Pistepotti 3.0

Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Edellinen topic ehti olla olemassa vain vähän yli vuoden verran kun se valtaisen suosion johdosta tuli tiensä päähän kunnioitettavan 476 sivun palveluksen jälkeen. Nyt on aika jälleen kääntää uusi lehti tämän massiiviseksi paisuneen kilpailun historiassa - tässä on Pistepotti 3.0!

Vanhoja kausia pääset selailemaan kahdesta ensimmäisestä topicista alla olevien linkkien kautta.

Pistepotti (kaudet 1-68): http://www.akuankka.fi/keskustelu/33481/pistepotti

Pistepotti 2.0 (kaudet 69-99): http://www.akuankka.fi/keskustelu/40176/pistepotti_20

Mikä on Pistepotti?

Pistepotti on tuuriin perustuva kilpailu, jossa yksinkertaisimmillaan kilpailijat arvaavat sovitun määrän numeroita sovitulta väliltä (esim. 20 numeroa väliltä 1-100) ja saavat joka päivä yhden pisteen yhdestä oikeasta numerosta eli numerosta, joka löytyy myös päivän arvotuista oikeista numeroista. Kun sovittu määrä kierroksia on käyty, eniten pisteitä kerännyt kilpailija voittaa kyseisen kauden. Kunkin kauden kymmenen parasta saavat lisäksi ranking-pisteitä (lisätietoa alempana).

Tärkein ennätyksistä on kaikkien aikojen paras tulos, joka tämän topicin tekohetkellä on 11 oikein ja sen on ensimmäisenä saavuttanut Tuoppi 30. maaliskuuta 2014 kauden 81 neljännellä kierroksella. 

Sivut

Kommentit (5034)

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Ja nyt se sitten tulee. Luvassa on uuden topicin alkajaisiksi historian massiivisin ohjeviesti, jossa on luettavaa hieman pitemmäksikin aikaa kuin pariksi minuutiksi. Tärkeintä on kuitenkin löytää yhteenveto -osio, johon on summattu kaikki erilaiset numerot, jotka kautta varten on ilmoittautuessa arvattava.

 

Pistepotti C - Sadas näytös - Ilmoittautuminen

 

Johdanto

 

Vaikea sitä on todeksi uskoa. Pian tulee täyteen neljä vuotta Pistepottia, mutta se ei ole saavutus eikä mikään kun verrataan siihen, mikä on käsillä juuri nyt. Kuten kauden nimestä ja roomalaisesta järjestysluvustakin voidaan päätellä, haamuraja on saavutettu: tämä todella on Pistepotin SADAS kausi. Kyllä, luit oikein. Sadas.

 

Tätä historiallista virstanpylvästä juhlistetaan semmoisin menoin, että mitään vastaavaa ei Pistepotissa tulla enää milloinkaan tämän jälkeen näkemään. Tämä megalomaaninen juhlakausi nimittäin kestää kuukauden. Koko joulukuun. Kausi siis alkaa 1. joulukuuta ja voittaja selviää 31. joulukuuta, yhteensä 31 kierrosta siis. Tämä on siten myös selvästi kaikkien aikojen pisin kausi enkä usko, että tätä ennätystä tullaan ikinä rikkomaan.

 

Tämä hurja matka on puettu valtavan teatterinäytelmän muotoon ja se on jaettu seitsemään näytökseen (act), jotka jakautuvat kohtauksiin (kierrokset). Jokaista näytöstä varten arvataan omat numerot ja jokaisen näytöksen kulku on erilainen. Kokonaisuus ratkaisee sen, kuka on tämän kaikista suurimman kauden voittaja.

 

Se, mikä tekee tästä kaudesta myös hyvin erikoisen, on kilpailijoiden jako ryhmiin. Ryhmät eivät ole joukkueita, eivätkä ne kisaa toisiaan vastaan. Sen sijaan kilpailijat ryhmän sisällä kilpailevat toisiaan vastaan niin, että muiden ryhmien tapahtumat eivät vaikuta toisiin ryhmiin mitenkään. Ryhmät ovat siis kuin erillisiä kilpailuita, sillä kunkin ryhmän sisällä on oma pistetilanne. Kauden edetessä ryhmiä muunnellaan ja yhdistellään kunnes lopulta kaikki palaavat yhteen joukkoon.

 

Alla on tarkemmat selostukset kunkin näytöksen kulusta. Tärkeimmät asiat (millaiset numerot tulee arvata) on summattu ohjeviestin lopussa olevaan yhteenvetoon.

 

Act I: Prologue

 

Ensimmäinen näytös sisältää kolme kohtausta ja se käydään 1.-3. joulukuuta. Tätä näytöstä varten jokainen kilpailijoista arvaa 30 numeroa väliltä 1-150

 

Kilpailijat arvotaan neljään ryhmään, jotka ovat näyttelijät, orkesteri, tekninen tiimi ja yleisö. Rooli ei vaikuta kauden kulkuun muuta kuin siten, että saman roolin saaneet ovat samassa ryhmässä kilpailemassa toisiaan vastaan. Ryhmien koko pyritään pitämään mahdollisimman tasaisena, mutta mikäli kilpailijoiden lukumäärä ei ole neljällä jaollinen, joihinkin ryhmiin tulee yksi jäsen enemmän kuin toisiin.

 

Näytöksen jokaisessa kohtauksessa (kierroksella) arvotaan myös kaksi spesiaalinumeroa, jotka ovat tuplausnumero ja puolitusnumero, jotka nimiensä mukaisesti tuplaavat tai puolittavat päivän tuloksen. Mikäli kilpailija saa molemmat kerralla, ne kumoavat toisensa. Spesiaalinumeroita ei arvata erikseen, vaan ne täytyy löytyä varsinaisista arvatuista numeroista aktivoituakseen.

 

Kun kaikki kolme kohtausta on käyty läpi, jokaisen ryhmän paras saa 5 lisäpistettä ja toiseksi tullut 2,5 lisäpistettä. Tasatilanteessa kaikki ko. sijalla olevat saavat lisäpisteet.

 

Act II: Beginning

 

Toinen näytös sisältää viisi kohtausta ja se käydään 4.-8. joulukuuta. Kilpailijat arvaavat tätä näytöstä varten perussysteemin numerot eli 20 numeroa väliltä 1-100.

 

Samat neljä ryhmää jatkavat, mutta pisteet nollataan (vanhat pisteet kuitenkin säilyvät kokonaispisteissä).

 

Toinen näytös jäljittelee legendaarista Pistepotin ensimmäistä kautta ja on hyvin yksinkertainen. Yhdestä oikeasta numerosta saa yhden pisteen ja lisäksi joka kierros arvotaan yksi kolmen pisteen bonusnumero.

 

Viiden kohtauksen jälkeen jokaisen ryhmän paras saa 7,5 lisäpistettä, toiseksi paras 5 lisäpistettä ja kolmanneksi paras 2,5 lisäpistettä. Tasatilanteessa kaikki ko. sijalla olevat saavat lisäpisteet. Tämän jälkeen toisen näytöksen pisteet ja lisäpisteet lisätään kokonaispisteisiin.

 

Act III: Nostalgia

 

Kolmas näytös sisältää kahdeksan kohtausta ja se käydään 9.-16. joulukuuta. Tätä näytöstä varten kilpailijat arvaavat jälleen perussysteemin numerot eli 20 numeroa väliltä 1-100, mutta kyseessä täytyy olla eri numerot kuin toisessa näytöksessä ja niiden tulee olla jonkin kaavan mukaiset (esim. peräkkäiset numerot, kertotaulut, alkuluvut jne.). Korkeintaan kahta eri kaavaa on sallittua käyttää samoissa numeroissa (esim. ensin 10 alkulukua ja sitten 91-100).

 

Kolmannessa näytöksessä kilpailijat jaetaan uudelleen kolmeen ryhmään - pääosanäyttelijät, sivuosanäyttelijät ja kuoro - täysin satunnaisesti arpomalla. Lisäksi pisteet nollataan jälleen.

 

Jokainen kohtaus on erilainen siten, että jokaisella kierroksella "uusitaan" yksi vanha Pistepotti-kausi, eli toisin sanoen tehdään jostain ennestään tutusta kaudesta yhden kierroksen versio. Mukana voi siis olla kaikkea mitä Pistepotissa on koskaan ollut spesiaalinumeroista strategisiin siirtoihin ja ties mihin saakka. Se, mitä kausia milläkin kierroksilla uusitaan, paljastetaan vasta toisen näytöksen viimeisessä kohtauksessa.

 

Kun kaikki kahdeksan nostalgista kohtausta on suoritettu, kunkin ryhmän paras saa 10 lisäpistettä, toiseksi paras 7,5 lisäpistettä, kolmanneksi paras 5 lisäpistettä ja neljänneksi paras 2,5 lisäpistettä. Tasatilanteissa kaikki ko. sijalla olevat saavat lisäpisteet. Tämän jälkeen kaikki kolmannen näytöksen pisteet sekä lisäpisteet lisätään kokonaispisteisiin.

 

Act IV: Rivalry

 

Neljäs näytös sisältää kuusi kohtausta ja se käydään 17.-22. joulukuuta. Tätä näytöstä varten kilpailijat arvaavat 25 numeroa väliltä 1-125. Tämän lisäksi arvataan myös sivupistepotti eli 10 numeroa väliltä 1-50. Kummatkin numerot pysyvät samoina läpi näytöksen, eli niitä ei saa vaihtaa missään vaiheessa.

 

Kilpailijat jaetaan nyt kahteen ryhmään - sankarit ja konnat - täysin arpomalla. Pisteet nollataan jälleen kerran. Tämän jälkeen kummankin ryhmän sisällä tehdään jako kahteen joukkueeseen ja nämä joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan. Syntyy siis kaksi erillistä kahden joukkueen välistä kamppailua, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

 

Joukkueet taistelevat toisiaan vastaan erään vanhan joukkuekauden uudistetussa uusintaversiossa. Kyseistä kautta ei nähdä yhden kierroksen uusintana kolmannessa näytöksessä, vaan sille omistetaan koko neljäs näytös.

 

Te kilpailijat saatte 3-4 vaihtoehdosta äänestää, mikä on se joukkuekausi, jonka uudistettu uusinta nähdään kolmantena näytöksenä. Äänestys suoritetaan kolmannen näytöksen aikana ja vaihtoehdot julkaistaan myös silloin.

 

Näytöksen lopuksi kummankin ryhmän paras kilpailija saa 12 lisäpistettä, toiseksi paras 9 lisäpistettä, kolmanneksi paras 6 lisäpistettä, neljänneksi paras 3 lisäpistettä ja viidenneksi paras yhden lisäpisteen. Tasatilanteessa kaikki ko. sijalla olevat saavat lisäpisteet. Tämän jälkeen neljännen näytöksen pisteet ja lisäpisteet lisätään kokonaispisteisiin.

 

Act V: Feast

 

Viides näytös sisältää kolme kohtausta ja se käydään 23.-25. joulukuuta. Tätä näytöstä varten kilpailijat arvaavat 100 numeroa väliltä 1-500. Näiden numeroiden tulee kuitenkin olla yksi peräkkäisten numeroiden sarja (esim. 65-164).

 

Kilpailijat yhdistetään nyt yhdeksi isoksi porukaksi ja samalla pisteet jälleen nollataan.

 

Viides näytös juhlistaa sekä joulua että Pistepotin 4-vuotissyntymäpäivää, joka on 25. joulukuuta. Ensimmäisessä kohtauksessa (23.12) kilpailijat saavat neljäsosan oikeista numeroistaan pisteinä, toisessa kohtauksessa (24.12) puolet ja kolmannessa kohtauksessa (25.12) yhden pisteen per oikea numero.

 

Näytöksen lopuksi sen seitsemän parasta palkitaan lisäpisteillä parhaimmasta alkaen seuraavalla tavalla: 15p, 12p, 10p, 8p, 5p, 3p, 1p. Tasatilanteessa kaikki ko. sijalla olevat saavat lisäpisteet. Tämän jälkeen viidennen näytöksen pisteet ja lisäpisteet lisätään kokonaispisteisiin.

 

Act VI: Climax

 

Kuudes näytös sisältää viisi kohtausta ja se käydään 26.-30. joulukuuta. Tätä näytöstä varten kilpailijat arvaavat yhden numeron väliltä 1-25Pisteet nollataan jälleen näytöksen alussa.

 

Joka kohtauksessa arvotaan yksi oikea numero ja kilpailija menettää niin monta pistettä kuin hänen arvaamallaan numerolla ja oikealla numerolla on eroa. Pisteet menevät siis pakkasen puolelle kaikilla.

 

Mikäli kilpailija arvaa numeron täysin oikein, hän saa palkinnoksi antaa viisi miinuspistettä haluamalleen toiselle kilpailijalle.

 

Näytöksen lopuksi sen kymmenen parasta (eli vähiten pakkasella olevaa) saavat kukin puolet miinuspisteistään anteeksi. Tämän jälkeen miinuspisteet lisätään kokonaispisteisiin, eli kokonaispisteet vähenevät miinuspisteiden verran.

 

Act VII: Finale

 

Seitsemäs ja viimeinen näytös sisältää vain yhden kohtauksen, joka päättää suurimman show'n Pistepotin historiassa. Tämä kohtaus käydään 31. joulukuuta ja sitä varten jokainen kilpailija arvaa 1000 numeroa väliltä 1-5000. Kyllä, luit oikein: tuhat numeroa.

 

Helpotusta kuitenkin tuo se, että nuo tuhat numeroa arvataan viidessä 200 peräkkäisen numeron paketissa. Toisin sanoen yksi esimerkki arvatuista numeroista voisi olla vaikkapa seuraava: 261-460, 1222-1421, 2001-2200, 3890-4189 ja 4801-5000.

 

Tässä suuressa finaalissa arvotaan siis 1000 oikeaa numeroa myös ja niiden mukaan lasketaan oikeat numerot normaalilla tavalla.

 

Lopuksi tulosten perusteella kilpailijat jaetaan kolmeen ryhmään: A-, B- ja C-luokka. A-luokkaan pääsevät viisi parhaan tuloksen saanutta ja heidän kokonaispisteensä 1,30-kertaistetaan. B-luokkaan pääsevät sijoille 6-12 tuloksissa sijoittuneet ja heidän kokonaispisteensä 1,20-kertaistetaan. C-luokkaan pääsevät kaikki loput ja heidän kokonaispisteensä 1,10-kertaistetaan.

 

Tämän jälkeen kokonaispisteet kertovat koko suuren sadannen kauden lopputulokset.

 

Yhteenveto

 

Joten nyt kun sitten ilmoittaudut mukaan tälle kaikkien aikojen massiivisimmalle kaudelle (ja luonnollisesti ilmoittaudut, siitähän ei keskustella), ilmoittautumisviestistäsi tulee löytyä seuraavat asiat:

 

1) Act I: 30 numeroa väliltä 1-150

2) Act II: 20 numeroa väliltä 1-100

3) Act III: 20 numeroa väliltä 1-100 jonkin kaavan mukaan (ei samat kuin Act II:ssa, korkeintaan kaksi eri kaavaa)

4) Act IV: 25 numeroa väliltä 1-125 (perusnumerot) ja 10 numeroa väliltä 1-50 (sivupistepotti)

5) Act V: 100 peräkkäistä numeroa väliltä 1-500

6) Act VI: 1 numero väliltä 1-25

7) Act VII: 5 x 200 peräkkäistä numeroa väliltä 1-5000

8) Kaikkien numeroiden tulee olla järjestyksessä pienimmästä isoimpaan

9) Kaikkien numeroiden tulee olla selvästi erillään toisistaan, jotta järjestäjälle ei ole epäselvää, mitkä numerot kuuluvat mihinkin näytökseen

10) Pyri välttämään identtisiä numeroita muiden kilpailijoiden kanssa (poislukien Act VI)

 

Kaikkien eri numeroiden tulee löytyä yhdestä ja samasta viestistä, poikkeuksia ei tämän suhteen tehdä.

 

Sadas kausi siis alkaa maanantaina 1. joulukuuta oli kilpailijoita ilmoittautunut mikä määrä hyvänsä. Kahdeksan päivää aikaa ilmoittautua, joten älä missään tapauksessa missaa tätä, sillä sitä missausta tulet katumaan pitkään. Tällaista kautta ei tule enää koskaan uudelleen, vain kerran voi olla sadas kausi. Kaikki siis ehdottomasti mukaan, niin uudet tulokkaat kuin vanhat konkaritkin!

CottonJoel
Seuraa 
Liittynyt12.5.2011

Kiitos Touhis6 ja Aku Vankkis. Nyt minä ymmärrän.

Act I:den numerot:

2,

5,

9,

12,

22,

27,

29,

30,

34,

37,

41,

48,

55,

59,

64,

68,

70,

76,

77,

87,

91,

99,

105,

110,

123,

128,

136,

141,

145,

150.

Act II:den numerot:

1,

9,

10,

17,

18,

25,

32,

39,

40,

48,

53,

58,

61,

69,

73,

78,

82,

89,

94,

98.

Act III:men numerot: (Kahden kertotaulu.)

4,

8,

10,

16,

22,

28,

36,

40,

44,

46,

50,

58,

62,

66,

70,

78,

82,

88,

94,

98.

Act IV:jän numerot:

1,

5,

8,

11,

18,

19,

20,

23,

27,

31,

36,

37,

43,

44,

46,

55,

56,

57,

75,

88,

89,

100,

108,

111,

124.

Sivupistepotin numerot:

3,

7,

10,

19,

24,

28,

37,

41,

49,

50.

Act V:den numerot:

123-222.

Act VI:den numero:

16.

Act VII:män numerot:

99-298,

300-499,

764-963,

2002-2221,

3890-4089.

Pidän kivoista asioista.

Töh
Seuraa 
Liittynyt8.4.2014

CottonJoel: Jos ymmärsin oikein, kaikkien kohtausten numerot pitää laittaa nyt ainakin, jos ymmärsin tämän oikein.

Lainaus:
Vankkis: Kaikkien eri numeroiden tulee löytyä yhdestä ja samasta viestistä, poikkeuksia ei tämän suhteen tehdä.

Laitan omat numeroni kunhan saan tähän varmistuksen.

Ei

Ton Roza
Seuraa 
Liittynyt19.11.2010

1) Act I:

1

4

14

19

22

28

32

35

43

47

54

56

58

67

70

78

85

87

100

123

132

134

135

142

145

148

149

150

2) Act II:

1

2

11

12

21

22

31

32

41

42

51

52

61

62

71

72

81

82

91

92

3) Act III:

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

4) Act IV:

1

14

15

22

30

34

36

46

57

70

78

81

86

89

100

104

109

110

118

120

121

122

123

124

125

&

1

15

22

23

26

30

35

38

41

45

5) Act V:

324-423

6) Act VI:

13

7) Act VII:

3-202

420-619

1000-1199

3045-3244

4801-5000

//: Käyttäkää siihen ilmoittautumiseen aikaa, ei se mitään maksa, vaikka ette ehdikään heti ensimmäisellä minuutilla ilmoittautumaan.

On se hurja. On se hurja kaveri.

Sienilapsi
Seuraa 
Liittynyt7.2.2013

Jee sadas kausi, hypehype.

Act I

1

3

9

16

23

29

32

37

50

54

58

64

67

78

81

89

90

100

105

109

111

114

118

124

130

137

139

141

148

150

Act II

12-16

37-41

63-67

81-85

Act III

Kaavana neljän kertotaulu

4

8

12

16

20

24

28

32

36

40

44

48

52

56

60

64

68

72

76

80

Act IV

20-24

49-53

78-82

94-98

113-117

Sivupistepotti:

7

13

19

21

25

29

34

39

45

48

Act V

231-330

Act VI

17

Act VII

666-865

1998-2197

2703-2902

3561-3760

4620-4819

Sienilapsi sienestää sieniä sienimetsässä sienenmuotoisella sienikorilla.

Keisari Siika
Seuraa 
Liittynyt23.11.2014

Sieni pls veit mun kaavan, uutta viestiä en puhelimella kyllä kirjoita, voitko vaihtaa

I:

31-60

II:

1-20

III:

kaavana 3,5 kertotaulu pyöristettynä ylöspäin

4

7

11

14

18

21

25

28

32

35

39

42

46

49

53

56

60

63

67

70

IV:

26-50

3-12

V:

144-243

VI:

4

VII:

144-343

1444-1643

2444-2643

3444-3643

4444-4643

//:ffuuu puhelinta

///: no otetaan sit uus kaava

blöö

Muumi Ankka
Seuraa 
Liittynyt5.11.2013

Jooh Mukana!

Act 1 Numerot: 71-100

Act ll Numerot: 51-70

Act lll Numerot: 

5

10

15

20

25

30

35

40

45

50

55

60

65

70

75

80

85

90

95

100

Act lV Numerot: Perus: 101-125 Sivupotti: 21-30

Act V Numerot: 301-400

Act Vl Numerot: 19

Act Vll Numerot: 

1-200

801-1000

2201-2400

3401-3600

4601-4800

Muokkaan mmyöhemmin jos meni jotain väärin. :)

Kirjoitin tämän viestin åpuhelimella ~Qwhlrt 2013

LäPä7*
Seuraa 
Liittynyt1.11.2010

1): 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 51, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105, 109, 112, 119, 125, 131, 133, 140, 150

2): 1-20

3): 62, 64, 66, 68, 70, 72, 74, 76, 78, 80, 82, 84, 86, 88, 90, 92, 94, 96, 98, 100

4): 101-125 & 41-50

5): 1-100

6): 7

7): 1-200, 801-1000, 1901-2100, 3001-3200, 4801-5000

Töh
Seuraa 
Liittynyt8.4.2014

1st Act: 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

42

56

72

78

81

85

89

100

115

149

2nd Act:

21

24

33

36

42

45

49

51

53

56

61

68

69

73

75

76

81

89

94

100

3rd Act:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

4th Act:

101-125 (päänumerot)

40-49

5th Act:

321-420

6th Act:

13

7th Act:

1-200

420-609

1000-1199

2550-2749

4600-4799

//Numerot korjattu :D

///Uudelleen korjattu, hitsi olenpa vielä matikkaluokalla :|

////Ja lisää korjauksia

/////NYT PITÄISI OLLA KAIKKI VIRHEET KORJATTU!

//////Kuudes korjaus facepalmit minulle. Mutta nyt kaikki pitäisi olla kunnossa.

Ei

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

En ihan ymmärrä, miksi joillakin on niin hirvittävä kiire ilmoittautua, että se täytyy tehdä puhelimella. Uskokaa pois, numeroiden tarkistaminen on monin verroin helpompaa kun ne ovat allekkain. Tässä on kahdeksan päivää aikaa ilmoittautua, siinä ajassa melko varmasti ehtii saada aikaiseksi selkeän ilmoittautumisviestin.

Touhis on tosiaan oikeassa, eli kaikkien osioiden numerot samaan viestiin, ei mitään sinne tänne ripottelua.

Roza, sulta puuttuu sivupistepotti neljännestä näytöksestä.

Ja Touhikselle vielä siitä laskutaidosta, nimittäin sulla on lähes jokaisessa osiossa liikaa numeroita. 40-50 on 11 numeroa, 320-420 on 101 numeroa, 420-620 on 201 numeroa..... ei tuollaisilla kyllä osallistua voi.

Keisari Siika
Seuraa 
Liittynyt23.11.2014
Aku Vankkis

En ihan ymmärrä, miksi joillakin on niin hirvittävä kiire ilmoittautua, että se täytyy tehdä puhelimella. Uskokaa pois, numeroiden tarkistaminen on monin verroin helpompaa kun ne ovat allekkain. Tässä on kahdeksan päivää aikaa ilmoittautua, siinä ajassa melko varmasti ehtii saada aikaiseksi selkeän ilmoittautumisviestin.

Touhis on tosiaan oikeassa, eli kaikkien osioiden numerot samaan viestiin, ei mitään sinne tänne ripottelua.

Roza, sulta puuttuu sivupistepotti neljännestä näytöksestä.

puhelimella ihan vaan siks koska ip ban

ja ne oli allekkain mut puhelin bugasi

blöö

Härscka
Seuraa 
Liittynyt19.11.2014

Act I:

1-10

22

27

34

45

56

77

79

83

90

99

101

106

113

117

123

128

135

139

141

149

Act II

1-10

17

25

34

56

59

61

65

68

70

84

Act III

Kaavana viiden kertotaulu + 99 sadan korvikkeena

5

10

15

20

25

30

35

40

45

50

55

60

65

70

75

80

85

90

95

99

Act IV

Perusnumerot:

5-19

25

27

39

56

72

89

99

101

134

148

Sivunumerot:

2

5

8

11

12

17

21

23

26

28

Act V

25-124

Act VI

20

Act VII

249-448

1249-1448

2249-2448

3249-3448

4249-4448

 /Korjattu

Deabruarekin bat ezarri da 1411 edo 1412 jaio Ala urteko River Santuko orrian. Erregeak israeldarren baten ondoren He izeneko eta dirua zor zuen haur bati.

Ganducka
Seuraa 
Liittynyt26.7.2014

Act I: 59-78, 101-110

Act II: 

5

9

12

19

20

27

29

33

34

50

51

53

54

59

66

69

70

88

90

99

Act III: (kaavana luvut, joissa ei ole yhtään i-kirjainta)

3

4

8

9

10

34

38

40

43

44

48

49

83

88

89

90

93

94

98

99

Act IV:

(perusnumerot) 84-108

(sivupistepotti) 13-22

Act V:

398-497

Act VI:

16

Act VII:

467-566, 589-688, 1002-1201, 2001-2200, 4789-4988

Tässä on allekirjoitus. En keksinyt mitä kirjoittaa siihen.

Aku Vankkis
Seuraa 
Liittynyt9.7.2008

Härscka: Sama ongelma kuin Touhiksella oli ennen korjausta, eli useassa osiossa on liikaa numeroita. Jos laitetaan peräkkäiset numerot esim. 40-49, niin luonnollisesti myös se ensimmäinen numero lasketaan yhdeksi, eli tuossa on siis 10 numeroa huolimatta siitä että noiden kahden luvun erotus on vain 9. Tarkistetaan vaikka: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49. Takuunvarmasti 10 numeroa.

Sen sijaan jos laitetaan 10-20 koska niiden välinen erotus on 10, tulee virhe, koska kun ensimmäinenkin numero luonnollisesti lasketaan, tuossa on 11 numeroa.

Toisin sanoen sulla on siis liikaa numeroita osioissa 4, 5 ja 7. Tämän lisäksi ekassa osiossa on peräti 10 numeroa liikaa. Nämä siis ehdottomasti korjaukseen mitä pikimmiten.

Sivut

Thread has been locked.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat