Kuka on hauskin hahmo?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun mielestä hauskin hahmo on Aku tai Touho. Ehkä Aku on kuitenkin vähän hauskempi. :) :( :)

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Hei,

Touho ja Aku ovat aika hauskoja mutta kuitenkin Aku jyrää Touhon. Touho on minun toiseksi hauskin. Kaikista hauskin Aku Ankka ja Roope Ankka. Te ajattelette ehkä että miten Roope Ankka voi olla muka hauska? No joissakin jaksoissa se on aika hauska esim: "Unohduspillerit" ja paljon muitakin ja vielä yksi "Viemärin viemää".

- R4F4ELL0 4NKK4 = Roope Ankka

Vierailija

Mielestäni hauskin hahmo on Taneli Pulunen, Pulusten suvun tyypillinen edustaja, joka kyselee jatkuvasti. Hahmo on esiintynyt kahdessa tarinassa, toisessa nimellä Lauri Lörppönen.

Hahmo on mielestäni hauskin siksi että kyselyihin on helppo samastua,ja kun kysymykset esittää niinkin ilmeikäs hahmo, on lopputulos mahtava. Aku parka ei vain oikein pidä kyselevästä vieraasta, mutta ei huuda tälle luullen häntä Iineksen järjestämäksi hermokokeeksi. Ehdottomasti komanneksi paras lukemani taskaritarina! (Paras on taskarista Luunelonen se tulevaisuuteen sijoittuva aivan mahtava tarina jossa Roope on päähenkilönä. Toisiksi paras on samassa taskarissa oleva Milla Magia- tarina jossa Milla keksii aineen joka siirtää menneisyyteen sen kanssa kosketuksiin joutuvan esineen)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat