Mistä aku ankan suosio johtuu suomessa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

täällä suomessahan aku ankka on suositumpi kun missään muualla

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

No, yksinkertaisin syy on, että Akuun on helppo samaistua.Vaikka minä, tyyneyden perikuva, löydänkin joskus itsestäni malttamattomuutta, ja kiukkuisuutta.Ja Akuhan on malttamaton, äreä, ja joskus jopa hieman ilkeäkin.Mielestäni hauska Aku-kieli houkuttaa vanhempia faneja lukemaan Akuja, ja monen lapsen piirrustuksista löytyy tyypillisen amerikkalaisia vesiposteja, ja Aku Ankan postilaatikon näköisiä postilaatikoita.Eli vaikutteita Akusta on saatu myös nuorempienkin keskuudessa.

Aku Ankka ilmestyy myös ekaluokkalaisille ilmaiseksi ensimmäisenä koulupäivänä, lukemisen opettelemiseksi.Myös usealta perheeltä saattaa löytyä Aku Ankan lyhytpiirrettyjä.En ehkä tuon selvemmin osaa määrittää.Mutta itseäni ainakin huvittavat Aku Ankalliset vertaukset tosi-elämässä.ns.Ruotsalaiset ovat Hannu Hanhia,(jääkiekossa)kun jääkiekossa on Tupu-Hupu-Lupu-ykköshyökkäysketju.

Mutta minua on alkanut ärsyttää, kun Wikipedia yrittää salata Akun housuttomuus-jupakan Suomessa väittämällä sitä "urbaanilegendaksi".Arkh!

Vierailija

teräspekoni kirjoitti:Suomalaisen on helpompi samastua luuseriin kuin johonkin hannuhanheen koska siitä tulee vaan kateelliseksi.

ite oot luuseri.Aku Ankka on parhaimpia sarjakuvia Suomessa.

Vierailija

Aku Ankka on suomalaisten kanssa enemmän samanlainen kuin esim. Mikki Hiiri, joka on amerikkalaisten suosikkihahmo.

Vierailija

Yhdyn edellisiin. Suomalaiset eivät ole Hannu Hanheja. Se voi johtua myös piirtäjistä, käsikirjoittajista, ja näistä sivuista. Hyvät sananvalinnat yleensä ovat myös paikallaan. Siitäkin, jos on ruvennut vain lukemaan Aku Ankkaa, ja katsonut onko se hyvä.

Vierailija

N0 B0DY kirjoitti:Selvää syytä ei varmaankaan ole, mutta ehkä suomalaiset pitävät enemmän sarjakuvista kuin muut maat

Niin enpä osaa sanoa vastausta.

Vierailija

Hmmm... tätä pitäisi miettiä pidempään. Sen verran vaikea kysymys. Ehkä siksi, koska Aku Ankassa oleva huumori sopii hyvin yhteen suomalaisten huumorin kanssa

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tästä haanuhanheudesta tulikin mieleen, että jospa Ruotsissa pitäisikin alkaa julkaista omaa Hannu Hanhi -lehteä, jossa Hannu olisi pääosissa. Jos kerta suomalaisten on helppo samaistua epäonnekkaaseen Akuun, olisi ruotsalaisten kai helppo samaistua onnekkaaseen Hannuun!! :) Heitä (ruotsalaisiahan) sanotaan jo valmiiksi hannuhanhiksi... :) heh, vitsi vitsinä (ei millään pahalla siis)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Siihen saattaa olla useita eri syitä ihmisestä riippuen. Juuri epäonnisuus saattaa olla kuitenkin suurin syy. Ihmisistä on hauska lukea jostakin, jolla menee paljon huonommin kuin itsellä. Se piristää, jos menee vähän huonommin. Lisäksi useimmistä ihmisistä on hauskaa, jos jollekin käy ''huonosti'' jossakin sarjakuvassa tai komediassa. Tosielämässäkin toiselle saatetaan nauraa, jos hän esim. kaatuu. Kuten sanottua Akuun on helppo myös samaistua.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat