Historia-visailu 5

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä on 5.ketju perinteikkäästä historria-visailusta. Historia-visailu alkoi 29.11.2008.--------

Seuraavaksi säännöt:-----

1. Lunttaaminen on ehdottomasti kielletty Historia-visailussa. (Jos on tilannne, etä lunttaaminen on huomattavaa ja varmaa, tulisi entisen tavoin 4 kuukauden kilpailukielto.)

2. Kysymysten täytyy liittyä todeliseen historiaan.

3. Yhdestä kysyttävästä asiasta voi jakaa vain yhden pisteen. Monen pisteen kysymyksissä kysyttävä useampaa asiaa.

4. Kysymysten koko voi olla 1 - 10 pistettä.

5. Kysymykset eivät saa liittyä suoraan käyttäjiin.

6. Omasta kysymyksestä ei voi itse saada pisteitä.

7. Historia-visailussa voi olla auki vain 1 kysymys kerrallaan.

8. Yksi kysymys voi olla auki enintään 3 vuorokautta.

-----

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Kommentit (5013)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Historia-visailu jatkuu todellakin nyt tässä uudessa ketjussa. Paapoja vastasi aijemmassa ketjussa ennen kuin se ketju lukotettiin.---Paapojan vastaus oli väärin.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Moderaattori sen edelisen ketjun lukotti kuitenkin, en minä. Kun edellinen ketju lukotettiin, niin mun täytyi tehdä uusi ketju, ei voinut muutakaan. Toisena, on tuossa kuitenkin säännnöt tuossa aloitusviestissä ja kerrotaan vieläpä mistä on kyse yms. Sen verran vähän on kuitenkin sääntöjä, ettei niiden selvää saaminen vie vaivaa ja aikaa kovin paljoa. Just halusit että sääntöjä on vähemmän, jotta ne olis selkeät jne. Ankkaetsivän vastaus inuiiteista on väärin. Tarkoitit kysymyksellä "Kuka löysi Kanadan?" sitä, että kuka eurooppalainen.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei kysymyksessä mainittu mitään "eurooppalaisesta"... Mielenkiintoista toimintaa kyllä modeilta, että vaikka ollaan täysin tietoisia nykyisestä bugista, niin siltikin lukotetaan oikeastaan ilman syytä (500 sivun raja on käytännössä suuntaa-antava ja peruja vanhoilta sivuilta, joilla pitkät ketjut alkoivat temppuilla)... Ja Kristoffer Kolumbus taisi löytää Pohjois-Amerikan, en muista mihin hän rantautui joten vastaan hänet.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kristoffer Kolumbus on väärä vastaus. Ainakin kun puhutaan nimenomaan Kanadasta.---Niin ja topicit lukotetaan sivuston yleisen ja nykyisen käytännön mukaan 500sivun jälkeen riippumatta oliko teknisiä ongelmia topicissa tai ei.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tyhmä käytäntö, mielestäni olisi voinut katsoa hiukan nykyistä tilannettakin ja tehdä sen pohjalta ratkaisun. Mitä sitten vaikka meneekin muutaman sivun yli. Ja muita ei nyt tule mieleen kuin Francis Drake (etunimen oikeinkirjoitus saattaa olla puutteellinen).

Fort Tripla
Seuraa 
Liittynyt5.4.2010

Tunnetuimmat eurooppalaiset löytöretkeilijät ovat pyörineet vähän muualla päin maailmaa kuin Kanadassa. Siksi veikkaankin sellaista henkilöä kuin ranskalainen Jacques Cartier, jonka tiedän tutkineen Kanadaa ainakin jossain vaiheessa löytöretkillään. Mutta oliko ensimmäinen eurooppalainen, sitä en osaa sanoa varmasti.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat