Valtiopeli 6.2

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Valtiopeli 6 jostain kumman syystä lukotettiin, jatkamme tässä ketjussa siitä mihin edellisessä jäätiin.

Tervetuloa Valtiopeliin, akuankka.fi:n alkuperäiseen valtioroolaustopiciin!

Pelaaminen tapahtuu näin:

Luot virtuaalisen valtion täyttämällä alla olevan lomakkeen. Tämän jälkeen voit lähes vapaasti päättää valtiosi tekosista. Voit esimerkiksi järjestää vaaleja, urheilukilpailuja, luoda liittoja joihin muut maat voivat osallistua, rakennella maasi infrastruktuuria ja luoda maallesi ikimuistoisia merkkihenkilöitä - hyvässä tai pahassa.

Lomakkeeseen voit laittaa seuraavat tiedot, kaikki eivät ole pakollisia mutta oletus on, että suurin osa olisi täytetty:

Valtion nimi:
Asukasluku:
Päämies:
Hallitseva puolue & hallintomuoto:
Vientituotteet:
Erityiset tuontituotteet:
Pääkaupunki & muita suuria kaupunkeja:
Sijainti:
Muita tietoja:
Armeija:

Huomioi kuitenkin, että asukasluvun maksimikoko on 800 miljoonaa ja armeijan sotilaiden määrä 25 miljoonaa.    Valtiopeli sijoittuu vuoden 2013 Maa-planeetan rinnakkaisulottuvuuteen, eli maantiede on täsmälleen samanlainen kuin todellisuudessa, mutta todellisia maita kuten Suomi, ei ole virallisesti olemassa. Lisäksi teknologia ja aseet ovat kehitykseltään samalla tasolla kuin nyt todellisuudessa, yliluonnollisuudet ovat pannassa.    Tärkein sääntö on järjen käyttö ja tappelemaan ei tarvitse tulla, eli tavoitteena olisi, että kaikilla on hauskaa.  

Tässä vielä linkit kaikkiin edellisiin Valtiopeleihin:

Valtioroolipeli:https://www.akuankka.fi/keskustelu/56264/ketju/valtioroolipeli

Valtiopeli 2:
https://www.akuankka.fi/keskustelu/56465/ketju/valtiopeli_2

Valtiopeli 3:
https://www.akuankka.fi/keskustelu/56539/ketju/valtiopeli_3

Valtiopeli 4.3:
https://www.akuankka.fi/keskustelu/56668/ketju/valtiopeli_4_3

Valtiopeli 5:
http://www.akuankka.fi/keskustelu/56780/ketju/valtiopeli_5

Valtiopeli 6:

http://www.akuankka.fi/keskustelu/57090/ketju/valtiopeli_6

katso myös Valtiopeli-foorumi - valtiopeli.palstani.com!

Hyviä pelihetkiä!

-Arska

Sivut

Kommentit (4997)

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Iski vastaa Birandan hyökkäykseen hieman myöhässä mutta ehtii aiheuttaa suurta tuhoa ja ajaa vihollisen takaisin merelle. 

Jörgen Muskeli, 92-vuotias nykyisin, joka on yhä hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea hänen aivonsa pelaavat moiteetta, ylennetään väliaikaisesti Arskalan sotavoimien ylimmäksi kenraaliksi, jolla on käytännössä kaikki valta käytössä. Iskiläisiä tämä kammoksuttaa, koska Muskeli on erittäin kokenut sotataktikko.

Iskin joukkojen johtohenkilö, Syssensiss, on hänkin päässyt jo miehen ikään mutta on kuitenkin tällaisissa tilanteissa varsin kokematon.

-Arska-

DRosaFani
Seuraa 
Liittynyt20.2.2012

Birandan tankit rynnivät Iskin eturintaman läpi, ja Lentävät sissit saapuvat perässä.

Laivasto lataa pitkän matkan tykkejä ja laukaisee ne kohti Iskin laivastoa. 20 % menee ohi, mutta yksi sukellusvene uppoaa.

AJRästä laukaistaan (tavallisia) ohjuksia Iskin pääkaupunkiin.

Herseman
Seuraa 
Liittynyt26.10.2012
Tuopp1

Luulen, että se lukittiin koska siellä oli rasistisia viestejä. Esim. Hersen.

Aivopesu vaikuttaa

-----------------------------------------------------------------

Kellerian joukot etenevät vaivatta irl Viron alueella Iskin johdon huomion keskittyessä Arskalaan.

 

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

[[Yksi asia mihin olen kiinnittänyt huomiota: sodan syttyessä ammutaan ohjukset pääkaupunkiin ja that's it....]]

Kaikkien arvelujen vastaisesti myös Iskillä on käytössään ohjuksia. Se kertoo saaneensa ne eräältä nimeltämainitsemattomalta taholta, jolla on yhteyksiä myös muiden valtioiden armeijoihin. 

Jörgen Muskeli vetää Arskalan joukot pois Iskistä väliaikaisesti. Niille kerrotaan uusi toimintasuunnitelma ja muutaman päivän kuluttua he ovat palanneet taistelutantereelle.

-a-r-s-k-a-

Herseman
Seuraa 
Liittynyt26.10.2012

Etelämaa(eli Viro), niinkuin Arskala/Iski sitä kutsuu, on nyt kokonaan Kellerian joukkojen vallassa. Vastarinta on ollut suurinta alueen itäosassa, jossa kellerialaistappiot olivat 45.000 miestä. Iskiltä kuoli miehiä Itä-Etelämaan taistelussa likipitäen samanverran, mutta Iskin sotilaat perääntyivät pois Etelämaasta.

Herseman
Seuraa 
Liittynyt26.10.2012

[[Luulin Viron olleen Iskin aluetta, ei sitten. Muista toki että Viro on erittäin lähellä irl Pietaria, jonka paikalla oletan olevan Iskin tärkeä, ellei peräti pääkaupunki.]]

Etelämaahan siirretään 300.000 sotilasta vakiinnuttamaan aluetta kellerialaishallinnon alle.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kaikessa hiljaisuudessa hengissä olevat 120 000 Iskiläistä alkavat siirtyä irl uralille ja muualle kauemmas. He täyttävät suurimmat kaupunkinsa isoilla ja pienillä pommeilla. Kun viholliset hyökkäävät uudestaan, he jäävät ihmettelemään missä kaikki ovat. Tällöin viimeinen kaupunkiin jäänyt, Syssensissin oikea käsi Matti painaa nappia ja arvaattekin mitä tapahtuu. 

Samassa noin 20 000 Iskilästä sotilasta ryntää kaupunkiin antamaan kyytiä lopuillekin vihollisilleen. Sitten he poistuvat katsomatta taakseen.

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

[[Herse, laittaisitko linkin karttaan?]]

 

Lakritsan sota-alukset rantautuvat lähelle Iskiä. Muut sotilaat lähestyvät Iskin rajaa.

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

Tuoppi
Seuraa 
Liittynyt30.7.2013

Lakritsan joukot saapuvat Iskiläiseen kaupunkiin. Yhtäkkiä kuuluu PUM-PUM ja 2 000 sotilasta kuolee. Loput juhlivat Iskin perääntymistä ja valloittavat Iskin

"Kamalaa olla näin sivistymätön" -Aku Ankka

Herseman
Seuraa 
Liittynyt26.10.2012

[[Ae: Instawinnauksen makua, etten sanoisi. Tuoppi: ei ole tallessa, uploadaan myöhemmin uudestaan]]

Kellerian armeijasta 5.000 miestä tulee perässä, tutkimaan rauniokaupunkia. Näky on suorastaan kuvottava: verta virtaa lammikoissa tuhkan ja pölyn seassa, sieltä täältä paljastuu kellerialaissotilaiden ja iskiläissiviilien tavaroita, ja ruumiita. Nopeasti käy selväksi, että ennen hyökkäystä kaikkia siviilejä ei ehditty evakuoida.

Herseman
Seuraa 
Liittynyt26.10.2012

Kaupungista löytyy hyvin paljon säilykkeitä, aseita, ja muuta tarpeellista. Totuus käy hyvin nopeasti selville: Iskiläiset ovat pää kolmantenta jalkana paenneet jättäen kaiken taakseensa. Paenneet olivat suureksi osaksi sotilaita, ja moni siviili jäi kaupunkiin. Kaupunki räjäytettiin, siviilit ja kelleerisotilaat sen mukana.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat