Minni Hiiri

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tietääkö kukaan mitään Minnin perheestä? Pidättekö Minnistä?

Kommentit (13)

Vierailija

Tai oikeestaan mul ei oo siit mitään tietoo mut kopsasin ton tuolt wikipediast.

Minni Hiiri on kuvitteellinen hahmo, joka esiintyy Disney-sarjakuvissa ja piirretyissä elokuvissa. Minni on Mikki Hiiren tyttöystävä. Minnin oikea etunimi on Minerva. Minnie (alkuperäinen nimi) on vain lempinimi. Nimi sopii suomennokseenkin. Minerva-nimi on paljastettu vuoden 1942 sanomalehtisarjakuvassa, eikä sen jälkeen sitä ole edes mainittu.

Mikin ja Minnin ensiesiintyminen oli samassa elokuvassa, vuoden 1928 Plane Crazyssä. Siinä Mikki yritti lähennellä Minniä joka pani hanttiin ja hyppäsi koneesta pikkuhousut laskuvarjonaan. Myöhemmin Minnin rooli on ollut sankarin tyttöystävä ja seikkailusarjakuvissa taas lähinnä pelastettavan osassa. Ilman Mikkiä Minni tosin esiintyi jo 1940-luvulla Pluto-koiran ja Figaro-kissan omissa lyhytpiirretyissä.

Omia lyhytpiirrettyjään Minni sai vasta vuonna 1999 Akun tehdas -piirrossarjassa. Minnillä on myös kaksi harvinaista veljentyttöä, Tytti ja Titti

Vierailija

Minni on vähän samanlainen kuin Iines, molempien poikaystävät Mikki ja Aku on välillä vähän kiireisiä ja unohtavat jotkut treffit. Minni oli kyllä ennen Iinestä. Tää on muuten mun 150:nes viesti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat