Mitä parannettavaa Aku Ankka lehdessä olisi? Kertokaa mielipiteenne ja keskustelkaa niistä!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minun mielestäni Akun pitäisi olla jonkin verran paksumpi ja siinä pitäisi olla enemmän taikaviittaa sekä enemmän Carl Barksin klassikko tarinoita.

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

munkin mielestä akkari vois olla jonkin verran paksumpi. nyt sen lukee yhessä päivässä , olisi kivempaa jos olisi enemmän lukemista. = )

Vierailija

pitäis olla joka kerta 52 sivunen erikois numerot ois 82 sivusii joka toisessa numerossa jatkosarjoja ja enemmän rosaa!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Enemmän Barksin klassikoita, enemmän jatkosarjoja ja erityisesti kolmeosaisia. Murryn ja Gottfredsonin Mikki seikkailuja, voitaisiin julkasita jatkosarjoina. Rosaa voisi tulla enemmän kuin yksi tarina vuodessa.

Vierailija

jonttuli kirjoitti:pitäis olla joka kerta 52 sivunen erikois numerot ois 82 sivusii joka toisessa numerossa jatkosarjoja ja enemmän rosaa!!!!!!!!!!!!!!!!

No noi oli hyviä ideoita!!!

Vierailija

Olisi hyvä jos se olisi tuplasti paksumpi ja hinta pysyisi samana:), ja mainokset takaa pois. Mielestäni olisi kiva, jos Akkari olisi ihan normaali, mutta joka lehdessä olisi yksi klassikko/toivesarja, joka toisi lehteen lisälukemista ja täytettä. Nykyinen Akkari kun on niin ohut.

Vierailija

Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä että se voisi olla paksumpi ja siinä vois olla enemmän esim. Carl Barksia ja Don Rosaa.

Vierailija

no tavallisen lehden paksuus vois olla 50-60 sivuu ja erikoislehdet vois olla 80-90 sivuu ja enemmän Barksia ja Don rosaa ja enemmän yks sivusii tarinoit

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat