Putous AA.fi 2

Seuraa 
Liittynyt14.5.2011

Kauan kauan sitten (jotain puoli vuotta) täällä Aku Ankan nettisivuilla oli oma Putous. Kisaa juonsi Daniel10, mutta kaikki vaihtuu aikanaan, kiin kuin oikeassakin Putouksessa. Näinpä uutta Putousta juontaa minä, GULLE!

Tulikoe:

Putous AA.fi:ssä on aluksi tulikoe. Tulikokeessa minä annan teille tehtävän. Tulikoetta saa tehdä vain sen päivän ajan, kun se on annettu. Kun Tulikoe on päättynyt, kilpailijat äänestävät, kuka suoriutui tehtävästä parhaiten. Äänestyksen voittaja saa immuniteetin.

Kansan päätös:

Kilpailijat äänestävät jonkun muun kuin immuniteetin saajan näytön paikkaan.

Näytön paikka:

Annan näytön paikkaan joutuvalle tehtävän.

 

Ja kierroksen lopuksi kisaamme aina sketsihahmoilla. Kierroksia toistuu niin monta kertaa, että vain yksi sketsihahmo on enää jäljellä pudotusten jälkeen.

 

Kilpailuun saa ilmoittautua vapaasti. Kuitenkin kisaan otetaan vain 12 kilpailijaa. Jos ilmoittautujia on liikaa, aloitetaan 12 huumorintajuisimman äänestys. Nyt kaikki siis ilmoittautumaan!

Kuka tietää?

Sivut

Kommentit (274)

GULLE
Seuraa 
Liittynyt14.5.2011

Olemme saaneet kasaan jo minimimäärän, eli 8 osallistujaa, mutta iomoittautumisaika jatkuu vielä huomiselle kello viiteen. Sen jälkeen mahdollinen kahdentoista huumorintajuisimman äänestys. Sen jälkeen alkaa tulikoe, mutta koska se tulee todennäköisesti myöhään, on sen tekemiseen aikaa vielä ylihuominenkin.

Kuka tietää?

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Melko lyhyt ilmoittautumisaika... Mutta en pane vastaan, jos tarpeeksi osallistujia tulee...

 

Annan pari hyvää vinkkiä hieman "kokeneempana" juontajana. 

 

1. Suunnittele kaikki etuajassa

2. Kirjaa aina tullut äänisuoraan johonkin muistioon tms. Lopussa niiden katsominen on tuskaista

3. Kirjoita selkeät ohjeistukset

4. Sketsihahmoille sellainen kaavake (nimi, ikä yms.) joilla ilmoittaudutaan. Kannattaa katsoa malli jostakin aikaisemmasta Putouksesta.

5. Katso tehtävä malleja vanhoista Putouksista.

Tsupikki ;D :3

CubicGum
Seuraa 
Liittynyt23.6.2012

Mutta hahmot jäävät huomattavasti kaukaisemmiksi. Paras vaihtoehto on, että laadit molemmat (kopioit jonkun kauden lomakkeen) ja sitten laadit mielenkiintoisia kysymyksiä.

Tsupikki ;D :3

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat