Kuka muu keräilee Ankkalinnan hahmojen nimiä, kuvia ja tietoja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minä ainakin keräilen sellaiseen vihkoon Ankkalinnan asukkaiden nimiä, kuvia ja tietoja. Nopeasti muistellen siellä on piirretty kuva Karhukoplasta, Lehdestä kopioitu mustavalkoinen kuva Taikaviitasta ja Milla Magiasta tulostettu kuva.

Kommentit (13)

Vierailija

Senakoira kirjoitti:

Ankraaja kirjoitti:Hyvä idea! Alankin tästä keräillä.

Mukavaa, jos saat tästä uuden harrastuksen! Onnea keräilyyn! Oma vinkkini on: Osta iso ja monisivuinen ruutuvihko. Kerää tietoja eri hahmoista esimerkiksi Akupediasta, ja kopioi lehdistä kuvia (monista). Voit myös piirtää kuvia esim. Galleriasta löytyvän piirustuskoulun avulla.

Kirjoitin vahingossa Ankkapediasta.

Vierailija

No mä en, mut tein koulussa sellasen esitelmän Carl Barksin elämästä, tuotannosta ja kaikesta oleellisesta. Lopputulos oli vaivaset 10 sivua. Muuten en oo kyl keränny tietoo mut kiitti kysymäst. :o)

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:En kyllä tee noin. Päähän jää tiedot ilman lunttilappujakin.

Heh, niin jää. Hauskaa tämä puuha silti on, voi piirtää kuvia ja kerätä tietoja esimerkiksi Akupediasta! Suosittelen lämpimästi, jos kiinnostaa!

Vierailija

Ankraaja kirjoitti:Hyvä idea! Alankin tästä keräillä.

Mukavaa, jos saat tästä uuden harrastuksen! Onnea keräilyyn! Oma vinkkini on: Osta iso ja monisivuinen ruutuvihko. Kerää tietoja eri hahmoista esimerkiksi Ankkapediasta, ja kopioi lehdistä kuvia (monista). Voit myös piirtää kuvia esim. Galleriasta löytyvän piirustuskoulun avulla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat