Kyllä Suomalaiset osaa!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Suomessahan tehdään maailman parasta Aku Ankkaa eikä mikään muu maa mahda sille mitään. Mutta pitää muistaa ettei Akkarit tuosta vaan synny. Sen takia ihmettelen miksi Aku Ankan toimitusta ei ole koskaan palkittu mistään hehän ovat alansa huippua. Tuskin me Suomalaiset muuten näin paljon lukisimme jos he eivät olisi hyviä. Sen takia haluasinkin että Aku Ankan toimitus saisi palkinnon tästä hyvästä viihteesä jonka he meille luovat. Siis kiitos siitä

Kommentit (11)

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Brunhilde kirjoitti:

tonixs kirjoitti:Suomessahan luetaan Akkaria eniten maailmassa asukaslukuun suhteutettuna!

totta, siksi suomalaiset lapset osaavatkin lukea maailman parhaiten.. kiitos aku ankan..

Niin,olen samaa mieltä

Vierailija

Kyllä osaa, Korhonenkin on mielestäni yksi parhaimmista käsikirjoittajista, ja Murtosaarikin piirtää melko hyvin. Kiitos suomalaisille!

Vierailija

Suomalaiset piirtäjät/käsikirjoittajat kyllä osaa. Palkinto heille!

Aku Ankan sivusto on niin suosittu, että se menee välillä jumiin, tiedätte varmaan.

Vierailija

Olen verrannut italialaista Paperinoa Aku Ankkaan, ja Aku Ankka vaikuttaa ''ankkamaisemmalta'', vaikken olekaan mikään huippuhyvä italian lukija... Hyvä Akkarin toimitus! :) Kiitos kuuluu kyllä myös varmaan Markku Kivekkäällekin, entiselle toimittajalle, joka muutti kuulemma Akkaria hupaisammaksi.

Vierailija

Onhan heille annettu vuosi tai pari sitten Kielihelmi-palkinto, jossa he ovat luoneet hauskan ja menevän Aku-kielen.Eihän noita toimittajia mitenkään niin paljon mielestäni arvosteta, vaikka olisi kuinka hyvä lehti.Täytyy ottaa myös huomioon Espanjalaiset/Italialaiset, jotka ovat myös aikamoisia Aku-faneja.(Topolinot, ym)Annettiinhan myös Ruotsalais-toimittajillekkin palkinto hauskasta Aku-kielestä.Kyllähän Akua on ylistetty maasta kattoon hauskasta kielestään ihan 90-luvulta asti, joten mielestäni tuo Kielihelmi-palkinto ihan kyllä riittää.Kehuminen käy kiitokseksi mielestäni ihan hyvin.Myös en näe mitään riittävää syytä antaa Kari Korhoselle palkintoa.Kyllähän muissakin maissa on ihan tarpeeksi niitä piirtäjiä, jotka miellyttävät silmää, joten miksiköhän palkinto tulisi tänne,hm?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat