Aku Ankka -lehdissä ja -taskukirjoissa liian vähän urheilua?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, kysyisin sitä, että kuinka moni on kanssani samaa mieltä otsikkona olevasta asiasta. Itsehän harrastan jalkapalloa ja olen muutenkin melko hyvä monissa urheilulajeissa, kuten yleisurheilussa ja ammunnassa. Näiden asioiden takia haluaisinkin nähdä enemmän urheilua Akkareissa. Ilahduin kun näin Saksipotku -taskukirjassa jalkapalloaiheisen kannen ja tämän viikon Aku Ankka -lehdessä oli myös jalkapalloon liittyvä kansikuva, mutta nämäkin johtuvat EM-kisoista. Mutta ei tässä kummempaa, heittäkäähän kommenttia siitä, että haluaisitteko urheilua lisää Akkareihin.

Sivut

Kommentit (36)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joo kyllähän se niin on, että sitä on melko vähän Aku Ankassa ja Taskukirjoissa. Mutta sitä onkin sitten jalkapallon EM- ja MM-kisojen kynnyksellä ilmestyvissä jalkapallo-albumeissa sitäkin enemmän. Jalkapallo onkin ainoa laji varmaan, jota kaikki piirtäjät osaavat kunnolla piirtää, sillä esim. Vicarin kotimaassa Chilessä ei paljon voi jääkiekkoa pelata jne joten hän tuskin on luontevin piirtämään kunnon jääkiekkoilijaa (ei millään pahalla). Puhumattakaan salibandysta. Veikkaampa, että siihen (salibandy-aiheisen jutun) piirtämiseen tarvitaan jo jokin pohjoismaalainen piirtäjä, kuten meidän Kari Korhonen. Muita urheilulajeja voisi olla Aku Ankassa vaikkapa kori- ja lentopallo. Siitähän saisi jo 5 lajin erikoisnumeron Aku Ankkaan pystyyn helposti, yksi juttu per laji.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

joo urheilua sais olla ennemmän. satasivussissa on ollu futista mut esim. yleisurheilua on harvoin. toivottavasti nää tulevat olympialaiset vaikuttais siihen et urheilua olis enemmän

Vierailija

Elektra kirjoitti:Ihan tarpeeksi sitä urheilua Akkarissa on. Jos jotain vaivaa "vähällinen urheilun määrä", ala lukemaan urheilulehtiä, kiitos. Aku Ankka ai ole urheilulehti, vaan ihmisten iloksi tarkoitettu sarjakuva.

Olen samaa mieltä.

Vierailija

No, mielestäni voisi lisätä urheilua! Toivoisin Pesäpalloa,jääkiekkoa ja korista lisää! Toki nämä ovat kivoja kuten mm.AAn 100sivuiset(usvaa putkeen ja se ankkalinna urheilee.), Kanuunakuti,Pilkun paikka ja Maalikuningas<3.

Mutta lisää urheilua kiitos varsinkin Iines urkkatarinoita ois mukava lukea!:)

Vierailija

Nythaän ilmestyi jalkapallo taskari, jalkapallo ja olympialais ropsu, olympialais akkari. Kyllä arvokisojen aikaan ilmestyy.

Vierailija

Duke Duck kirjoitti:Nythaän ilmestyi jalkapallo taskari, jalkapallo ja olympialais ropsu, olympialais akkari. Kyllä arvokisojen aikaan ilmestyy.

Tuo on totta.

Vierailija

Elegy kirjoitti:Niin, kysyisin sitä, että kuinka moni on kanssani samaa mieltä otsikkona olevasta asiasta. Itsehän harrastan jalkapalloa ja olen muutenkin melko hyvä monissa urheilulajeissa, kuten yleisurheilussa ja ammunnassa. Näiden asioiden takia haluaisinkin nähdä enemmän urheilua Akkareissa. Ilahduin kun näin Saksipotku -taskukirjassa jalkapalloaiheisen kannen ja tämän viikon Aku Ankka -lehdessä oli myös jalkapalloon liittyvä kansikuva, mutta nämäkin johtuvat EM-kisoista. Mutta ei tässä kummempaa, heittäkäähän kommenttia siitä, että haluaisitteko urheilua lisää Akkareihin.

Joo, olen samaa mieltä kanssasi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat