Off-Topic 7

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012
Rosa4tehwin
Tämä on yleispätevä jutustelutopicci aiheeseen kun aiheeseen. Kun juttuhan menee niin, että jokaisesta pikkuasiasta EI TARVITSE tehdä omaa topicciaan!! Tänne voi siis pistää asiaa asioista, mistä ei kannata tehdä omaa topicciaan. Myös muuta ylesitä jutustelua voi aivan hyvin harjoittaa, mutta ei chattailymuodossa, vaan rakentavaa keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä.

 

Hiidenkirnu
Aihe on siis vapaa, mutta viestien on oltava tasoltaan kuten missä tahansa muissakin topiceissa. Chat-tyylinen viestittely ei siis ole suotavaa tai sallittua.

 

Linkki edelliseen Offiin:

 

http://www.akuankka.fi/keskustelu/56341/ketju/off_topic_6

 

_wonderlust_
Eikä sitten mitään "eka/toka/kolmas/n:s viesti/sivu!" -viestejä, vaan ihan asiaa heti ensimetreiltä lähtien.

 

 

Sivut

Kommentit (5003)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Haluan vielä korostaa sitä, että me modet kyllä seuraamme keskusteluja silloinkin kun emme kirjoita viestejä. Esimerkiksi eilen olin sivuilla noin kuuden aikaan ja panin merkille, että Offissa oli kutakuinkin kolme sivua vielä tulossa ennen 500 sivun rajapyykkiä. Nykyisen yleisen aktiivisuustason perusteella oletin, että määrä ei täyty vielä illan aikana, ja palasin takaisin vasta kymmenen jälkeen. Tässä vaiheessa Offissa oli ehditty vaihtelevan tasoisin viestein täyttää puuttuvat sivut odottamattoman nopeasti ja lisäksi ihmetelty, mihin modet ovat kadonneet ja kuinka käyttäjien pitäisi jo ottaa homma omiin käsiin. Ymmärtäisin keskustelun, jos aikaa olisi mennyt esimerkiksi lähes viikko, mutta että muutama hassu tunti?

Kehottaisinkin siis keräämään hiukan sitä malttia ja muistamaan muutaman tärkeän seikan: modet päivystävät sivuilla "näkymättöminä" silloinkin, kun eivät syystä tai toisesta kirjoita, uuden topicin raja 500 sivua ei ole täysin kiveen hakattu, vaan saattaa joustaa hieman tarvittaessa (kyseessä on enemmänkin suuntaviiva kuin tarkka raja), ja että modet tekevät uuden Offin, jotta vanha saadaan saman tien lukkoon eikä keskustelu elä samanaikaisesti sekä uudessa että vanhassa topicissa. Voitte myös kuvitella mitä tapahtuu, kun kymmenkunta käyttäjää päättää samalla hetkellä tehdä uuden Offin.

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

Uusi topic, uudet kujeet...!

On huojentava kuulla, että te todella seuraatte näitä ns. 'kuolleita' sivujamme. Yritämme todellakin itse tehdä kaikenlaisia tapahtumia yms.

Tänään koulua 12, jes! Sen jälkeen musiikkitunti, eikä tarvi ollenkaan lukea kokeisiin... Unelmat ovat täyttyneet!

Huomenna alkaa taas Pistepotin uusi kausi :)

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Laskin tässä että offi 6 oli liki 12 kuukautta vanha lukotettaessaan. Aika jännää. 

Koitetaanpas palata taas perinteiseen "päiväkirjamuotoiseen viestiin". Tänään meillä on koulussa helppo päivä. Ekana tunti salibandyä (jee jee) sitten kaksi tuntia teknistä, ja lopuksi vielä tunti matikkaa. (Meidän matikanopettaja on tosin aivan hirveä ja sattumoisin sama tyyppi on luokanvalvojamme -.-) En kuitenkaan olisi tänään halunnut herätä vielä näin aikasin. 

Hyvää päivää kaikille toivottaa,

Valdonado

 

Kivaa tietää, että Modet ovat hereillä. Jos viitsitte, niin olisi kiva jos kävisitkö kertomassa oman mielipiteenne tuolla Pelastetaan AA.fi-topicissa. Kiitos. :)

FinKing13
Seuraa 
Liittynyt26.10.2013

Mitenköhän nopeasti tällä kertaa tehdään uusi offi?

No mutta ok, Modet heräsivät päiväuniltaan ja voimme jatkaa 7. offilla. Ja tosiaan Modet käykää "Pelastetaan akuankka.fi" ja "Pelastetaan aa.fi-adressi" -nimiset topicit. ;)

FinKing13
Seuraa 
Liittynyt26.10.2013
LäPä7*

Uusi topic, uudet kujeet...!

On huojentava kuulla, että te todella seuraatte näitä ns. 'kuolleita' sivujamme. Yritämme todellakin itse tehdä kaikenlaisia tapahtumia yms.

Tänään koulua 12, jes! Sen jälkeen musiikkitunti, eikä tarvi ollenkaan lukea kokeisiin... Unelmat ovat täyttyneet!

Huomenna alkaa taas Pistepotin uusi kausi :)

Mullakin on tänään 12-päivä. ;D

Ja tulin taas salaisella (:D) "I´m Back" -teemalla takaisin Totuuden torviin. :D

Vіerailija
Seuraa 
Liittynyt29.4.2010

Kappas,  uusi Offi.  Vihaan torstaita. Ensimmäiset viisi tuntia ovat vielä ihan siedettäviä, mutta sitten meillä on jkaksi tuntia liikuntaa... Lisäksi minulla on vielä harrastus. Koulun jälkeen bvapaata aikaa jää vajaa neljä tuntia. Tämä on varmaan lyhin viesti tähän asti, mutta puhelimwla kappalejaot ei toimi kunnolla.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Mutta vielä jännempää on että minullakin on tänään 2 tuntia liikuntaa.

Lainaus:
Valdo: Laskin tässä että offi 6 oli liki 12 kuukautta vanha lukotettaessaan. Aika jännää.
Kuudes offihan tehtiin juuri ennen vuodenvaihdetta, 31.12.2012, joten offi oli noin 10 ja puoli vuotta vanha.

Kappas, molemmissa lainauksissa on sana jännä. Aika jännää.

Ennen tänne tuli 0-1 viestiä aamussa, mutta tänään jo ? viestiä. Tapahtuman suunnittelu näköjään tuo tänne jo kaikki käyttäjät. Jännää.

- Jännää -

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Jos ihmettelette tuota kysymysmerkkiä niin tässä olisi...

Kysymysmerkin tarina

Luku 1
Olipa kerran Aku Ankka-sivusto ja siellä käyttäjä nimeltä Daniel10. Daniel kirjoitti viestiä. Tarkemmin sanottuna kohtaa "ennen tänne tuli 0-1 viestiä aamussa mutta tänään jo..." Mutta hän ei muistanut montako *Din din dyyyy*

Luku 2
Daniel ei laskenut vielä viestimäärää, vaan jatkoi kirjoittamista. Hän laittoi luvun tilalle kysymysmerkin, ja ajatteli että laskisi viestimäärän sitten kun viesti on kirjoitettu. Hän kirjoitti vielä loppuun "- Jännää -". Mutta...

Luku 3
Hän unohti kirjoittaa lukumäärän, ja lähetti viestin. Sitten hän muisti, että piti laskea se viestien määrä. *Din din dyyyy* uudestaan.

LOPPU

Uusimmille käyttäjille: Tuo oli tuota minun perussekoiluani, että ei tarvitse hätääntyä että olisin tärähtänyt.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Tulin vain sanomaan, että jee, kirjoitin viestin uuden off-topicin ensimmäiselle sivulle!!!111

Daniel10
Kuudes offihan tehtiin juuri ennen vuodenvaihdetta, 31.12.2012, joten offi oli noin 10 ja puoli vuotta vanha.
10 ja puoli vuotta? Ei se muistaakseni ihan niin iäkäs kuitenkaan ollut...

Päädyttiin sitten toiseen paikkaan, missä olikin rauhallisempaa. HKI-Vantaan lentoasemallehan kun Suomen ensimmäinen Stabucks avattiin, niin sinnehän oli myös ekoina päivinä "hirvittävät" jonot. Näin ainakin muistelisin...
Minä kun luulin, että Starbucks löytyy Helsinki-Vantaalla vain airside-puolelta, jostakin kaukolentojen alueelta. Näemmä niitä kahviloita onkin ko. lentoasemalla kaksi, joista toinen on sitten kakkosterminaalin saapuvien aulassa. Eipä kyllä tullut huomattua, kun toukokuussa viimeksi kävin Helsinki-Vantaalla.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Onneksi Toke kirjoitti tuonne Offin ensimäiselle sivulle sen 10.viestin avausviestinjälkeen, jolloin vältyin oman viestin päätyvän tuolle sivulle. Kuinkahan monta kertaa olen kirjjoittanut uuden Offin 1.sivulle. Muistaakseni edellisellä kerralla kyllä kirjoitin. Kenellähän lienee tuossa ennätys, onko kukaan kirjoittanut jokaisen Off-Topicin 1.sivulle?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Hopolainen
Seuraa 
Liittynyt23.11.2009

Kvetha Fricäya.

Huhhuijjaa, jokos se seitsemäs offi on ilmestynyt? No hyvä.

Eli tänään oli taas hyvin, hyvin ärsyttävä normaali torstai. Se johtui siitä, että torstai on pisin päivä, jolloin on ärsyttävimmät aineet, tänään oli kaksi koetta (itselläni), ja kaikkea muuta. Nyt koneella, mutta seitsemäksi täytyy mennä harkkoihin.

Atra gülai un ilian tauthr ono un atra ono waíse sköliro frá rauthr!

-T@ikis

"Why do we fight?
To protect home, and family.
To preserve balance, and bring... harmony.

For my kind, the true question is:
What is worth fighting for?"
-Chen Stormstout

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat