alas italialaiset!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

oletteko huomanneet, että lähes kaikki italialas piirtäjät paitsi romano scarpa ja giorgio gavazzano piirtävät samalla tyylillä. vain 2-italialais piirtäjällä on oma persoonallinen tyylinsä

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Ei niillä todellakaan oo samanlainen tyyli!!Sä et ehkä vaan erota niitä toisistaan,mä ainakin erotan!!Kerroppa kenellä on samanlainen tyyli kuin esim. Lara Molinarilla tai Corrado Mastantuonolla??

Vierailija

Italialaiset on parhaita piirtämään! Kerro paatukakkonen kellä on samanlainen tyyli ku Stefano Intinillä? Paatu2 kerro kellä kaikilla on samanlaiset tyylit piirtää ku Scarpalla?

Vierailija

ei oo kenelläkään samanlaista tyyliä kun marco rotalla ja se on kolmanneksi parasta jälkeä don rosan ja vicarin jälkeen

Vierailija

ankka313 kirjoitti:Ei niillä todellakaan oo samanlainen tyyli!!Sä et ehkä vaan erota niitä toisistaan,mä ainakin erotan!!Kerroppa kenellä on samanlainen tyyli kuin esim. Lara Molinarilla tai Corrado Mastantuonolla??

Totta! Tai Luciano Gattolla.

Vierailija

Niin ja ilman italialaisia ei olisi myöskään,esim,Taikaviittaa,Rankku Kanuunaa,Riita Hanhea,P.T:tä,Kuuno Kaakkuria,Atomiinusta,jne,jne..

Vierailija

Öö, ei todellakaan ole samanlaisia tyylejä, päinvastoin Cavazzano ja Scarpa piirsivät melkein samalla.. ja sitä paitsi, Italialaisia piirtäjiä on kaikkein eniten ja lähes jokainen piirtää omalla, persoonallisella tyylillään, eli jos Italialaiset katoavat niin saataisiin suunnilleen samaa crappia kuin on William van Hornin (yäk!) työt.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat