Ankkalinna-toimitus vastaa

Seuraa 
Liittynyt19.4.2012

Kysyttävää? Ideoita? Toiveita? Jos jokin Ankkalinnan lehdissä, kirjoissa, somessa tai saitissa askarruttaa, tätä kautta tavoitat koko toimituskaartin – muissa ketjuissa toimitukselle osoitetut kysymykset ja toiveet kun tuppaavat helposti menemään ohi silmän. Emme lupaa vastausta heti, mutta mahdollisuuksien rajoissa mahdollisimman pian.

Räyh!

Sivut

Kommentit (30)

Viia Ankkalinna
Seuraa 
Liittynyt19.4.2012

Akkarissa voi hyvinkin olla Barksin yksisivuisia, mutta niitä on nykyisin aika harvakseltaan, koska suurin osa Barksin sarjiksista on jo julkaistu ja uusintoja pyritään julkaisemaan mahdollisimman hallitusti. Edellinen yksisivuinen Barks oli itse asiassa  numerossa 7/2016 (Ballerino bisnesmaailmassa). Oli se Barks vain nero! :)

Räyh!

Raccoon
Seuraa 
Liittynyt21.12.2015

Selitäpäs lisäksi, miksei Don Rosa koskaan Suomen-vierailuillaan käy Turussa?

Eikö entinen pääkaupunki taiteilijaa miellytä, vai onko se liian pieni pitäjä?

J. K.ローリングは世界最高の作家です

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Tässä olisi kysymys ja toive Lataamon suhteen:

Miksi Akkarissa ei juurikaan julkaista muiden mestaripiirtäjien kuin Barksin ja Rosan klassikoita? Esim. Vicarin ja Brancan klassikoita nähdään vain todella harvoin.

Lataamo on muuten kaikin puolin mahtava sovellus, paitsi yksi asia häiritsee: Käsikirjoittajille ei ole omaa osiota. Mielestäni heitäkin varten kuuluisi olla oma osionsa piirtäjien, teemojen yms. ohella, sillä hehän sentään keksivät tarinat.

Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Tupu Hupu Lupu ja Rupu
Seuraa 
Liittynyt9.6.2014

Onkohan näistä Akkarin sivuista tulossa lähiaikoina mainosta itse lehteen? Tällä hetkellähän täällä on aika pientä aktiivisuutta, joten uusia käyttäjiä kyllä tarvittaisiin kipeästi!

Regards T.H.L&R

Viia Ankkalinna
Seuraa 
Liittynyt19.4.2012

No niin! Rosalla itsellään tuskin on erityistä mielipidettä Turusta tai muistakaan Suomen kaupungeista, mutta jonkinlainen totuuden siemen "liian pieni pitäjä" -ilmaisussa kyllä on. Koska Rosan vierailut tänne raukoille rajoille ovat usein osa laajempaa turneeta, maestron aika kanssamme on rajallinen, ja siksi vierailupaikkoja joudutaan aina miettimään lähinnä siltä kantilta, että mahdollisimman monen olisi mahdollista päästä häntä tapaamaan mahdollisimman helposti ja nopeasti, ja matkustamiseen ei Rosalta itseltään menisi kohtuuttomasti aikaa.

Vicarin ja Brancan (tarpeeksi vanhoja) klassikoita on ollut huonohkosti saatavilla nykypainotekniikan vaatimassa muodossa, mutta nyt niiden määrää on mahdollista jonkin verran lisätä. Käsikirjoittajien roolin nostaminen on ollut allekirjoittaneella monen monta kertaa mielessä, mutta projekti tuppaa kerta toisensa jälkeen hautautumaan kiireellisempien asioiden alle. Heidän tärkeydestään D10 on kyllä aivan oikeassa!

Myös tämän sivuston  uudistusprojekti on joutunut moneen otteeseen jäämään jonon hännille, kun toimitusta ovat myllänneet monenlaiset muutokset. Siksi myös mainostusta on lykätty, vaikka uusien käyttäjien saaminen olisi mitä suurimmassa määrin myös toimituksen mielestä hyvä asia... Mutta ei silti heitetä vielä toivoa!

Räyh!

D10
Seuraa 
Liittynyt15.2.2015

Numeron 23/2016 piti olla Hyvät naapurukset-teemalehti, tai niin ainakin Akkarissa 10/2016 kerrottiin. Oliko numero kirjoitettu väärin, vai jouduttiinko teemalehteä jostain syystä siirtämään myöhemmäksi? Jos jouduttiin, niin onko tietoa, koska kyseinen lehti ilmestyisi?

Mix313131
Seuraa 
Liittynyt26.6.2016

Onko Aku Ankan kovakantisia kirjoja painettu montakin joissa olisi kahdet kannet päällekkäin?

Omistan Rosan Roope Ankan elämä ja teot kirjan ( kahdestoista painos), jossa on kahdet kannet.

Mikä voisi olla sen arvo?

Pahinta uusissa kirjoissa on se, että vanhoja ei ehdi lukea.
Opiskelemme historiaa oppiaksemme, että emme opi historiasta mitään.

wulffi
Seuraa 
Liittynyt14.7.2016

Osaisitko kertoa jo, että minkälaisia uudistuksia näille sivuille olisi tulossa? Olisi vain näin "vanhana" käyttäjänä kiva tietää, esim. mielestäni ne sivut jotka olivat silloin pari vuotta sitten kun viimeksi käytin tätä sivustoa aktiivisesti olivat hyvät!! 😊

wulffi

sillipiiras
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Joskus 2015 vuoden keväällä oli akkarissa biisinbongaushaaste, jossa piti löytää mahdollisimman paljon biisejä aku ankasta ja ilmoittaa niistä sitten semmoisen lomakkeen kautta täällä netissä. Siitä piti muistaakseni eniten biisejä löytäneen saada palkinto. En koskaan löytänyt tästä infoa sen jälkeen eikä voittajiakaan löytänyt mistään, joten mitäköhän tälle kilpailulle tapahtui?

TaaviTurisija-11488
Seuraa 
Liittynyt24.7.2015

Miksi Aku Ankka latoomosta puuttu useita 90-luvun taskareita? Onko ne, kuten huhu kertoo, liian rajuja nyky lukijoille vai eikö niitä ole saatavilla? Entä tuleeko Roopesedät lähitulevaisuudessa lataamoon? Entä voisiko lataamossa julkaista näitä yksisivuisia dekkaripähkinöitä joita aijemmin julkaistiin Aku Ankka Ekstrassa?

San Theodoros kartta: https://ibb.co/hSBNSF
San Theodoros wiki: http://fi.valtiopeli.wikia.com/wiki/San_Theodoros?comments_page=1
- - - - -
Think and say the Hortense McDuck: "GLXBLT!"

Miikkis65
Seuraa 
Liittynyt4.7.2013

Hei!
Kuka tietää, missä Roope-sedän taskulehdessä on tarina, missä Roope yrittää juonia Akun ottamaan kissoja? Yksi ruutu on jäänyt mieleen; siinä Roope ojentaa -olikohan pussissa- kissat Akulle. Aku kysyy, mitä siellä on, johon Roope vastaa -laittaen nokan tötterölle- "miukulaisia" ja viereen on piirretty nuotteja. On julkaistu jotakuinkin 1978-1981.
Olisi tärkeää saada ongittua tuo tieto.

"Pim! Olet hypnotisoitu"

Reititin
Seuraa 
Liittynyt21.10.2016

Miksi mini-taskarit lopetettiin aikoinaan? Luulin meinaan että niistä tulisi toinen keräilysarja kuten näistä normaalikokoisista AA taskukirjoista mutta ei..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat