Pelottavin Aku Ankka, minkä ootte ikinä lukenu?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun on se "Nyt on se yö." En muista sarjan nimeä.

Sivut

Kommentit (39)

Vierailija

Hankala sanoa... Enää mikään ei pelota, mutta ehkä nuorempana joku rotan tarina, kun niissä on aika usein jotain kummituksia tai vastaavia. On myös yksi semmoinen tarina, joka oli joskus Aku Ankassa, missä Hessu muuttuu ihmissudeksi ja meinaa tappaa Mikin. Se oli aika pelottavaa, ainakin silloin.

Vierailija

Mielestäni kai Taikatiimalasi. Se oli ensimmäinen Aku Akkani, enkä olut tottunut lukemaan sarjakuvia, joten se tuntui niin jännittävältä.

Vierailija

En muista nimeä, mutta siinä on professorit Eks, Dupleks ja Tripleks. Tarinassa Mikki, hessu ja Polle menevät vanhaan linnaan, jossa on ansoja ja proffat yrittävät tehdä jotain niitten aivoille. Sitten myöhemmin Minni ja Heluna tulevat apuun.

Vierailija

Magic Cape kirjoitti:

mac ducky kirjoitti:Minusta mikään tarina ei ole pelottava.

No ei varsinaisesti minustakaan, mutta Mikki ja Hessu tarina "Rakkauden Puraisu", joka on vampyyritarina, oli aika hyytävä, kun ekan kerran luki.

Joo, kyllä se sarja poikkesi hyytävyydessään aika paljon normi ankkakerronnasta. Teki muhun vaikutuksen eskarilaisena (:-o

Vierailija

Duck Master kirjoitti:Ehdottomasti taskarin 310 (silmät selässä) Kauhujen kartano koska se kaivo juttu siinä oli kammottava!

Oikeassa olet. Samalla pidin siitä tarinasta aika paljon, lisää kauhutarinoita Aku Ankkaan! (Tai taskareihin)

Vierailija

Guido Martinan ja Romano Scarpan "Mustan aaveen arvoitus". Tuli yömyöhään teltassa ensimmäisen kerran luettua. Ei varsinaisesti pelottanut, mutta tunnelma oli jännittynyt.

Vierailija

Hämäyksen Hurrikaani kirjoitti:En muista nimeä, mutta siinä on professorit Eks, Dupleks ja Tripleks. Tarinassa Mikki, hessu ja Polle menevät vanhaan linnaan, jossa on ansoja ja proffat yrittävät tehdä jotain niitten aivoille. Sitten myöhemmin Minni ja Heluna tulevat apuun.

Se oli pelottava siksi, koska piirostyyli oli vanhinta Mikkiä ja olin vielä pieni, kun se luettiin minulle.

Vierailija

on ehdottomasti 'salaliitossa' kauhujen kartano, ja Miguelin käsiala on siinä sarjiksessa sanoinkuvaamattoman osuva!!!!!!!Siinä on kokoajan jotenki jännitystä vaikka tietäis mitä tapahtuu...varsinkin jos on paha tapa lukea yöllä kännykän valossa ullakko yläpuolella...hui!

Vierailija

Marco Rotan Painajaisten laiva oli kaikkein jännin. Siinä Aku ja pojat lähtevät merelle purjeveneellä,ajautuvat myrskyssä laivalle,joka on aavelaiva.

Vierailija

kynsilaukka2 kirjoitti:Se tarina, jossa Roope haaksirikkoutui autiolle saarelle ja siella oli joku ihme ruumis jne.. Tai ei tarina kokonaisuudessaan ollut pelottava, mutta luin yöllä sitä kohtaa, missä Roope löytää sen ruumiin. hrr... Sitten Kauhujen kartano (AATK310), jota sitäkin luin yöllä...

mulla on kauhujen kartano aatk 249???onks se tullu montakin kertaa alle sadan numeron sisällä?tyhmää...

Vierailija

Se tarina, jossa Roope haaksirikkoutui autiolle saarelle ja siella oli joku ihme ruumis jne.. Tai ei tarina kokonaisuudessaan ollut pelottava, mutta luin yöllä sitä kohtaa, missä Roope löytää sen ruumiin. hrr... Sitten Kauhujen kartano (AATK310), jota sitäkin luin yöllä...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat