Dead World - Roolipeli

Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Heissan! Olen päättänyt riskeerata elämästäni aikaa kirjoittaakseni pitkän sepustuksen tätä topicia varten, joka ei toivottavasti mene hukkaan.
Missään netissä ei ole aktiivista, vanhaa kunnon The Walking Dead-tyylistä roolipeliä joka olisi yksinkertainen. Aku Ankan sivujen The Walking Dead-roolipeli (joka oli muuten tekemäni), on poistettu kokonaan. Koko sivu on muutenkin romahtanut pohjamutiin aktiivisuuden osalta.
Päätin siis olla oma-aloitteinen ja kantaa korteni kekoon. Tiedän, että teitä on monia, jotka tuntevat samoin. Himoitsette ropettaa, mutta missään ei ole roolipeliä, josta saisi yksinkertaisesti saman fiiliksen kuin wanhoista kunnon Aku Ankan ropeista. Ei missään!

Pyydän teitä kaikkia hiljaisia vaeltajia, tehkää oikea päätös! Pyyhkäiskää pölyt näppäimistöltänne, vetreyttäkää sormenne ja aloittakaa ropetus. Aloittakaa kanssani uusi, kukoistava aikakausi roolipelaamiselle! Sallikaa minun esitellä...

DEAD WORLD - ROOLIPELI

Eletään vuotta 2017. Vaarallinen zombie-virus, joka alkoi 2016 marraskuussa, on tuhonnut ihmiskunnan melkeinpä täysin, lukuunottamatta pieniä rippeitä, jotka taistelevat hengestään ympäri maailmaa, yrittäen selvitä elossa tässä kuolleessa maailmassa.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sivut

Kommentit (405)

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

- Pelaajat, ihmiset ja ryhmät -
Maailmassa voi olla - ja aika varmasti myös on - järjestäytyneitä ihmisryhmiä, jotka asuttavat tiettyä aluetta, tai vaeltavat ympäriinsä. Nämä ryhmät voivat olla joko hyviä tai pahoja. Pelaajien ryhmät muodostetaan niin, että pelaajat ovat samassa ryhmässä mikäli vain haluavat. Olisi kyllä roolipelaamisen kannalta suositeltavaa, että pelaajien hahmot olisivat samassa ryhmässä.
Pelaajien roolatessa juonta eteenpäin, matkalla voi tulla vastaan pelaajien niin halutessa/roolatessa ryhmiä, jotka eivät ole käytännössä kenenkään ohjaamia, vaan ne ovat osa etenevää juonta. Tällaisten ryhmien hahmot ja johtajat puhuvat/toimivat kenen tahansa sellaisen pelaajan vallan alla, joka on mukana samassa pelitilanteessa kyseisen ryhmän kanssa. Juoni etenee lopulta täysin pelaajien roolaamisien mukaan, joiden varassa riippuu ryhmien kohtalot ja sen sellaiset.
Pelaajat luovat roolatakseen hahmoja. Näille hahmoille kuuluu tehdä erillinen hahmolomake, ellei kyseessä ole vain satunnainen sivuhahmo, joka mainitaan tekstissä vain hieman. Tässä tulee hahmolomake, jonka voit kopioida ja liittää kommenttikenttään täyttääksesi sen:
Nimi: (Pysytellään englanninkielisissä nimissä)
Ikä: (13-60. Otetaan huomioon hahmon kypsyys, vahvuus ja sellaiset seikat hahmon ikään nähden. Ikähaarukka ei päde sivuhahmoihin)
Sukupuoli: (mies vai nainen)
Ulkonäkö: (esim. mitä pukee päälleen, minkä väriset hiukset, onko partaa, lyhyt vai pitkä, lihava vai laiha, jne)
Luonne: (Luonteen tulee sitten vastata hahmon käytöstä, joten mieti tarkkaan!)
Perhe: (onko isä, äiti, sisaruksia, isovanhempia? Perheenjäseniä voi ottaa mukaan sivuhahmoiksi.)
Entinen ammatti: (on hyvä olla yhteyksissä "Vahvuudet ja heikkoudet")
Aseet: (max. 2 asetta/hahmo)
Vahvuudet ja heikkoudet: (ei ylivoimaisia hahmoja, joilla ei ole heikkouksia!)
Muuta: (tähän tietoa, jota hahmostasi on hyvä tietää!)
Toivon, että kaikki tajusivat ja kaikille oli itsestään selvää. Jatkamme kierrosta.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Käyttäjä4445
Seuraa 
Liittynyt23.10.2016

Minäpäs luon tänne nyt hahmon jos muutkin innostuisivat (yksin en kuitenkaan rupea roolaamaan jos muita ei ilmesty). Millä alueella tämä peli muuten sijaitsee?

Nimi: Michael Nelson 
Ikä: 22
Sukupuoli: Mies
Ulkonäkö: Laihahko keskipitkä nuori mies, monen "invaasioista" selvinneen tavoin näyttää ikäistään vanhemmalta. Kuoppiinsa painuneet, väsyneet, tumman vihreät silmät ja mustat lyhyiksi kynityt hiukset.

Pukeutuu kuluneeseen Ghilliepukuun, maastokenkiin ja Rinkkaan (jos se nyt on osa asukokonaisuutta)
Luonne: Rauhallinen, hiljainen, viihtyy parhaiten yksin.
Perhe:  Molemmat vanhemmat kuolleet, pyrkii selvittämään mikäli sisar olisi edelleen elossa.
Entinen ammatti: Riistanvartija
Aseet: Taljajousi ja vesuri (työkaluhan tuo nyt on mutta toimii myös aseena)

Muut Varusteet: teltta, makuupussi, retkikeitin, sytkäri, kompassi, lääkepakkaus, Retkikirves, vesipullo, muutamia säilyketölkkejä muonaa...
Vahvuudet ja heikkoudet: Kokenut eränkävijä, pysyy rauhallisena kriisitilanteissa, muiden ihmisten seurassa tarkkaavaisuus saattaa kuitenkin raueta.

Barbara barbaribus barbabant barbara barbis.

Koeviikko, pahoittelen poissaoloa.

Pallo
Seuraa 
Liittynyt5.11.2016

Nimi. Marty Moron.

Ikä: 38

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Laiha, 186 settimetriä pitkä, lyhyet hiukset.

Luonne: Rauhallinen, vähän huonomuistinen, Lukee paljon, Ärsyttävä, Viihtyy yksin.

Perhe: Isä ja äiti ovat selviytyneet, 2 siskoa ja 4 veljeä.

Entinen ammatti: Kansanedustaja.

Vahvuudet: Hyvä muisti ja tarkka näkö.

Heikkoudet: pelko, hieman kömpelö, vähän heikko.

Suomi täytti viime vuonna 100 vuotta.

Sheltti
Seuraa 
Liittynyt26.2.2016

No kokeillaan!

Nimi: Luke Willis

Ikä: 34

Sukupuoli: Mies

Ulkonäkö: Suht lihaksikas, ruskeat hiukset. Pukeutunut tummiin vaatteisiin ja taisteluliiviin.

Luonne: Johtamishaluinen, viihtyy huomion keskipisteenä

Perhe: Avovaimo kateissa, muu perhe kuolleena

Entinen ammatti: Kersantti @US Army

Aseet: M16A4, Sig Sauer M17, 4 × M67-kranaatti, 4 × AN/M8-savukranaatti

Muut Varusteet: Victorinox Workchamp, vesipullo, teltta, retkikeitin, säilykkeitä, huopia, minigrip-pusseja, taitettavalapio

Vahvuudet: Tarkka ampumaan, vahvahko, nopea

Heikkoudet: Omasta mielestään ei ole, muiden mielestä ei ota muita tarpeeksi huomioon.

Yllekirjoitus, ei alle!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

HUOM! Yksi osuus säännöistä unohtui. Samalla tulee vastaus kysymykseen pelialueesta!

- Elävät kuolleet -
Joka puolella kävelee eläviä kuolleita rähjäisine vaatteineen ja ulkona roikkuvine sisälmyksineen. Niitä kutsutaan joko kulkijoiksi, vaeltajiksi, eläviksi kuolleiksi tai joksikin muuksi, muttei zombieiksi (typerän kuuloinen ja kulutettu nimitys). He ovat olleet normaaleja ihmisiä, kunnes heitä on joko purrut kulkija, minkä seurauksena he ovat muuttuneet tai sitten he ovat kuolleet luonnollisesti. Pelimaailmassa jokainen, joka kuolee, muuttuu kulkijaksi, elleivät hänen aivonsa tuhoudu.
Elävät kuolleet kulkevat useimmiten laumoissa, mutta niitä voi kohdata myös yhden, kahden, useamman tai pienen joukon. Niillä ei ole mitään päämäärää, vaan ne vain ja ainoastaan haluavat syödä elävät ihmiset ja vaellella ympäriinsä.
Elävän kuolleen voi tappaa lävistämällä/murskaamalla sen aivot.
- Pelialue ja pelaaminen -
Roolipelaaminen ja tapahtumat keskittyvät Yhdysvaltoihin. Pelaajat eivät matkusta minnekään muualle, ellei erikseen sovita KAIKKIEN kesken. Kuten sanottu, tapahtumat keskittyvät Yhdysvaltoihin, mutta olisi suotavaa, että pelaajat siitä huolimatta olisivat samalla alueella pelin jännittävyyden ja etenemisen vuoksi.
Pelaamisesta ja säännöistä sen verran, että kuuluy käyttöytyä yleisten foorumin sääntöjen mukaisesti, sekä pelissä että pelin ulkopuolella. Pelissä toisen pelaajan hahmon vahingoittamiseen tai tekemisiin toisen pelaajan hahmon kanssa vaaditaan lupa, ja asia on pelaajien välinen.
Ei insta-winnausta, eli ääretöntä ylivoimaisuutta joka asiassa, eli esimerkkinä vaikka:
/Brad liiskasi koko satapäisen zombielauman yksin./
/Brad hakkasi Fredin (toisen pelaajan hahmo) kuoliaaksi./
/Fred löi Bradia voimakkaasti ainakin yli viisi kertaa, mutta tästä Brad ei piitannut./
Ja muuten, roolipelaus laitetaan / merkkien sisään, kuten esimerkistä näitte. Muu keskustelu jää sitten noiden merkkien ulkopuolelle.
Ei säännöistä enempää, uskon kaikkien tietävän ne ja osaavan käyttäytyä. Ei kun pelaamaan!
HUOM! PELIN VETÄJÄN VALTUUKSIN JULISTAN LÄHTÖKOHTAISEKSI ROOLAUSALUEEKSI GEORGIAN OSAVALTION YHDYSVALLOISSA. SAADAKSENNE TIETÄÄ TÄSTÖ ENEMMÄN, KÄYTTÄKÄÄ APUNA GOOGLE MAPSIA.
PELIN ILOA!
Oma hahmoni tulee muuten myöhemmin. Myös prologit olisivat toivottuja. Eli mitä hahmollesi tapahtui juuri viruksen levitessä ja siitä, mitä hän teki tms. Tajusitte kyllä, vähänkuin lähtöroolaus menneisyydestä.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Nimi: Radley Penrose, kutsutaan Rudiksi
Ikä: 38
Sukupuoli: Mies
Ulkonäkö: Hyvin harteikas mies. Mustat, pehmeät hiukset kammattu sivulle. Lyhyt, musta parta ja raamikkaat piirteet. Hän pukee ylleen vaaleanruskean takin, jota pitää auki ja josta on käärinyt hihat. Alla on musta paita. Jalassaan hän pitää mustia armeijahousuja ja mustia taistelusaappaita.
Luonne: Sisukas ja vahva johtaja, tekee rohkeita päätöksiä. Ymmärtäväinen sisimmästään mutta ulkokuoreltaan armoton ja karski. Tapana heittää mustaa huumoria.
Perhe: Äiti, isä ja veli. Alkoholistivanhempiin ei pitänyt yhteyttä pitkiin aikoihin, ja veli ollut jossain maailmalla. Luultavasti kaikki kuolleet.
Entinen ammatti: Piti pystyssä omaa huoltoasemaa, eli mekaanikko.
Aseet: Machete (viidakkoveitsi, eli miekan tapainen) jonka kahvaan sulanut kiinni kulkijan sormi. Tämän lisäksi pistooli johon hieman luoteja. (Huom. Machete tälle hyvin tärkeä, kuin Lucille Neganille)
Vahvuudet: Tekee uhraavia ja karskeja ratkaisuja ongelmatilanteissa, mikä tekee hänestä raakan mutta vahvan johtajan. Nopea ja hyvät refleksit.
Heikkoudet: Itsepäinen ja vähän liiankin päättäväinen. Ei välttämättä kovin tarkka.

Eli siis Yhdysvaltojen Georgian osavaltioon sijoittuu, ellei joku huomannut viime viestistä. Tarkempi sijainti vielä siinä Atlantan ja Waycrossin välillä. Google maps auttaa. Roolaan jossain vaiheessa.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sheltti
Seuraa 
Liittynyt26.2.2016

//Olisiko Grifffin hyvä tapahtumapaikka? Ja joku voisi tehdä naishahmon.//

Mikä on Luke Willisin tarina?

Luke syntyi 1.8.1982 Tacomassa, Washingtonin osavaltiossa. (Eli aika lailla täysin toisella puolella USA:ta missä nyt ollaan.)

Luken ollessa 6, hänen perheensä muutti Griffiniin perheen isän saatua töitä Atlantasta suuresta mediayrityksestä.

Luke kävi koulunsa ensin Griffinissä, sitten Atlantassa. Hän vietti lisäksi puoli vuotta Kölnissä, Saksassa vaihto-oppilaana.

Koulun jälkeen Lukea kutsui armeija, jonka leivissä hän oli, kunnes kulkijoita alkoi ilmestyä. Palveli Irakin sodassa, jossa koki parhaan ystävänsä Keatonin kuoleman. RIP Keaton 1982-2003.

Tapasi avovaimonsa (jota oli aikeissa kosia) 2014, yhdessä he ovat asuneet vuoden 2015 huhtikuusta lähtien.

KUN KULKIJAT SAAPUIVAT
Luke oli avovaimonsa, Angelan, kanssa autoilemassa kun kulkijoita laahusti tien yli. Luke menetti autonsa hallinnan ja heräsi sairaalassa. Angelasta ei ollut jälkeäkään.

Luke lähti kotiinsa ja pakkasi selviytymiskamppeensa (sis. tietysti aseet), koska hän oli (tietysti) tietoinen kulkijoista. Ajatteli lähteä vaeltamaan kauas, pois kulkijoiden luota, mutta törmäsi Radleyhin, Michaeliin ja Martyyn ja lyöttäytyi heidän kanssa yhteen (varmaankin joukossa on vielä muitakin). Luken tavoitteena on selviytyä ja löytää Angela.

Yllekirjoitus, ei alle!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Tarkennusta! Roolaukset laitetaan / merkkien sisään!

Ja muuten, prologi kerrotaan yleensä roolaustyylilä. Olisin kirjoittanut eilisiltana pitkän prologin tänne, mutta koska se sattui sisältämään pari rumaa sanaa, sitä ei hyväksytty. Tosiasiassa se sisälsi vain "pissapään" synonyymin... mutta koetan jossain vaiheessa värkätä uutta. Tämä on kyllä nykyisin tyhmä tää viestijärjestelmä täällä.
Ja muuten, meidän kuuluu tehdä kaikki, mukaanlukien "yhteen lyöttäytyminen" roolaten. Sitä paitsi, hahmojen kemiat eivät välttämättä kohtaa heti, joten sekin tuo oman suolansa peliin.
Muutenkin, kuka luottaisi ensimmäisiin ihmisiin, joita näkee kuolleessa maailmassa? Sillä aivan kuten The Walking Deadissa, ihmiset muuttuvat ajatusmaailmaltaan kylmiksi tappajiksi, hirviöiksi ja oman edun tavoittelijoiksi. Ja mikäli luitte yhtään Radleyn eli Rudin hahmolomaketta, on sen kanssa varsinkin vaikeaa tuo ryhmäytyminen.

Seuraako kukaan muuten täällä The Walking Deadia? Onko edes kuullut koko sarjasta?

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sheltti
Seuraa 
Liittynyt26.2.2016

/Aha no siinä tapauksessa Luke päättääkin kulkea yksin. Helpompaa kun ei tarvitse odotella mahdollisesti useampaa päivää toisten vastauksia./

Ja miksi tämän pitäisi mennä juuri Walking Deadin mukaan? "Koska Walking Deadissa sitä, eu täällä tätä..."

Ja jos tuolla ympäristössä olisi joka puolella zombeja, niin kyllä minä ainakin yrittäisin lyöttäytyä yhteen muiden kanssa. Jos se toinen osapuoli sattuisi olemaan verenhimoinen murhaaja, niin mitä menetettävää minulla olisi. Jokapuolella on kuitenkin kuolemaa. Hän todennäköisesti kuitenkin nostaisi selviytymismahdollisuuksiani.

Yllekirjoitus, ei alle!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Ääh, ymmärsit väärin. Siis tottakai hahmomme ryhmittäytyvät, mutta se tapahtuu roolaten, sillä tuollaisessa maailmassa ihmisyys on muuttunut raakalaismaisemmaksi, ettei jokaiseen kannata luottaa. Se nyt vain on niin.

En tarkoita, että juonen pitäisi mennä, niinkuin The Walking Deadissa, mutta itse maailma on juuri niinkuin siinä.

Eli siis, me hoidamme ryhmäytymisen roolaamisella. Mielenkiintoisempaa, realistisempaa ja mukavempaa. Siitä onkin sitten hyvä lähteä jatkamaan.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sheltti
Seuraa 
Liittynyt26.2.2016

Jaa, nyt ei saa olla ryhmäytymättäkään. Ajattelin että olemme valmiiksi jo ryhmä:

"Pelaajien ryhmät muodostetaan niin, että pelaajat ovat samassa ryhmässä mikäli vain haluavat."

Ja sitten olisi voinutsanoa, ettei kuulu ryhmään, jos ei siihen halua kuulua. Plus jos me ollaan samasta pikkukaupungista, on aika todennäköistä, että joku tuntee jonkun toisen edes etäisesti.

Ja koska emme olekaan valmiiksi ryhmä, päätin että hahmoni kulkee yksin. Koska siihen ryhmäytymiseen menisi paljon aikaa, pitäisi odottaa jokaisen viestiä haluaako ryhmäytyä vai ei. Siksi hahmoni Luke kulkeekin nyt yksin.

Yllekirjoitus, ei alle!

Käyttäjä4445
Seuraa 
Liittynyt23.10.2016

/Television ohjelmatarjonta oli viikkojen ajan käsitellyt tätä "invaasiota", ensin se oli tuntunut vain huonolta vitsiltä, joltain sairaalta kokeelta. Kuolleet nousisivat haudoistaan ainoana pyrkimyksenään tappaa kaikki vastaansa tuleva? Sitten se jatkui, kertomuksia tuhotuista divisioonista, saastuneista kaupungeista, kuolleista (joskin jälkikäteen heränneistä) ihmisistä. Useita asiantuntijoita, molemmat eri mieltä asiasta, samalla kun molemmat yrittävät vaikuttaa toisiaan shokeeraavammalta. Ainoa asia josta nämä tuntuivat olevan yhtä mieltä oli jatkuva kehotus pohjoiseen suuntaamisesta. Lopulta tuo kehotus jatkui loputtomaan hätätiedote luuppina television yläkulmassa, sitten sekin loppui... Kaikki sähkölaitteet lakkasivat toimimasta, maailma pysähtyi. Tähän mennessä Nelson oli nähnyt vain yhden  otuksen, se oli ollut polvillaan kasvot saalistamansa rusakon sisälmyksissä, yksi veitsen isku leuan alapuolelta kallon sisään oli lopettanut sen kärsimykset. Tällöin Nelson ajatteli tilanteen olevan vielä hallittavissa  poliisin ja armeijan voimin, lopulta tilanne oli ajautunut tähän. Mikäli hän haluaisi selvitä hengissä olisi pakko toimia. Hetken pohdittuaan Nelson päätti hylätä talonsa. Vaikka se syrjäisen sijaintinsa puolesta olisi sopinutkin hetkelliseksi turvapaikaksi, se muuttuisi kuolemanloukoksi mikäli hiukankaan suurempi kulkijalauma sen sattuisi löytämään. Nelson pakkasi retkivarusteensa ja hetken tuumittuaan nappasi paremman puutteessa mukaansa myös taljajousensa.

Nelson makasi aluskasvillisuuden kätköissä kaupungin lähistöllä sijaitsevalla kukkulalla ja katseli kaupunkia kiikareillaan, vaikkei niitä olisikaan tarvittu, kaupungista kantautui katkeamaton siafujen -kuten Nelson oli kuullut niitä kutsuttavan- saalistaessaan pitämä ulina, oli selvää kuinka saastunut se oli ja ettei sinne olisi asiaa pienemmällä ryhmällä tai yksin. Nelson ryömi takaperin mahallaan poispäin kaupungista ja turvallisen matkan päähän päästyään nousi seisomaan, hän oli kuullut jotain, seistyään hetken hiljaisuudessa ääni kuului taas. Metsässä oli joku muukin, siafu se ei voinut olla se eteni liian hiljaa ja nopeasti - valitettavasti Nelsonin sijaintia kohti. Nelson asetti nuolen taljajousensa jänteelle, veti jänteen kevyesti puoliväliin saakka ja lähti mahdollisimman hiljaa ääntä kohti./

(Jos joku haluaa tuossa kohdin tulla mukaan voi vapaasti liittyä jos kukaan ei ilmesty voin toki keksiä tuohon omankin lopetuksen.)

Barbara barbaribus barbabant barbara barbis.

Koeviikko, pahoittelen poissaoloa.

Sheltti
Seuraa 
Liittynyt26.2.2016

Ainiin, Lukella on myös köyttä, kaksi radiopuhelinta sekä 8 paristoa.

Ja en siis sulje pois liittoutumista, mutta ainakaan tällä hetkellä Luke ei aio liittoutua kenenkään kanssa.

/Päästyään sairaalasta kotiin Luke pakkasi kamppeensa. Hän laittoi rinkkaansa teltan, huopia, hieman säilykkeitä, linkkuveitsensä, köyttä sekä juomapulloja.
-Voisin ottaa radiopuhelimetkin mukaan, vaikka todennäköisesti matkaankin yksin. Myös paristot tulevat tarpeeseen.

Aamulla Luke heräsi ovelta kuuluuvaan ryskeeseen ja örinään.
-Kulkijoita, kulkijoita joista uutisissakin kerrottiin.
Luke nappasi yöpöydältänsä aseen, joka oli takemmin ilmaistuna Sig Sauer M17 ja latasi sen. Luke oli valmiina ampumaan. Hän laskeutui alakertaan ja kurkkasi ikkunasta ulos.
-Niitä on kaksi, enköhän selviä tästä. Mutta minun lienee parasta lähteä kohti pohjoista, olen liian lähellä kaupungin keskustaa, hätätiedotteessakin kehotettiin lähtemään pohjoiseen.
Luke potkaisi ovensa auki ja ampui kulkijoita, kumpikin lyyhistyi oven eteen.
-Parasta ottaa vielä tehokkaampikin ase, ja runsaasti patruunoita.

Luke nappasi itselleen vielä voileivän ja lähti liikenteeseen. Hän suuntasi kohti luoteessa olevaa metsä-aluetta. Päästyään mielestään suojaisaan paikkaan, hän alkoi sahata (Victorinox Workchampillaan) tarpeeksi ohuita, mutta tarpeeksi tukevia oksia, jotta hän saisi tehtyä itselleen turvapaikan puuhun.
-Sinne eivät kulkijat tule. Olen turvassa, ainakin siihen asti kunnes minun pitää alkaa metsästämään ja täyttämään vesipulloni.

Aherrettuuan reilun tunnin, Luke alkoi olla iloinen, niinkin iloinen kun kyseisessä tilanteessa voi olla, aikaansaamaansa puumajaan.
-Kenties se ei ole järin mukava, mutta suojaisa.
Luke kiipesi puuhun ja alkoi lukea mukaansa ottamaa kirjaa. Ironista kyllä, kirjassa kerrottiin zombeista, jotka ovat vähän kuin kulkijoita.
-Hassu nimi, kulkijoille.

Oltuaan puolituntia majassaan Luke kuuli ääniä 50 metrin päästä. Joku oli tulossa. Ja nopeammin kuin kulkija, sen täytyi olla ihminen. Luke näki myös toisen henkilön, joka oli jännittänyt taljajousensa ja oli valmiina ampumaan.../

Yllekirjoitus, ei alle!

Turha
Seuraa 
Liittynyt27.1.2013

Georgia on yksi osavaltio. Eli ei ole välttämättä todennäköistä, että kaikki tuntevat toisensa. Mutta kohta roolaan.

-Turhia topiceja jo vuodesta 2013!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat