osaatko sanoa paljonko aku ankan taskukirjojen 301-324 arvo on rahassa? (niiden selkäkäkuvasta tulee isoin aku ankan selkäkuva)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuinka paljon on aku ankan taskukirjojen 301-324 rahallinen arvo? itselläni puuttuu nistä vain yksi:)

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

on se varmaan jo yli satasen em tiiä jos laskee sen mitä biitä myydään divareissa ja siten kun laittaa sen hinnan yhteen niin eiköän siitä aika paljon tule

Vierailija

Kyllähän arvo ajan mittaa nousee, joten parin kymmenen vuoden jälkeen se on jo todella iso summa. Tällä hetkellä se olisi varmaan noin 90 euroa. Ehkä vähän enemmän.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tällaista ikivanhaa aihetta, mihin ei ole varmaankaan kenelläkään enää kovin hyvää vastausta, ei tarvitse turhaan nostaa.

jonzkuaku kirjoitti:Kyllähän arvo ajan mittaa nousee, joten parin kymmenen vuoden jälkeen se on jo todella iso summa. Tällä hetkellä se olisi varmaan noin 90 euroa. Ehkä vähän enemmän.

Noh, tuo 90 on todellakin vielä vähän reilusti yläkanttiin. Hyväkuntoisten arvo olisi ehkä noin 45-50€, huippukuntoisten noin 70€, ja minttien melkein tai ylikin 100€. Mutta tuo mintin käsitehän on todella laaja. Esimerkiksi tuosta todella harvinaista "Onnea Aku Ankalle"-Aku Ankka-lehden erikoisnumerosta on ihan täysikuntoisena pyydetty Kirjamessuilla yli €, ja sellaisesta, jossa on juuri paljain silmin havaittava ero, niin 555€. Yli 150€:n ero vain pienestä taitoksesta. No joo, riippuu ihan paikasta, missä nuo myy. Vain oikeastaan divarit, jotkut niistä, saavat oikean rahan taskukirja-pakeeista. Jos myy divarille, ei ne anna niin paljon, ei kirppiksellä myymällä saa, huutonetissä jos myy, siellä voi saada, mutta kun sinne mahtuu sitten myös niitä huippuhyviä tarjouksia, joten niin sitten kukaan ei välttämättä sielläkään osta. Mutta sanoisin siis, että normikuntoisen tuon sarjan arvo on jtn. 45-50€.

Vierailija

Voi se olla 100 euroa ainakin ellei enemmänkin... Multa puuttuu 301-307 taskarit, muuten ei puutu siltä väliltä yhtäkään.

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:on se varmaan jo yli satasen em tiiä jos laskee sen mitä biitä myydään divareissa ja siten kun laittaa sen hinnan yhteen niin eiköän siitä aika paljon tule

Jotakin sen verran jos ne on ostettu kaupasta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat