ei niin rehdit.......

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ärsyttääkö teitä sellaiset jotka tekevät uusia viestiketjuja joissa vain kehutaan itseä tai joissa lukee vain "jee" "wuhuu" tai on vain jotain hymiöitä

Kommentit (9)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Todellakin. Semmoisten sellaisia lähettelevien pitäisi saada porttari. Jos haluaa kasvattaa viestimäärää keinolla millä hyvänsä tämä ei ole oikea paikka.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Todellakin. Semmoisten sellaisia lähettelevien pitäisi saada porttari. Jos haluaa kasvattaa viestimäärää keinolla millä hyvänsä tämä ei ole oikea paikka.

Niin, se on tosi ärsyttävää! Säännöissäkin lukee ettei saa olla vain yhtä sanaa viestissä ja jos on pakko viestimäärää kasvattaa, niin voisivat jaksaa laittaa siihen edes pari sanaa ja asiallisen mielipiteen.

Vierailija

Ne, jotka tekevät niin haluavat vain lisää viestejä Ankkaprofiiliinsa. Toivottavasti tämä tyhmyys loppuu ja viestien kerääjät saavat porttikiellon.(viestien kerääjillä tarkoitan niitä jotka kirjoittavat turhia viestejä.)

Vierailija

joo siis niinkuin hymiö keskusteluissa jotkut "kokeilevat" toimisiko joku aivan älytön jonka ne tietää että se ei toimi esin joku (j=* tosi älytöntä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat