia tapettavia, koska parantajat voivat asettaa itsensä ja ystäviensä ympärille suojia. Kayttävät myös erilaisia sauvoja.

Salamurhaaja- pystyvät muuttumaan näkymättömäksi. Osaavat valmistaa myrkkyjä ja käyttää niitä vihollisia vastaan. Salamurhaajat ovat huonoja suorassa taistelussa. Jos eivät saa uhria nopeasti hengiltä, ovat yleensä pulassa. Käyttävät tikareita.

Pappi- Papit pystyvät toimimaan joko parantajina tai kaukotaistelijoina. Heidän voimansa

perutuvat jonkin jumalan heille suomiin voimiin, joten heillä ei ole varsinaisesti omia voimia. Siksi hänen voimansa saattavat mitätöityä. Pappi taistelee tikareilla tai yhdenkäden miekoilla.

Kauppias- jops et halua taistella, tämä on sinun roolisi. Kauppiaat kiertävät maailmaa yrittäen saada rahan poikimaan. Eivät käytä aseita.

Kaikki pystyvät kesyttämään itselleen ratsun, mutta sitä ei voi varsinaisesti käyttää taistelussa.

Pelialueet:

(Eli siis paikat joissa voit pelata.)

Liitouman alueet:

Dalaran- paikka, josta ihmiset aloittavat. Täällä vaihdetaan kuulumisia ja kuullaan uutisia maailmalta. Voit rentoutua kapakassa tai hikoilla miekkailuareenalla. Varo ettet eksy kaupungin kaduille.

Darnassus- haltioiden aloituspaikka. Metsien kätköissä sijaitseva idyllinen turvapaikka. Virtaavien purojen äärellä voi antaa mielikuvituksellesi siivet.

Hyjal- Kääpiöiden aloitusalue. Jylhien vuorten kätköissä

voit unohtaa murheesi ja omistautua työnteolle. Täältä löydät myös universumin parhaat käsityöläiset.

Elwyn- tähän kaupunkiin on vaikea päästä. Jos haluat kuitenkin päästä kurkistamaan tähän mystiseen maailmaan, sinun täytyy pystyä hengittämään veden alla. Sinun täytyy siis olla kekseliäs.

Lauman alueet:

Durotar- aavikko jatkuu loputtomiin. Aurinko porottaa paahtavasti päälläsi, joten varo ettet pala! Keskellä tyhjyyttä voi keskittyä taisteluun.

Ashenvale- täällä voit melkein tuntea, kuinka kuolema kulkee ylläsi. Ahdistavassa ympäristössä aistit pysyvät vireinä.

Wetlands- tässä pienten olentojen kaupungissa voit hypätä milloin tahansa laivaan ja purjehtia maailmalle. Muista varoa kapakan korttihuijareita.

Gilneas- jos pidät kosteasta ja kylmästä, olet oikeassa paikassa. Täällä nihkeyden keskellä voi tuntea elävänsä. Flunssa on kuitenkin aina lähellä.

++Ihmissudet voivat elää missä kaupungissa tahansa.

Muut:

Taistelutanner- Tasavallan ja Lauman alueiden rajalla sijaitsee suuri kivinen kenttä. Siellä maaperä on punertavaa verestä, sillä sitä on valunut siihen runsaasti vuosituhansien aikana. Tasavallan puolella sijaitsee suuri metsä, ja Lauman puolella vuoristo. Alueelle johtaa kaksi suurta tietä, mutta sieltä voi löytää myös pienempiä polkuja...

Jäätikkö- Nimensä mukaisesti, täynnä jäätä. Täänne hyiseen kylmään ilmastoon voit paeta arkea ja löytää itsesi. Avoin kaikille.

Vuoristo- Jylhien vuorten keskellä tunnet itsesi pieneksi. Suurissa ja pienissä onkaloissa saattaa piileksiä yllätyksiä. Avoin kaikille.

Metsä- Jylhien ikihonkien keskellä voi tuntea vuosisatojen kaiun. Avoin kaikille.

Jos et halua roolata koko ajan vain sotaa, voit hyvin liikkua muilla alueilla.

Lisää saa keksiä, tuo oli vain suuntaa antavaa.

***

Yleiset

Minä ja olen tämän pelin yli taho ja päätän loppukädessä mutkikkaista asioista. SuperÄijä on apunani, joten en tarvi muita.

Ohjaan myös vähän pelin kulkua ja olen jo kaavaillut tapahtumia. Tulen luultavasti hieman jaksottamaan peliä. Kuukausi on kuitenkin melko lyhyt aika, joten yhtä vaihetta ei voi pitää kovin kauan yllä.

Mitään epäreilua tms. ei hyväksytä. Jumalat saavat kyllä olla mukana pelissä, mutta mitään suoria juonikopioita kirjoista ei tarvita, eikä myöskään hahmoja, jotka ovat kerrassaan täydellisiä.(*köhköh*) Myös autohittaaminen on ehdottomasti kiellettyä! Toisin sanoen, et saa vahingoittaa toista hahmoa vakavasti ilman toisen pelaajan lupaa.

Tietysti sitten kaikki ”ole kiltti älä kiroile älä valita” jutut ovat kans voimassa. Kaikki tietänevät kyllä jo nämä asiat. : )

Suhteet yms. ovat kans sallittuja, mutta pitäkää mielessänne myös nuorempien ihmisten viattomat mielet roolatessanne. : D Muistakaa, roolaukset perinteisesti /-merkkien väliin!

Hahmoja saa tehdä kaksi, mutta siinäkin pyydän harkintaa. Pystytkö roolaamaan järkevästi kahdella hahmolla? Useammat hahmot ovat kiellettyjä.

Varsinaisia työpaikkoja ei ole, sillä minusta tuntuu, että ne eivät ole olleet kovin suuressa suosiossa. Jos haluat, voit kehitellä kyllä niitäkin.

Tässä vielä esimerkki hakemus:

Nimi: Jaska Jokunen

Sukupuoli: Mies

Puoli: Lauma

Rotu: Örkki

Kyvyt: Maagi

Ikä: 50

Muuta: (tähän hahmosi historia ja muut tärkeät asiat.)

HUOM 1: hahmon alaikäraja on 16-vuotias, koska pelin teema on aika vahvasti sota, eivätkä jotku 13-vuotiaat voi oikeen sotia.

HUOM 2: Hahmosi aloittaa oman rotunsa pääkapungista. Esim. haltiat metsäkaupungista jne.

Kysykää, niin teille vastataan.

Pelaajat/hahmot

********************

Alduin Stormwind, muodonmuuttaja- Kroisos-99

Leigh Maxwellsson, muodonmuuttaja- Mikael McDonald

Dregaw Nocuru, salamurhaaja- aw

Kääpiöpoju XIV, salamurhaaja- UrmA01

Eura Issaya, muodonmuuttaja- Roussa

Ramoar Haulgreed, maagi- limbdash

Ceslia Naem, muodonmuuttaja- Sirppu

Alice, manaaja- Tuulen Ratsastaja

Gondolin, soturi- Veli Huilu

Aband Orbis, soturi- Don Rosa1

Benjamin Gates, ? (hakemuksessa ei ollut hahmoluokkaa)- nupu ankka

Haru Wolf, soturi- Kia K

Luna Dnaro, maagi- -Emi-

Victor von Carp, parantaja- SuperÄijä

Aragorn Elessar, soturi- uk@ @kkn@

Gilthanos Tarkkajousi, metsästäjä- Fort Tripla

Iker Sallaco, soturi- Simppu12

Sabrina Diaman Kyyhky, maagi- Ansku2001

***

Teen tähän omankin hahmon, mutta se on täysin samanarvoinen muiden kanssa.

Nimi: Alduin Stormwind

Sukupuoli: Mies

Puoli: Tasavalta

Rotu: Haltia

Hahmoluokka: Muodonmuuttaja

Ikä: 20

Muuta: Alduin kuuluu muinaiseen muodonmuuttajien sukuun, joka asunut Metsäkapungissa vuosituhansia. Alduin syntyi rikkonaiseen perheeseen. Hänen äitinsä karkasi pian Alduinin syntymän jälkeen toisiin naimisiin ihmisen kansaa ja Alduin jäi yksin häiriintyneen isänsä kanssa. Hänen isänsä oli saanut vakavia vammoja taistelussa örkkilaumaa vastaan, eikä palannut koskaan ennalleen. Alduinin ollessa 3-vuotias, hän muutti muotoaan vahingossa leikkiessään ystäviensä kanssa. Pian tämän jälkeen hänet otettiin huostaan. Vähitellen Alduinille vakiintui kaksi perusmuotoa.Maailman nopein eläin, muuttohaukka ja jäntevä, yönmusta pantteri, joka on hänen taistelumutonsa. Alduin asuu tällä hetkellä kasvattiperheesään Darnassuksessa.

//Muoksin vähän.

////Muoksittu...

//////Ja taas...

Sivut

Kommentit (239)

Mikael McDonald
Seuraa 
Liittynyt6.5.2011

/Kuinka harmissani olinkaan kun tajusin liian myöhään Keskiaika-ropen ja jätin liittymättä siihen. Mutta nyt minulla on mahdollisuus.

Ilmoittaudun mukaan tähän varsin mielenkiintoiseen ropeen. Laitan hahmoni tietoineen tulemaan myöhemmin tämän päivän aikana, koska minulla ei valitettavasti nyt ole juurikaan aikaan./

//Taitaakin mennä huomisen puolelle ne tiedot. Tätä täytyykin vähän miettiä.//

*2.2.2012*

Hahmoni tiedot viimein ja viimein:

Nimi: Leigh Maxwellsson

Sukupuoli: Mies

Puoli: Tasavalta

Rotu: Haltia

Hahmoluokka: Muodonmuuttaja

Ikä: 25

Muuta: Nuori haltianalku Leigh, vanhempiensa viisipäisen poikakatraan keskimmäinen ja samalla sukunsa musta lammas isosetänsä ja pikkuserkkunsa lisäksi. Vain he kolme ovat sukunsa ainoat muodonmuuttajat ja Leigh omaksui ilmentymänsä jo pian kyvyn havaitsemisen jälkeen: Niin siperiantiikeri kuin myös lapinpöllö.

Tosin hänen nykyinen perhe koostuu hänen neljästä veljestään ja kahdesta sisaresta, jotka kaikki onnistuivat pelastumaan kun metsässä lähes kaksikymmentä vuotta sitten riehunut kulo tappoi puolet äidin puolen sukukunnasta hänet mukaan lukien ja isä vammautui vakavasti minkä vuoksi hänen jalkansa jouduttiin kivuliaasti amputoimaan. Leikkauksesta seuranneitten komplikaatioitten vuoksi, isä ei houreiltaan tunnista edes lapsiaan.

Leigh on paksu-, kiharatukkainen pellavapää, joka hiukan sisaruksistaan poiketen on varsin pitkä ikäisekseen ja kulmikaskasvoisempi luonnonmies. Ja sanotaan, että hänen harmahtavansiniset silmänsä ovat merkkinä kaikesta siitä mitä hän tulee vielä kohtaamaan.

Sen verta hänen sisaruksistaan vielä, että metsäkaupungissa asuu hänen lisäkseen enää vain toinen pikkuveli ja pikkusisko (jos sairasta isää ei lasketa) Muut veljet karkasivat maailmalle elämää kokemaan ja toinen sisko nai ihmismaanviljelijän.

Hauskaa ja mielenkiintoista ropekuukautta odotellen.

("Mick McD") :]

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Haluaisin esittää muutaman kysymyksen.

Jos kerta jumalhahmoa ei voi tehdä, niin miksei voisi luoda muutamaa jumalaa maailmaan mutta joilla kukaan ei kuitenkaan roolaisi. Silloin voisi hahmovalikoimaan tulla pappi tai jokin muu valitsemansa jumalan voimaa käyttävä hahmo. Esim. kykenee jumalaansa rukoilemalla parantamaan tai jotain muuta.

Lisäksi kaupungeista. Jos kerta kaupungit puolen ulkopuolelta ovat kiellettyjä, miten voi hoitaa jonkin soluttautumisen tai muunlaisen asian. Lisäksi voisi olla hyvä tehdä joku kaikille vapaa kaupunki jossa on vapaata liikkua puolesta riippumatta.

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Tripla, eikös parantaja vastaa aika hyvin tuota pappia? Voin toki ottaa jotain jumalhahmoja mukaan, ei sillä. Mutta mielestäni parantaja kyllä ajaa saman asian, kuin pappikin.

Sitten toinen. Aion tosiaan vähän jaksottaa tätä peliä, eikä sota ole vielä alkanut. Sodan alkaessa olosuhteetkin muuttuvat...Voisin kyllä kuitenkin tehdä semmoisen yhteisen kaupungin. Tosin, koska Lauman ja Tasavallan välillä on hyvin vahvoja jänitteitä, asettaa se oman ongelmansa kaupungin käyttämiseen.

Oletkos muuten itse tulossa mukaan?

aw
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nimi: Dregav Nocuru

Sukupuoli: Mies

Puoli: Tasavalta

Rotu: Draenit

Kyvyt:Salamurhaaja

Ikä: 25

Muuta: Hänen vanhemmat vangittiin mutta hän pääsi pakoon. Sen jälkeen han muutti Draenien vesikaupunkiin. Siellä hän opiskeli salamurhaajaksi.Hän kirjoittaa välillä päiväkirjaa.On hyvin taitava kehittelemään erilaisia aseita joita on vahvistettu myrkyllä.

Heti alkuun miniroolaus:/Dregavin päiväkirja:Muutuin äkkiä näkymättömäksi ja menin piiloon puun taakse.Pääsin vihdoinkin pakoon lauman sotilailta.He jahtasivat minua koska varastin heiltä aineksia myrkkyyn.Myrkyistä puheen ollen, eräät örkkien sotilaat saattavat hieman yllättyä syödessä...Pääsin vihdoin kaupunkiin vievän lammen luo ja hyppäsin sinne.Uin suoraan kaupunkiin ja menin kotiin/

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Kroisos-99, mietin vielä mukaantuloa mutta ehdotuksiahan saa kuitenkin antaa kai.

Parantaja on loppujen lopuksi keskittynyt vain parantamiseen, jokin parantamisen ja soturin välillä oleva hahmo. Lisäksi sanoisin että kaikilla voisi olla heikkous jotain elementtiä vastaan. Maageilla, metästäjillä ja sotureilla on heikkoutensa (jos oikein ymmärsin) mutta mikä on esim. manaajan heikkous? Pitäisi olla tasapuolista. Muodonmuuttajalla on kuitenkin valtava etu kun voi muuttaa kolmeksi eri eläimeksi, mahdollistaa valitsemisen kolmesta eri tyypistä joka voi tehdä hahmosta erittäin voimakkaan.

Alueitahan voisi olla jokin merikin jotta kaikki ei tapahdu maalla. Ja merenkäyntiin erikoistunut hahmoluokka voisi olla mahdollinen.

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Totta kai saa antaa, se on jopa toivottua. : D

Siis joo, nuo heikkoudet. Kun tätä alunperin kirjoitin, minulla oli vähän erilaiset nuo hahmokuvaukset, mutta muuntelin niitä kuitenkin. Teen vähän kuitenkin nyt muutoksia noihin. Juu, pappi voidaan lisätä tuonne.

En tiedä kannattaako tehdä kokonaista hahmoluokkaa merenkäyntiin, mutta joku voi erikoistua merenkäyntiin tyypistä riippumatta.

//No niin, muokkasin hahmokuvauksia, lisäsin papin ja muuntelin erityisesti muodonmuuttajaa. HUOM!! Tästä lähtien muodonmuuttaja voi valita vain _kaksi_ muotoa.

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Pakko sanoa että näiden sivujen paras roolipeli ikinä. Osallitun tähän, mutta teen hahmon hiukan myöhemmin. Toivottavasti vain ei käy niin kuin keskiaika roolipelissä, missä kaikki tekivät jotain 13-15 vuotiaita hahmoja.

Muutama parannusehdotus:

-"Kyvyt" kohdan voisi muuttaa muotoon "hahmoluokat".

-Jonkinlainen kauppias hahmoluokka voisi olla hyvä.

Koska tässä on/saattaa olla jonkinlainen hyvät vs. pahat elementti mukana (kenties taisteluita tai jotain), voitaisiin sääntöihin lisätä maininta siitä että autohittaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Tarinankerrontaroolipeli Wikissä autohittaaminen määritetään näin: "Autohittaamisella tarkoitetaan kanssapelaajan hahmon ohjailua tai vahingoittamista ilman hahmon pelaajan lupaa." Eli toisin sanoen: Et voi osua, tai ainakaan haavoittaa, kanssapelaajan hahmoa ilman ko. hahmon pelaajan lupaa. Esimerkki:

-Hahmo X: Lyön miekalla hahmoa Y. Tämän jälkeen...

-Hahmo Y: Minuun osui! Arrgh! Tarvitsen parantajaa!

tai

-Hahmo Y: Viime tingassa sain kilpeni väliin, eikä hahmo X osunutkaan minuun!

Jos autohittaaminen on sallittua (mikä muuten ei ole käytännössä koskaan sallittua), pelaaminen muuttuu pelkäksi pelleilyksi.

//: Niin ja vielä yksi ehdotus: Kaupungeille voisi keksiä nimet. Jos vaikka syttyy sota, ei kuulosta kovin hienolta sanoa "hyökkäämme örkkien aavikko kaupunkiin". Hienommalta kuulostaisi esim. "hyökkäämme Bah-gárganthiin".

Kroisos -99
Seuraa 
Liittynyt6.7.2009

Jos sitä sitten aloittelisi...

/Kipu. Pelko. Kauhu. Kaikki nuo tunteet välähtelevät mielessäni, kun herään keskellä yötä jälleen kerran samaan painajaiseen. Joka yö joudun kestämään saman piinan. Kaikki ystäväni kuolleina. Hengähdän ja nousen hitaasti ylös. hento ilmavirtus kuittelee ihoani avoimesta ikkunasta. Hiivin ikkunan kautta raikkaaseen yöilmaan suljen silmäni. Tuulen henen laulu kuluu elkeänä yössä, kuin ne olisivat kuiskanneet sanoja korvaani. Keskityn hetkeksi ja sitten tuttu vihertävä utu ympäröi minut. Kun se hälvenee ympäriläni, katselen maailmaa uusin terävimmin silmin. Nousen ilmaan lämpimän ilmavirtauksen mukana, ja annan sen lennättää minua kapungin yllä. Ilmassa on helppo unohtaa murheet. Nousen korkeammalle. Viileä ilma saa minut värähtämään. Jos voisin jymyillä aarnikotkan nokallani, tekisin niin juuri nyt./

Rantomi...Ja nyt kaikki mukaan.

Vierailija

Teen oman hahmon

Nimi:Kääpiö poju XIV

Sukupuoli:Mies

Puoli:Tsavalta

Rotu:kääpiö

Kyvyt: salamurhaaja

Ikä: 12

Muuta:Kääpiö jonka kuninkaallinen ja rikas perhe ryöstettiin.

Kääpiö poju pakeni ja otti omat säästönsä mukaan.Hän on kova valmistamaan myrkkyjä.

No saa luvan kelvata.

~01

Vierailija

Nimi: Eura Issaya

Sukupuoli: Nainen

Puoli: Tasavalta

Rotu: Draenei

Hahmoluokka: Muodonmuuttaja

Ikä: 17,9*

Muuta: Euran suvussa ei esiinny muodonmuuttajia tasaisin väliajoin, vaan geeni on polveutunut kaukaa, tuhansien vuosien takaa muutamalle suvun jäsenelle, mukaanlukien Euralle. Hänen sukupolvellaan, hänen sukupuussaan on vain yksi toinen muodonmuuttaja; hänen kaukainen serkkunsa, jonka vanhemmat olivat haltia ja draenei. Eura viihtyy yleensä yksin tutkien rannalla kasvavia kasveja ja sitä, missä ne kasvavat ja kokeilee niiden yhdistelmiä ja tuoksuja. Hän pitää eri seosten teosta ja auttaa joskus vanhaa parantajaisäänsä tekemään vaikkapa rohtoja, kuten esimerkiksi hauenleukaokaasta valmistettua salvaa.

Euran hiukset ovat lyhyet ja pörröiset ja kihartuvat ja väriltään siniharmaat. Eura on kooltaan pieni, noin ikäisekseen, joka johtuu osittain hänen rodustaan(eihän ole ongelma, jos draeneista on osa luonnollisesti lyhyenläntiä? Niillä on se häntäkin...) Hänellä on suuret oranssit silmät ja hän käyttää useimmiten valkoista, kevyttä mekkoa joka ei muutu painavaksi kastuessaan ja sen kanssa on helppo uida. (Älkää yrittäkö ajatella sitä oikeassa elämässä, tämä on fantasia ja olkoon tuo mekko vaikka monikerroksinen. : ))

Euran kaksi muuta muotoa ovat siniharmaa kettu ja vaalea tornipöllö.

Superi: 13-15 -vuotiaat hahmot on yleensä siksi, koska se lienee lähellä pelaajien keskimääräistä ikää ja suunnilleen itsensä ikäisillä on helpompi pelata... Ja kun nää on siinä aikusen ja nuoren välillä, niiden luonteesta voi tehä vaikka minkämoisen. Ei sillä etteikö vanhemmista voisi, mutta yritä tajuta mitä meinaan... : D

Lomakkeesta:

* - Ei saa nauraa : D Halusin vaan tarkentaa, että Eura täyttää pian 18.

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Lainaus:
Roussa:

Superi: 13-15 -vuotiaat hahmot on yleensä siksi, koska se lienee lähellä pelaajien keskimääräistä ikää ja suunnilleen itsensä ikäisillä on helpompi pelata... Ja kun nää on siinä aikusen ja nuoren välillä, niiden luonteesta voi tehä vaikka minkämoisen. Ei sillä etteikö vanhemmista voisi, mutta yritä tajuta mitä meinaan... : D


Tuostahan se tietenkin johtuu. 0-15v hahmoissa on se huono puoli, että niillä ei voi sotia (realistisesti). Ja aloitusviesti:

Lainaus:
Valmistautuminen sotaan on alkanut...

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat