Taskareiden Roope-setä-tarinan juoni tyypillisimmillään?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Read the headline.

Kommentit (12)

Vierailija

TupuHupuLupu97 kirjoitti:Hä??? Mitä tähä keskusteluu pitäis laittaa.

Pitäis kirjottaa lyhyesti juoni joka toistuu usein näissä tarinoissa.

Vierailija

mac ducky kirjoitti:No useimmat uudet tarinat ovat aika samanlaisia.

Niin on. Aina Roope kilpailee jonkun kanssa, tai sitten on joku seikkailu.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Esimerkki: Roope kävelee miljardöörikerholle ja näkee siellä Kroisoksen ja sitten Roope ja Kroisos alkavat kisailla kumpi on rikkaampi.

Esimerkki 2: Roope kulee/näkee että jossakin on aarre ja Roope lähtee Akun ja poikien kanssa metsästämään sitä.

Vierailija

Aina melkein se on sellainen kun Roope saa vihiä jostai aarteesta ja pyytää näin ollen Akua ja poikia mukaan, ja velkoihin vedoten ne ovat joutuvat lähtemään Roopen matkaan, etenkin Aku hyvin vastentahtoisesti. Jokakerta joko Pennonen tai Karhukopla vakoilee Roopea, mutta lopulta Roope vetää pitemmän korren.

Vierailija

Esimerkki 2: Roope kulee/näkee että jossakin on aarre ja Roope lähtee Akun ja poikien kanssa metsästämään sitä.Tää AKUHULLU97:kan esittämä on tosi yleinen!!!

Vierailija

AKUHULLU97 kirjoitti:Esimerkki: Roope kävelee miljardöörikerholle ja näkee siellä Kroisoksen ja sitten Roope ja Kroisos alkavat kisailla kumpi on rikkaampi.

Esimerkki 2: Roope kulee/näkee että jossakin on aarre ja Roope lähtee Akun ja poikien kanssa metsästämään sitä.

Tuollaisia ne yleensä on.

Vierailija

Eräs esimerkki: Roope menee miljardööriklubille ja Kroisos alkaa ilkkumaan Roopelle, ja haastaa hänet hakemaan jotain jostain kaukaa\ tekevät kilpailun jossa on tarkoitus löytää jokin esine ennen toista.

Vierailija

Bambi on oikeassa. Ne, jotka ovat paljon taskareita lukeneet, voivat todeta, että kun on lukenut yhden uuden Roope-tarinan, on lukenut ne kaikki. Valitettavasti vanhpjen ideoiden muutteleminen on nykyään aku-maailmassa yleistä: esim. Aku Ankka -lehden kansikuvissa on harvoin jotakin todella uusia ideoita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat