Elokuvat

Seuraa 
Liittynyt5.11.2016

Mistä elokuvasta tai elokuvista pidät?

Suomi täytti viime vuonna 100 vuotta.

Kommentit (4)

Pallo
Seuraa 
Liittynyt5.11.2016

Minä ainakin pidän Uuno Turhapuro-elokuvista,mr bean elokuvista,Atlantti-animaatioelokuvista,star wars elokuvista,neuvostoliiton aikaisia elokuvista,hobitti-elokuvista ja indyana jones-elokuvista.

Suomi täytti viime vuonna 100 vuotta.

Vallu
Seuraa 
Liittynyt9.9.2015

LOTR, hobitti, Star Wars ja Indiana Jonesiit ovat omia suosikkejani.

"Sana on kuin nuoli, lähetettyäsi se matkaan et voi saada sitä takaisin."
- Doran Martell (?)

Simppu12.
Seuraa 
Liittynyt15.7.2016

Itse rakastan elokuvia taiteen lajina, eikä minulla olekaan mitään tiettyä suosikkielokuvaa. Pidän pikemminkin monista eri elokuvista muutamista eri genreistä. Star Warsit (vanhat) ja Indiana Jonesit (kaikki kolme, sillä neljättä elokuvaa ei ole olemassakaan) ovat kestosuosikkeja, joita jaksaa katsella vaikka kuinka paljon. Olenkin kasvanut ensin mainittujen parissa. LotR on Star Warsin ohella toinen trilogia, jota rakastan, mutta en yhtä paljon SW:tä. Molemmat niistä ovat aivan mahtavia eri tavoilla.

Toimintaelokuvista pidän eniten wanhoista, hyvistä toimintaelokuvista jotka tuntuivat realistisilta. Ylivoimainen suosikkini näistä on Die Hard, jota (erittäin monen kriitikon sun muiden kera) pidän parhaimpana toimintaelokuvana ikinä. 

Suosikkigenreni lienee trilleri. Mieltä kutkuttavat juonet, kiinnostavat henkilöt ja henkeäsalpaavat loppuratkaisut ovat jotain, mitä rakastan. Lempparitrillereitäni ovat varmaankin Se7en, Usual Suspects ja Sixth Sense. Kaikki noista ovat tavalla tai toisella mestariteoksia ja elokuvalajinsa jalokiviä. 

Jos nyt pitäisi nimetä suosikkielokuvani, vastaisin nopeasti Kummisetä. Tätä elokuvaa pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaana elokuvana, ja sitä katsellessa en ihmettele miksi. Francis Ford Coppolan ohjaama ikoninen filmi onnistuu kaikessa: Al Pacinon johtama näyttelijäkaarti on loistava, Nino Rotan musiikin korkea laatu aiheuttaa kylmiä väreitä, ja huippuunsa hiottu juoni pitää katsojan tuolin reunalla ja katseen kiinni ruudussa.

~ Simppu12 ~

Thread has been locked.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat