onko hannu ällöttävä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

EHDOTTOMASTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?

Sivut

Kommentit (49)

Kammoli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2008

Olette oikeassa Mikko M ja Frodo95. Kaikkein eniten minua ärsyttää se että Aku voittaa Hannun huijauksella! En ymmärrä mikä kaikilla on hannua vastaan.

Hannu sentään pelaa useimmissa jaksoissa reilua peliä. Hannulla on hyvä onni ja ehkä vähän kerskaileva luonne mutta ei hän voi luonteelleen mitään. Hannu on mielestäni mahtava hahmo.

Vierailija

Hannu on välillä ärsyttävä ja välillä ällöttävä riippuen tekijästä. Samaten Aku, mutta vahvistettuna. Hannu nääs luotiin sellaiseksi kuin se nykyään on. Siihen pitää siis suhtautua huumorilla. Hannu on kuitenkin hahmona täysin tahaton luonteeseensa. Hän on sattumalta onnekas ja kaikki ovat vain hänelle kateellisia. Oikeassa elämässä sellainen sekoaisi, jos täysin tahattoman onnen takia kaikki vihaisivat. Hannu pärjää vain siksi, koska on luonteeltaan sellainen kuin on. Jos Hannu osoittaisi viattomuutta, maailman paino murskaisi hänet alleen. Tämän logiikan mukaan Hannu on siis melko väärinymmärretty ja joutuu olemaan ärsyttävä vain, koska on joutunut pärjäämään omillaan. Jos Hannun ja Akun luonteiden varjopuolia punnittaisiin, he olisivat melko tasoissa. Kukin näkee asiat eri tavalla. Hannuun suhtaudutaan paheksuvasti silloinkin, kun tämä ei ole tehnyt mitään pahaa, mutta kaikki eivät näin tee. Ärsyttävyys on myös tilannekohtaista ja yksilöstä kiinni koskien toki muitakin hahmoja. Ja kaikesta voi aina syyttää tekijöitä, jotka päättävät hahmojen silloisen olemuksen.

Vierailija

Aku Ankan taskukirja kirjoitti:Hannua ei voi sanoa ällättöväksi. Hän kyllä kerskailee ja on oma hyväinen, mutta ei ällöttävä.

Niin on ärsyttävä mutta ällöttäva???

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat