Onko kellään jatko-osaa...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

...lehteen, jossa Roope lähtee etsimään jotain harvinaisuuksia eläintarhaansa ja viimisessä ruudussa tapaa(puna?) täplikkään norsun*+ jos on tai joku muistaa mitä siinä tapahtuu, kertoo, jooko?

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Ei oo. Taitaa muuten olla tuo sarja myös Ankalliskirjasto 3:ssa, jos oikein muistan. Jostain kovakantisesta olen sen lukenut, ja on hyvä sarja.

Vierailija

Pienen etsimisen jälkeen löysin, en ole varma onko tämä se sinun haluamasi.

Miljardin markan norsu(jatkoa viime numerosta)

Vierailija

Miljardin markan norsu (jatkoa viime numerosta)

Roope-setä on luvannut miljardin sille, joka tuo hänelle täplikkään norsun. Eikä siinä vielä kaikki, vaan eläimen kärsän pitää olla kulmikas! Hän on aivan oikein laskenut, että uutinen on valtava palkkiosta toisi lisää kävijöitä hänen eläintarhaansa. Mutta entä jos sellainen norsu löytyykin jostakin? Onnekas Hannu-serkku on parhaimillaan Intiassa....

Vierailija

J.E.M.maaja kirjoitti:Sori, ainoa joka liittyy siihen eläin tarhaan on se yks-sarvis juttu, ja sekään ei oo jatkis(muistaakseni).

No roope+eläintarha-kummajaiset-sarjiksii on paljon esim. telepatu, se ihme lintu jostaa Aasiasta ja paljon muita!!!!!!!mutt tää kyseinen norsu-sarjis kiinnostaa...

Vierailija

sen jatkiksen ekan osan kansi on vihreä ja siinä temmeltää harmaa norsu jolla punaisia pilkkuja...roope ja pojatkin taitaa olla siinä, ei hirveesti taustoja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat