mitä jos Aku Ankka lopetettais?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä mieltä olisitte jos Aku Ankka vaan yhtäkkii lopetettais..... multa loppuis hauskat lukehetket siihen...mutta onneks sitä ei olla lopettamassa :P ...... olis kyll aika tylsää..vai mitä?

Sivut

Kommentit (78)

Vierailija

^näin juuri. mutta miksi lopettaisivat näin tuottoisan ja kuuluisan sarjan tekemisen. Disneyn tunnetuimpia hahmoja ovat juuri Aku Ankka yms. joten heidän maineensa saattaisi laskea. Sitten me fanit voitais tehä oma Aku Ankka ja alkaa myymään sitä, ostaa Disneyltä luvat käyttää heidän ideaansa. Okei nyt menee jo liian pitkälle, tuskin seuraavaan 20 vuoteen lopetetaan lehden valmistusta.

Ja ajatelkaa kuinka harvinaisia ja suosittuja nykyiset lehdet olisivat. Niitä ei valmisteta enään lisää, mitään Aku Ankka lehtiä ei valmistettaisi. Joku tämän vuotinenki maksaisi ehkä jtn. 100 € tai enemmän (: ellei kaikilla nyt olisi omasta takaa.

Vierailija

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ai ei sitä lopetettu viel hups

Vierailija

Tonzy kirjoitti:Kai siinä hetki itkettäisiin.

Joo mut onnex on vanhoi akui ja niitä taskareitakin on satoja mitä en oo lukenu

Vierailija

Jos se lopetettais ni me tehtäis adressi ja vallattais Aku Ankan toimitus ja pakotettais niitä jatkaa!!Ei elämää ilman akkaria!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat