Fantasia-roolipeli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Päiviä. Kukaan ei kertonut kenen roolipelintekovuoro nyt on joten oletin että ketään ei haittaa jos teen ropeni nyt? Ok? Valittamista? Lukekaa ensin edes tämä viesti.

 

Roolipelin tapahtumapaikkana toimii Varda-niminen maailma (ei, ei kuulosta missään tapauksessa yhtään tutulle!!!), näennäisen kaunis ja rauhallinen paikka jossa kaikki on kunnossa. Todellisuudessa maailmaa kuitenkin hallitsee Erufu-niminen henkiolento, jolla on hallussaan kaikkia elementtejä (tuli, vesi, ilma, maa, varjo/pimeys, pelko, valo, voima, värit, sähkö) hallitseva jalokivi Ame, jonka avulla hän ohjailee lähestulkoon kaikkia. Vuosisatoja sitten Amesta kuitenkin erkani kymmenen pienempää kristallia, joista jokainen hallitsee yhtä elementtiä. Nämä kristallit joista yleisesti puhutaan nimillä Inu levittäytyivät ympäri Vardaa ja jäivät niille sijoilleen, kadoksiin, unohdettuina.

Eräänä päivänä poika nimeltä Kuni löysi maata hallitsevan Inun. Hän selvitti kristallin tarkoituksen ja käyttötavat vuosien vieriessä ja kokosi ympärilleen joukon apureitaan, joiden kanssa hän yrittää löytää kaikki kristallit ja yhdistää ne Yunaiksi, jalokiveksi, joka sekin hallitsee kaikkia elementtejä ja jonka avulla Erufun voittaminen olisi mahdollista.

 

Ja niinhän se vain on että nämä Kunin kumppanit koostuvat roolaajien hahmoista jotka on pieninä ryhminä lähetetty etsimään kukin yhtä Inua. Tai ei oikeastaan, koska hahmo voi hyvin olla myös Erufun puolella ja näin ollen löytää Inut ennen Kunia ja muita ja viedä ne valtialleen Erufulle. (Älkää silti kaikki tehkö pahishahmoja!)

 

Hahmot voivat edustaa seuraavia ryhmiä:

Hyvät:

 

Haltia

Haltiat ovat ikivanha ja viisas kansa, jonka edustajat hallitsevat erityisen hyvin jousiaseet. Haltiat eivät voi kuolla luonnollisin tavoin sairauksiin tai vanhuuteen vaan henkensä heittäminen onnistuu vain menehtymällä jonkun toisen kädestä (aseella tai kuristamalla yms) tahi suruun tukahtumalla. Haltiat ovat rauhaisaaväkeä ja he tulevat hyvin toimeen eläinten kanssa. Huom: haltioilla EI OLE siipiä, uskokaa nyt jo!!! Keijuilla on siivet. Ja haltiat muuten hallitsevat hiukan taikuutta, lähinnä parantavia voimia tjv.

 

Ihminen

Ihmiset ovat ihmisiä, hallitsevat hyvin lähitaisteluaseet kuten miekat. Asuvat epämääräisen kokoisissa kylissä ympäri Vardaa. (Kylistä suurin on Mura, jossa asuu myös ihmisten hallitsija.)

 

Puolituinen/hobitti

Rauhaisa ja vanhaksi elävä kansa joka asuu Laakso-nimisessä paikassa Vardan itäpuolella. Hobitit ovat pituudeltaan noin puolet ihmisestä ja heillä on isot jalat. Silti he ovat ketteriä ja vikkeliä liikkeissään ja osaavat liikkua lähes ääneti. Hobitit elävät mäkien alle rakennetuissa talomaisissa "koloissa" Suurin osa hobiteista INHOAA seikkailuja ja kaikkea niihin liittyvää, mutta poikkeuksia toki on.

 

Kääpiö

Kääpiöt elävät vuoriin louhituissa kaupungeissaan pohjoisessa. He ovat hyvin kestävä kansa joka osaa käyttää monenlaisia aseita, mutta liikkumisessaan nämä lyhyenlännät heput eivät ole kovin ketteriä.

 

Muodonmuuttaja

Olentoja, jotka osaavat muuttaa olomuotoaan eri eläimiksi. (Suunnilleen kolme muotoa.) Muodonmuuttajilla EI OLE ihmis hahmoa tai vastaavaa, he ovat vain eläimiä (jotka voivat olla jokseenkin muuntautuneen näköisiä esim. susi siivillä. Ei kuitenkaan mitään ylivoimaista.) Osaavat kommunikoida ihmisten sun muiden kanssa.

 

Kaikki eläimet

Eläimiä, tulevat juttuun vain haltioiden ja keijujen kanssa, paitsi linnut jotka osaavat puhua myös kääpiöille.

 

Keiju

Keijut ovat pienikokoisia ihmisä joilla on siivet (toisin kuin haltioilla). Keijut osaavat hekin puhua eläimille sekä myös kommunikoivat jotenkin kasvien kanssa. Taistella keijut eivät silti osaa mutta he voivat ottaa myös ihmishahmon jolloin heillä EI OLE siipiä eivätkä he lennä.

 

Vedenväki

Hieman haltian tapainen otus jolla on sinertävä, suomuinen iho ja suuret silmät. Liikkuvat vedessä vaivatta ja hengittävät kiduksilla. Voivat nousta maalle mutta eivät kestä siellä kovin kauan.

 

Pahat olennot:

Langennut haltia

Pahaksi kääntynyt haltia. Muuten kuin tavallinen haltia mutta verenpunaiset silmät ja terävät hampaat.

 

Langennut keiju

ks. langennut haltia mutta vai keijuna

 

Lohikäärme/traakki

Lohikäärmeet tiedätte, traakki on muuten samantapainen kuin louhis mutta liikkuvat kahdella jalalla eivätkä yleensä syökse tulta tai mitään muutakaan. Lohikäärmeet voivat hallita eri elementtejä ja traakit ovat hyviä tuhoamaan kaikkea. Lohikset voivat myös ottaa ihmishahmot, mutta eivät tällöin kykene puhumaan. Kaikkien lohisten/traakkien on oltava koolta apieniä tai keskipieniä, jotta ei olisi epäreiluja. HUOM: hyväksyn YHDEN hyvän lohikäärmeen/traakin, jos joku sellaisen haluaa hahmokseen. Lokset tai traakit voivat olla myös puolueettomia.

 

Langennut vedenhenki

ks. langennut haltia

 

Ihminen

Pahan puolella oleva ihminen

 

Muodonmuuttajat/eläimet

(ks. kohta eläimet ja muodonmuuttajat)

 

Hukka

Sudentapainen otus joka vain on sutta suurempi ja jolla on suuremmat hampaat. Toimii välillä yhteistyössä örkkien kanssa.

 

Örkki

Hyi-olkoon-että-on-ruma-otus, aivan oma lajinsa joka taitaa suunnilleen samat taidot kuin ihmiset, mutta kestävät huonosti päivanvaloa.

 

Hiidet

Kuvittele vaikka örkki joka vain on normaalia limaisempi ja asuu vuoren alla.

 

Peikko

Kaikkihan tietävät mitä peikot ovat?

 

Puolueettomat hahmot (Voi halutessaan valita puolen tai hahmo voi tavoitella vain omaa etuaan)

 

Vampyyri

Sellainen verta imevä ihminen joka välillä lentelee lepakkona

 

Ihmissusi

Ihminen joka muuttuu sudeksi täydenkuun aikaantai jos kokee suuren tunnepuuskan. Ei tule oikein toimeen vampuurien kanssa

 

Maagikko/velho/noita/nekromantikko

Ihminen joka hallitsee jossain määrin yleistaikuutta tai hieman jotain elementtiä. Ei osaa käyttää muita aseita kuin voimiaan kovinkaan hyvin.

 

Erakko

Yksikseen elelevä ihminen joka yleensä hallitsee hyvin parannustaidot ja liikkuu luonnossa loistavasti.

 

Lisää lajeja sun muita saa keksiä jos tahtoo, unohdin varmasti jotain. Hahmoja saa olla niin monta kuin tahtoilee!

 

Kuni on ei-kenenkään hahmo, jolle teen kuitenkin asian selkeyttämiseksi hahmolomakkeen. Kunia ei saa tappaa ilman meikäläisen lupaa! (Kunin lomake toimii samalla esimerkkinä hahmolomakkeelle)

 

Nimi: Kuni

Ikä: nuorehko

Sukupuoli: mies/poika

Puoli: hyvä

Laji: ihminen

Ulkonäkö: lyhyenpuoleinen tyyppi, sotkuiset ruskeat hiukset ja vihreät silmät, pukeutuu milloin mitenkin.

Luonne: rohkea ja melko älykäskin, aika salamyhkäinen tyyppi.

Muuta: osaa käyttää hieman löytämänsä maan Inun voimia. kasvoi orpona, oppi-äitinään muuan vanha nainen joka kuitenkin tapettiin Erufun käskystä. Tuntuu omaavan mystisiä voimia....

 

Oma hahmoni nro. 1

 

Nimi: Erumi

Ikä: ?

Sukupuoli: tyttä/nainen

Puoli: hyvä

Laji: ihminen

Ulkonäkö: kaunis naikkonen, pitkät, ruskeat hiukset ja syvänsiniset silmät. pukeutuu metsänvihreään tunikaan ja beigeihin housuihin. Kaulassa äidiltä saatu pisaranmuotoinen koru.

Luonne: luotettava ja rohkea, joskus kuitenkin tyhmänrohkea. Ystävällinen kaikille jotka ovat hänelle ystävällisiä.

Muuta: ollut Kunin mukana alusta asti ja auttaa tätä kaikin keinoin. Kasvoi isänsä luona äidin kuoltua pian Erumin synnytettyään. Osaa miekkailla hyvin ja kantaa mukanaan leveäteräistä miekkaansa jonka säilässä on tie smitä riimuja.

 

Tässä ropessa pätevät kaikki samat säännöt kuin muissakin ropeissa!

Muistutukseksi vielä miten roolaus tapahtuu: pääaikamuoto imperfekti, kirjoitusmuoto minä- tai kaikkitietävä kertoja. Roolaukset /-merkkien sisään!

 

Mukavia roolaushetkiä kaikille, kertokaa jos satuin unohtamaan jotain! Ja anteeksi kirjoitusvirheet!

 

-Keep calm and roleplay with us-

 

PS. Sain taas kirjoittaa viestin kolmesti, anteeksi kirjoitusvirheet ja jos jotain puuttuu. En ehtinyt tarkistaa viestiä koska oli kiire läettääse. ;D

Sivut

Kommentit (1029)

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Jaksaisinkohan roolata aktiivisti....

 

Nimi: Bobby

Ikä: ???

Sukupuoli: Mies

Puoli: Hyvä

Muodonmuuttaja:  Kolibri (heikko, mutta ruiskuttaa mettä silmään (eivaarallinen)), Piikkejä ampuva, kiipeilytaitoinen piikisika ja Nopeahko, VooDoo krokotiili

Luonne: Kaikkee Hianoo

Muuta Kaikkee hianoo

Tsupikki ;D :3

Vierailija

Nimi: Lewis

Ikä: 15

Sukupuoli: Mies

Puoli: Puolueeton

Heikko ihmissusi

Ulkonäkö: Siniset silmät, ruskea tukka ja käyttää mustaa hupparia

Luonne: Rohkea ja helposti ärsyyntyvä

Muuta: Asuu äitinsä kanssa, isä kuoli auto-onnettomuuteen

Vierailija

.... Luulin tämän olevan itsestäänselvyys, mutta KOSKA TÄMÄ ROOLEPELI SIJOITUU FANTASIAMAAILMAAN JOLLA EI OLE MITÄÄN YHTEYKSIÄ MEIDÄN MAAILMAMME KANSSA, SIELLÄ EI OLE AUTOJA, LENTOKONEITA, KÄSIASEITA TAI YHTÄÄN MITÄÄN MUITAKAAN MODERNEJA LAITTEITA, PISTE!!! POIKKEUKSIA EI OLE!!!!!

 

Anteeksi vain, mutta mitkään modernit laitteet eivät minusta kuulu korkeaan fantasiaan. Ilman niitä on kivempaa.

 

Ja Lewiw, laita vaikka hahmosi ihastumaan johonkinkuhunkin...

 

/Erumi katsoi naista edessään. Tämä oli pitkä ja kaunis ja ystävällien oloinen. Kyseessä oli Meria, Quinewerin haltioiden valtiatar. Kuten tapa kuului, Erumi polvistui ja jäi odottamaan lupaa nousta.

-Ystäväni, Meria sanoi ja katsoi ihmiseen edessään. -Nouse ja kerro minulle tulosi syy. Harvoin päästän ihmisiä luokseni, mutta haluni kuulla Kunista on suuri.

-Kuni, oi valtiaani, Erumi sanoi ja nousi seisomaan. Puhetapa ei todellakaan sopinut hänen suuhunsa ja se takelteli pahasti. -Hän tarvitsee neuvoanne. Mutta hän ei itse päässyt tänne. Vartianne pysäyttivät hänet ja muut ryhmästämme. He ovat kylänne ulkopuolella. En tiedä miksi soitte minun tulla tänne, mutta olen siitä hyvin kiitollinen.

-Meillä on syymme, Meria hymyili ja tarttui vierellään olleeseen paperikääröön. -Kuni tarvitsee vihjeen siitä, missä valon Inu sijaitsee? Haltiat eivät tiedä. Mutta uskon että tämä auttaa...

Meria ojensi käärön Erumille joka kumarsi ja poistui kylästä. Haltiat olivat todellakin ihmeellistä väkeä./

 

Avaus oli sitten siinä. Jospa vain ihmisiä tulisi mukaan.

Yuk7on
Seuraa 
Liittynyt22.3.2012

Nimi: Shrowegan

Ikä: 19

Sukupuoli: Mies

Puoli: Pääasiassa puolueeton, voi joustaa jos palkasta puhutaan. (on siis hyvin ilkeä ja niinkuin paha, mutta toimii itsensä hyväksi.)

Laji: Ihminen

Ulkonäkö: lyhyt, sekaiset tummanruskeat hiukset, siniset silmät, yleensä resuiset vaatteet, pukeutuu aina tummaan.

Luonne: erittäin vaihteleva

Muuta: oli hyvän puolella, mutta alkoikin tavoitella omaa etuaan ja erkani porukasta.

 

Piirrän kuvan kohta.

Hyvää iltaa.

Red Herring
Seuraa 
Liittynyt8.2.2012

Tämähän näyttää jännältä leikiltä. En väitä, että olisi roolipelien pelaamisesta yhtän selvillä, mutta voisin silti yrittää osallistua, (jos jaksan.)

 

Nimi: Ezigen                                     

Ikä: 16

Sukupuoli: Mies

Puoli: Puelueeton (toistaiseksi)

Laji: Ihminen

Ulkonäkö: Pukeutuu aina tummiin ja hihallisiin vaatteisiin, käyttää naamioitumisloitsulla varustettua viittaa (joka on varastettu eräältä kauppiaalta, joka oli todennäköisesti saanut maksaa siitä hyvin korkean hinnan). Ezigen peittää päänsä hupulla ja pitää käsissään käsineitä (nekin todennäköisesti varastettuja kuten oikeastaan kaikki Ezigenin "omaisuus"). Hiukset (jotka ovat aina piilossa) ovat vaaleat ja silmät ovat vaaleansiniset.

Luonne: Ei anna ikinä periksi, on hiljainen ja viihtyy yksin. Ezigen ei myöskään halua ottaa muilta ihmisiltä käskyjä vastaan vaa tekee niin kuin uskoo itse olevan parasta.

Muuta: Ezigen löydettiin orpona kadulta alle vuoden ikäisenä. Hänet laitettiin ensin orpokotiin ja sieltä 12-vuotiaana armeijaan opettelemaan miekkailua, ratsastusta ja muita sotataitoja. Ezigen kehittyi nopeasti taitavaksi miekkailijaksi, mutta karkasi armeijasta 14-vuotiaana tiukan kurin vuoksi. Siitä lähtien hän on kulkenut omillaan, elänyt varastelemalla ja metsästämällä. Miekkailutaitojaan ja fyysistä kuntoa hän on saanut pitää yllä joutuessaan välillä varastelunsa vuoksi kahakoihin sotilaiden kanssa.

 

~Red Herring

https://www.youtube.com/watch?v=UCHVfY2_nL4
Katsokaa opetus videotani siitä, miten saa Youtube suosiota. Tein sen ihan itse.

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Nimi: Nanu.

Ikä: Ei tiedetä, näyttää 27-vuotiaalta.

SP: Mies.

Puoli: Hyvä.

Laji: Haltija, näytää ihmiseltä.

Ulkonäkö: Käyttää kaapua ulkovaatteenaan, muuten hänellä on: Ruskea paita ja vyö, jossa miekka. Mustat housut, kumisaappaat jalassa aina.

¨Luonne: Uhkarohkea.

Muuta: Nanusta ei tiedetä muutakuin, että hänet löydettiin hyljättynä eräästä puunkolosta vauvana, ja kun hän oli jo kasvanut, hänellä huomattiin olevan yliluonnollisia kykyjä. Hänestä pidettiin hyvää huolta, ja eräänä päivänä hän lähti kotoaan.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Vіerailija
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010

Aargh, olen yrittänyt jo puoli tuntia keksiä etunimeä Clarkelle, mutta jostain syystä kaikki Clarket ovat kuuluisia, ja kaikki Clarke plus joku etunimi --yhdistelmät löytää jo Google-haulla…

 

Nimi: William Clarke

Ikä: 15

Sukupuoli: Poika

Puoli: Puolueeton

Laji: Ihminen

Ulkonäkö: Pitkä

Luonne: Erittäin älykäs ihmiseksi.

Muuta: Williamilla on pieni määrä taikavoimia.

 

Eihän säännöissä kielletty sukunimeä…?

Vierailija

Aw, ei voi olla ihminen. Muodonmuuttajat nyt vain eivät voi olla ihmisiä, sorry.

 

Ja ei sukunimeä ole kielletty, Kunilla ja sillä minun hahmollani nyt vain ei satu olemaan sukunimeä tiedossa.

 

Missäköhän koikkelehtivat Lucar, Duci ja Miksu...?

 

Niin juu avausroolaus edellisellä sivulla, ei mikään hääppöinen. Asioiden selostamista myöhemmin, mutta nyt, hyvät ihmiset; Roolaus on alkanut! (mukaan pääsee silti!!!!!!)

duck26
Seuraa 
Liittynyt31.8.2011

Osallistun.

Nimi: Vincent Hereldinpoika

Ikä: Oletettavasti 29

Sukupuoli: Mies

Puoli: Salamurhaaja joten melko puolueeton.

Laji: Haltija, mielenhäiriöinen haltija.

Ulkonäkö: Mustat kiiltävät hiukset viirumaiset silmät, yleensä käyttää hupunkaltaista päähinettä.

Luonne: Hullu

Muuta: Vincent sai nimensä turisteilta, jotka tämä tappoi myöhemmin. Vincent oli hullu jo syntyessään, ilmeisesti johtuen tämän aivokasvaimentapaisesta sairaudesta, joka taialla nujerrettiin, mutta ei kovin tehokkaasti, jotain taikoja omaava Vincent viihtyy eläinten parissa ja siitä kertoo tämän hukannahkainen tunikansa. Tämän oikea haltijanimi on 'Erübére', joka merkitsee taistelijaa.

duck26
Seuraa 
Liittynyt31.8.2011

/Metsässä, synkän laakson tuolla puolen lintujen laulun alla taivalsi yksinäinen kulkija. Kulkija oli Erübére, joka oli yhteiskielellä Vincent. Haltijoiden pitäisi olla yhtä luonnon kanssa tälle oltiin sanottu, mutta tämä vain puuskahti ivallisesti. Vincent kohotti jousipyssyn ja ampui edellä kävelevän miehen, joka kuitenkin jatkoi huutamista ampumisenkin jälkeen.

-Kuin kärpäseen osuisi sadan metrin päästä tappamatta sitä. Vincent nauroi ja juoksi pahasti haavoittuneen uhrin luokse. 

-Mikä on nimesi? Vincent uteli samalla ryövätessään tätä. Mies ei vastannut, yhä uudestaan Vincent toisti kysymystään- tuloksetta, joten tämä päätti käyttää kerrankin taitojaan hyvään, hän katkaisi linnun pään, jonka verellä tämä voiteli miehen haavan kaulassa. Mies alkoi virota, mutta sylkäisi Vincentin kasvoille, jota itseäänkunnioittava haltija ei todellakaan siedä. Mies lähti juoksemaan ja Vincent naurahti ja sanoi.

-Peli on käynnissä!/

Aloitusroolaus.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat